התייעצות

התייעצות

שלום לכולם

סיימתי לפני כשנתיים קורס בניה והפעלה של תיאטרון בובות אצל דבורה צפריר (מומלץ בחום!). רק עכשיו אזרתי אומץ והתפניתי מבחינת זמן, ואני רוצה להתחיל לעסוק בתחום.

אודה לעצתכם באשר להתחלה בתחום: עם מה כדאי להתחיל? איזו פעילות מומלצת? איך פונים למקומות? כמה ניתן לדרוש על שעת פעילות? וכו' .
ברצוני לעבוד עם קשישים (בנית בובות ותיאטרון חפצים) באופן שיוכלו גם לספר את סיפוריהם באמצעות הבובות. וכן לעבוד עם ילדים - תיאטרון צלליות, בובת חבר, תיאטרון סיפור וכיוצ''ב (אך לא משהו טיפולי).
אשמח על כל עצה או עזרה מכם.

תודה רבה מראש!!

ברוכה הבאה לפורום

גם אני למדתי אצל דבורה את 2 הקורסים של בנייה והפעלה + עוד קורסים נוספים שהעשירו אותי. לגבי מבוגרים אני לא יודעת. לגבי ילדים זה את צריכה להחליט במה להתמקד...מדברייך אני מבינה שאת מתכוונת גם לחוגים בגנים וגם פעילות של שעת סיפור \ הצגה אחרי הצוהריים. את צריכה לקחת סיפור (רצוי כזה שאת מאוד אוהבת) להמחיז אותו להכין או לקנות בובות (נורא יקר) ואת צריכה גם תפאורה.
לגבי פנייה למקומות - הגישה שלי - לכי ותציגי את עצמך ואת העבודות שלך (טלפון קצת פחות טוב) רצוי לבוא עם אלבום תמונות וגם הצגת הדגמה.
לגבי עלות - זה תלוי באיזור מגורייך.
אם יש לך עוד שאלות אל תהססי, ברגע שתתחילי זה יזרום....
את גם מוזמנת להתקשר אלי כי יש עוד הרבה דברים שלא כתבתי....
לדעתי מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה שלי למטה.
בהצלחה רבה

ברוכה הבאה כפולה לאורה

שמח שהצטרפת אלינו

באשר לשאלתך, עם מה כדאי לך להתחיל?...
על כך אין תשובה מוגדרת מהספרים או ע"פ תקנון בובנאי כל שהוא!
התשובה לכך נמצאת אך ורק אצלך והיא גם תהיה התשובה שהכי נכונה ומתאימה לך!!!
את צריכה לשאול את עצמך מה הכי מעניין\מסקרן\מושך\מגרה\מאתגר ומתאים לשאיפותיך האמנותיות והמקצועיות.
העלית 2 אופציות שאגב לא נוגדות זו את זו אבל תמיד מומלץ להתחיל קודם בתוכנית א' לפני שמתחילים לעבוד וליישם את תוכנית ב' ואח"כ הן יכולות לעבוד במקביל.
כשתגבשי את ההחלטה מה ואיך את רוצה לעשות נוכל לסייע לך גם בדרכים לפנות לגורמים הנכונים וגם בתמחור עלות הצגה\מופע\פעילות שכזו.
בשמי ובשם כולנו מאחל לך בהצלחה בצעדיך הראשונים בפורום ובתחום
כולנו נשמח לסייע לך בכל השלבים הראשונים ובהמשך הדרך

אורה הכפולה -שם נהדר- אחד הספרים האהובים עלי-

לשאלתך. אני מציעה שתכיני הצגונת קטנה או שעת סיפור, תתקשרי למקומות קרובים אליך, ותציעי "הצגה /מפגש
לדוגמא"- אין טוב ממראה עיניים- ומי שיאהב ויתלהב, יזמין אותך בוודאי. קחי בחשבון שלא כולם אוהבים כל דבר (מזל, כי ככה לא משעמם בעולם...אבל רק לא לקבל את זה קשה) ,וגם קחי בחשבון שלא לכולם יש תקציבים, ולכן לפעמים בהתחלה צריך לתת מחירים אטרקטיביים.
בהצלחה!

פ י ו ל ה

New member
פרה פרה, עיזה עיזה

קודם כל ברוכה הבאה! לדעתי הכי כדאי להתחיל במשהו אחד. מאוד מתחברת לעצתו של דודי. להתפזר זה דבר שיכול להפיל ולבלבל. תבחרי לך משהו אחד מסוג כלשהו, ז'נאר מסוים או כל דבר שאת מתחברת אליו ותתחילי משם. האם את רוצה להתחיל ממשהו פרונטאלי? הצגה? או בכלל לייצר סדנא/חוג? אחרי שתתחילי כבר מעצמך תתחילי לבדוק מה מתאים לך ולראות איזה קומות את רוצה להוסיף למה שבנית כבר, אם בכלל ולאן את מתקדמת משם.
הדרך היא דרך של התנסות וצמיחה תוך כדי במקביל.
את מוזמנת לשתף אותנו במה החלטת להתחיל ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו לעזור לך בעניין.
בהצלחה בנתיים.. מחכים לעדכונים!!

תודה רבה לכולם על הברכות והעצות!

אנסה למצוא סיפור שמעניין ולחשוב איך להתחיל לעבוד איתו. אעדכן ואתייעץ בהמשך
שוב תודה, אתם מקסימים!

שלום לך אורה הכפולה ,ברוכה הבאה

לא שמתי לב שאת חדשה ,ברוכה הבאה אלינו ובהצלחה .
כל שאלה שיש לך שאלי אנו פה כולנו לצידך.....שבת שלום!
דבוש

מסכים איתך לגמרי

את בסדר,אני בסדר
כולם בסדר

אני מאמין בגישה של איש כטוב בעיניו יעשה ובחייה ותן לחיות

לא מאמין בהטפות, שטיפות מוח וכפייה בשום נושא ואף פעם לא ישמעו ממני טוען שמישהו לא בסדר אם הוא אוכל בשר,
אני יושב כאחד האדם בשולחן האוכל, לצד משפחתי,חברי וסביבתי שרובם אינם צמחוניים\טבעוניים ולא מתעסק במה שהם בוחרים ורוצים לשים על הצלחת ובפה שלהם נ-ק-ו-ד-ה.
גם לא תשמעי אותי מרצה לאנשים על הנושא מבלי שנשאלתי או התבקשתי לעשות זאת.
ויהב,באופן כללי את לא סתם בסדר,את הרבה יותר מבסדר

למעלה