התייעצות

התייעצות

לא מוצאת חלב מרוכז
קראתי באיזשהו מקום שניתן להמיס 200 גר' שוקולד לבן עם 2 כפות חלב על מנת לקבל את התוצאה
רציתי לשאול מה הכמות לדעתכם של "חלב מרוכז" שתצא לי אם אני אכן אפעל כך
כי לא רוצה להיתקע באמצע הכנת העוגה ולראות שבעצם יוצאת לי כמות קטנה של זה
אז מה יוצא לדעתכם מ- 200 גר' שוקולד לבן ו-2 כפות? כמות גדולה?
 

bali

New member
מנהל
כמה חלב מרוכז את צריכה למתכון?

שוקולד לבן מומס עם קצת חלב יתן משהו דומה במרקם וקצת בטעם.

האמת שיעזור לראות את המתכון, ולראות אם זה יתאים כתחליף. מבחינת כמות אני משערת שיצא בערך כוס.
 
הנה המתכון

הנה המתכון
אני חושבת שאעשה בו שינוים קלים אני לא אכניס את העסק של קינדר בואנו כתחתית
אלא חשבתי לקחת את החלק של המלית בלבד
כתוב שם 400 גרם (פחית חלב מרוכז)
לא מוזכר גודל תבנית ככה שאני לא יודעת לאיזה תבנית זה בכלל..
 
למעלה