התייעצות...

ofir1948

New member
התייעצות...

האם זה נורמאלי שבנאדם בשנות ה 20 לחיו ייצא לבד לפאב או לכל מקום כלשהוא?!?
אני מוצא את עצמי הרבה פעמיים לבד בערבים, וחשבתי לעצמי אם זה יהיה נורא לצאת לבד, ולהכיר....

TDKR

New member
אני יוצא לא מעט לבד לקולנוע.

אם חושבים שזה מוזר או "לא נורמלי", זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

דין סאן

New member
למה לך?????

מוזר כן זה בהחלט מוזר
למרות שכבר ראיתי כמה אנשים עושים את זה
אני קצת ריחמתי עליהם
השאלה למה אתה יותא לבד אתה נהנה מזה או שמא.....
אולי תקראת את הבלוג הזה ותתחיל לצאת עם מישהי לקלונוע

TDKR

New member
כמו שאמרתי, לא אכפת לי.

עם כל הכבוד, לא מעניין אותי שזה נראה לך מוזר. אני אוהב מאוד קולנוע, חברים שלי אוהבים פחות ובקושי. אם יש סרט שבא לי לראות בקולנוע, אני אלך לראות אותו בקולנוע. וכן, גם אם אין אף אחד אחר שגם כן מעוניין לראות אותו.

אני לא מתכוון להפסיד סרט שמוקרן כרגע באקרנים רק משום שאין לי שותף לצפייה, בטח ובטח לא משום שיש אנשים שחושבים שזה מוזר.

lemonade111

New member
אם לא הבנתם מדובר בספאם

חבל שאי אפשר לתייג את אדיסון

spaysi8

New member
ממש סבבה.

הייתי בסרט לבד והיה ממש כיף.
בבתי קפה ומסעדות גם לבד לפעמים..
הכי קל לבוא ולהתחיל איתך או לחלופין שתתחיל עם אחרת, כשאתה לבד..
לדעתי זה מצוין שתצא לפאב, תשב על הבר ככה ותשים עין על הבחורות ;)

raptor89

New member
בוודאי שהגיוני

בתור אחד שהחברים הכי קרובים שלו (מבחינת מרחק כן? שלא יהיו אי הבנות) נמצאים במינימום שעה נסיעה ממנו, אני מוצא את עצמי הרבה פעמים יושב ליד על הבאר, לבד בהופעה, מטייל לבד וכו'.
אישית אני גם אוהב את זה כי זה הזדמנות להיות עם עצמי ולחשוב.
מצד שני אתה יכול לתפוס אותי עושה שטויות כמו לנסוע 4 שעות לכל כיוון באוטובוסים כדי לפגוש חבר לשעה וחצי... אבל היי, זה אני...

מוסר השכל (ואני מצטט פה) - do what feels good...

lemonade111

New member
אני לא חושב שלגמרי כן

נראה לי זה תלוי גם באופי שלך וגם באופי המקום, אם אתה אחד שמדבר עם אנשים וחברותי, ויכול לשבת על הבר לבד לפתוח שיחה עם אנשים.
לדעתי זה גם תלוי באיזור ובמקום ספציפית, יש מקומות שלרוב אין הרבה מקומות על הבר ולרוב באים בחבורות או עם עוד כמה אנשים, ויש מקומות שיש הרבה מקומות על הבר שיש הרבה שבאים לבד, לתפוס כוסיות ומדברים מידי פעם עם אנשים. עד עכשיו דיברתי על הקריות, בחיפה למשל החיפאים אדישים, ויש מקומות שנראה די מוזר שאנשים יבואו לבד, הרוב באים עם עוד חברים, אבל יש מקומות שאם אתה בא באמצע השבוע עם המחשב הנייד שלך זה יכול עוד להראות בסדר או באמצע היום ככה לשתות קפה ולנוח גם נראה בסדר. אבל בעצם בחיפה יש גם כמה מקומות שיש ברים גדולים באמצע ואם אין עם מי לדבר אפשר תמיד להסתחבק עם הברמן.

בכל מקרה אתה חייב לנסות, אם לא מנסים לא יודעים.

ofir1948

New member
חלק אומרים כן וחלק לא...

אני רואה שחלקם אומרים שזה בסדר והגיוני וחלקם אומרים שלא תמיד
אבל מה שאני ירגיש אם אני ילך לבד, זה שכולם מסתכלים עליי ושאני נראה מוזר ומסכן שהולך לבד מבלי אף חבר, וגם אני לא חושב שבחורה תיהיה מעוניינת בבחור שיושב לבד על הבר...
נראה לי לא טבעי...

lemonade111

New member
אתה לא צריך לפסול על ההתחלה

קודם תבוא עם מצב רוח או אפילו עם לא מצב רוח אבל לפחות תרגיש טוב לגבי עצמך. תשתה קצת בירה, תנסה להנות, כמו שאמרתי אם לא מנסים לא יודעים, מקסימום תחזור הביתה, זה לא יעשה לך בושות, רוב האנשים לא מכירים אותך ואם תפגוש מישהו שמכיר אותך מה טוב, אף אחד לא יעשה עניין וקרוב לוודאי שלא יזכרו אותך (ואם יזכרו זה דווקא אומר שאכפת להם ממך) ותוכל לחזור לבר מתי שבא לך עם חברים או בלי חברים. הכי חשוב, תעשה את זה בשביל עצמך לא בשביל אף אחד אחר, מי יודע אולי גם תופתע לטובה. אל תחשוב על בושות תחשוב מה אתה רוצה לעשות ומה אתה רוצה להשיג מזה, כל מה שאנשים אחרים חושבים שים ז*ן. לפחות תדע למה לצפות ולא תצא מבואס יתר על המידה, אם לא יצא מה שציפית.

ושוב משפט חכם לסוף, החיים זה ניסיון, צריך לנסות מידי פעם. גם ממה שלא יודעים (כל עוד הסיכון הוא לא גבוה), ובמקרה הזה התועלת עולה על הסיכון.

goldy

New member
אבל אתה הולך במטרה להתחבר

אתה לא הולך בהרגשה של 'אני לבד ואשאר לבד' אלא בהרגשת "עכשיו אני לבד, אבל אני יוצא כדי להכיר חבר'ה חדשים, אולי מישהיא חדשה".

Optimistic Girl

New member
יש אנשים שאוהבים להיות לבד

בימנו אין חיה כזאת 'הגדרות של נורמלי'

האם זה נורמלי לראות סרטי אימה?
תלוי את מי שואלים

הנורמליות, היא מאוד סובייקטיבית
ככה שכל אחד יענה לך תשובה עפ השקפת העולם שלו,
ההשקפה שגובשה עם השנים.

ככה שתעשה מה שאתה רוצה, מבלי לחשוב על נורמליות.

וברוך הבא לפורום

einat162

New member
ממש לא -

אם המטרה שלך להכיר - זה הכי נשמע נורמלי (למרות שאני חושבת שהרוב מעדיפים לצאת עם עוד "חבר'ה" כדי שתהיה דרך להעביר את הזמן או כרקע שאפשר להיטמע בו). סה"כ ענין של בטחון.

אם המטרה שלך לנסות מסעדה חדשה, לראות סרט שרצית לראות - אנשים יסתכלו על זה קצת מוזר. אבל פ*ק למי אכפת?! אני תמיד חשבתי שמי שלא יכול להנות לבד זה סוג של נכות.

Kagg6

New member
נורמאלי לחלוטין, ויותר מיזה-

אני בעצמי רוב הזמן מעדיף ללכת לבד.

אין לי בעיה ללכת לבד לאן שאני רוצה, אתה נותן למישהו דין וחשבון? אכפת לך מה אנשים זרים לחלוטים חושבים עליך? פעם גמני הייתי כמוך, חשבתי לעצמי מה אנשים זרים יחשבו עלי, עד שהבנתי שאני בעצם לא סופר אותם, למה מי שהם שישפטו אותך? אחרי שתפנים את זה, תאמין לי לא רק שתשתחרר מבחינה מנטלית ויהיה לך יותר קל, גם אתה תתחבר לאנשים זרים בקלות.

אין לי בעיה ללכת לבד לים וגם לקלונוע, מועדונים ואפילו פאבים, לפני הכל אתה הולך בישבלך, להנאה שלך אחכ לכל העולם, אל תחשבן.
ד"א אם תלך לחוף בת"א, תשים לב שלפחות חצי מהאנשים שם הם לבד לגמרי, סתם שוכבים בשמש בלי אף אחד.
יצאתי לפאב עם חבר פעם, ויצא לי לדבר שם עם 3 אנשים שונים (2 בנות ובן) שהיו לבד, סתם שתו בירה בכיף שלהם ושיחקו בפלא, או סתם נירגעו.
גם דיברתי עם ידידה שלי שאמרה לי פעם שהיא יוצאת רק לבד למועדונים, שזה דיי הפליא אותי להתחשב בכמות החברים שלה.

מצטער על החפירה אחי, רק רוצה להביר לך את הנקודה, לא רק שזה נורמאל, אלא סוג של אופנה לצאת לבד. הסיכוי שלך להכיר חברים הרבה יותר גבוה ככה. (אחד החברים הכי טובים שלי מאוסטריה, הכרתי אותו משיחת חולין בחוף)

ofir1948

New member
תודה!

תודה על העזרה והתמיכה...
אני ינסה יום אחד ללכת לאיזה בר לבד, ונראה איך זה מרגיש, כי עדיין זה מוזר לי... אני אחד שהיה תמיד יוצא עם חברים, אבל חברים נעלמו להם איכשהו, כל אחד בדרכו...

למעלה