התייעצות

התייעצות

אהלן חבר'ה, מה נשמע?

אני זקוקה לעזרתכם: מה אפשר לקנות למחלקה כמתנת פרידה? אשמח רק לרעיונות שלא כוללים שום סוג של אוכל.

שבוע טוב ותודה.

הממ..

שעון לקיר, זו תמיד המתנה הקלאסית...
אפשר גם תמונה.
או שאת רוצה משהו יותר מקורי?

Lady Stark

New member
מה לגבי

ארגז מלא בצעצועים מרגיעים (קפיצים, כדורי לחץ, חיות מצחיקות שמצפצפות, צעצועי הרכבה מהסוג שמוצאים אצל פסיכולוגים)?

רעיון ממש מגניב

אני בדיוק עוברת היום בדרך ליד חנויות צעצועים ואחפש משהו כזה... תודה!

Lady Stark

New member
להלן סלינקי

עוד רעיונות כלליים למתנות?

אני פעם נפרדתי ממקום עבודה ופשוט הבאתי להם קופסת חירום: אדוילים, טמפונים, פצירה, רגיעון, כדורים נגד צרבת..
זה היה גם מצחיק וגם פרקטי.

אוף, לא מצאתי כלוםםםםםםם

חיפשתי בכל חור אפשרי, בעיקר כדורי מעיכה קטנים ולא היו. עד שמצאתי זה יצא לי נורא יקר, אז ויתרתי. אולי מחר אלך עם המדריכה שלי לחפש. בסוף אצטרך לקנות בונבוניירה מעפנה וזהו. שונאת להיות בנאלית! פליז תזרקו לי עוד רעיונות!

nivos7

New member
למרות שקיבלתי לא מעט פעמים

את התואר , הבנאדם הכי מקורי שיש
למרות שאין לי בעיה עם בנאליות (שנים שלקח לי להבין שאת הגלגל כבר המציאו)

לכן אגיד שאני בעד הרעיון של העציץ
כי יש בו המון סימליות
גם המחיר שלו סימלי
גם הוא מספק חמצן
גם מישהו צריך להשקות ולטפל בו
גם פריחה היא דבר משמח ויפה

וליידי , הצחקת אותי עם קופסת החירום שלך,
אני מבין שהיו בעבודה הרבה בנות, או בנים עם בעיית גבה

Lady Stark

New member
הכי טוב

בחנויות הזולות כמו כפר הצעצועים או הפיראט האדום, או אם יש לך כח ללכת לאזור פלורנטין שבו יש הכל במחירי סיטונאות.

חנויות של הכל בשקל ובסגנון

יש שם מלא דברים בסגנון הזה.

(סלינקי היה ממש יווני, ראיתי את זה ורציתי לצעוק "יאסו!")

הייתי בכפר השעשועים

ובחנויות תחביבים ובשני שקל ובחנות מכשירי כתיבה ובחנות כלי בית ובפרפומריה (אלוהים יודע מה חיפשתי שם) ולא מצאתי כלום!! בונבוניירה/עציץ - היר איי קם

יששששש מצאתי - אחותי גאונה!

במקרה נפגשנו בקופת חולים... צצה לי בעיה רפואית דחופה והייתי חייבת לצאת מהאשפוז באמצע כדי לנסוע לרופאת המשפחה, ובעודי ממתינה ראיתי את אחותי שבאה לסדר שם סידור... איזה קטעים. בקיצור, שיתפתי אותה בכך שאני צריכה מתנות והיא אישה מבריקה מאוד, אמרה לי שיש לא רחוק חנות של הכול בשקל. היא התכוונה ללכת לכיוון הזה אז כבר הלכנו ביחד, וראיתי שם מלא דברים, אבל הכי מגניב היה מחזיקי מפתחות בצורת סמיילים ופרפרים שמאירים באורות צבעוניים כשלוחצים על הכפתור בצד. קיצר, זה יכול להיות מה זה מתאים, כי ככה הם גם יזכרו את השם שלי וגם יהיו להם חיוכים ופרפרים... וקניתי מלא יחידות, הספיק גם למטופלים וגם לאנשי הצוות. חוץ מזה אני כנראה אכתוב להם איזה מכתב פרידה מחורז או משהו. עכשיו אני רגועה (ורק שהבעיה הרפואית תיעלם כבר!!!).

למעלה