התייעצות

riktal

New member
התייעצות

הפורום הזה הפך לממש לא פעיל לאחרונה וזאת למרות שובה של העונה התשיעית והשידור של העונה השמינית ביס.
חשבתי שהפורום הזה ישרוד עד סיום שנה הבאה, כשהעונה העשירית תסיים את דרכה ולדעתי אז גם הסדרה תסיים את דרכה, אבל בקצב הזה, שבו הפורום כל כך נטוש ועזוב, אני מתחילה לחשוב שהגיע הזמן להגיד לתפוז שזהו זה, הגיע הזמן לסגור את שערי הפורום.
אני עוד לא עושה כלום, אלא מחכה לראות אם יש פה עדיין אנשים, ואם יש - מה הדעה שלהם בעניין.

Ayelet 363

New member
בעיקרון

אני די נעלמתי כרגע בגל תקופת המבחנים, אבל אני בדרך כלל קוראת כל שבוע, למרות שעל הרוב אני לא מוצאת מה לומר אז אני לא מגיבה, אחרי תקופת המבחנים יהיה יותר רגוע (ובעצם, אחרי יום שלישי. אז יישאר לי רק מבחן אחד, כשליום ראשון- שלישי שבוע הבא יש לי 2 מבחנים, מבחן בית גדול ועבודה וחצי).

אני חושבת שחבל לוותר על הפורום. הפורום אמנם לא גדוש, אבל עוד יש פה תגובות.

משי22

New member
אני לא יודעת

ממש ממש יהיה חבל לי אם הפורום יסגר, כי זה פשוט חלק מתהליך הצפייה שלי לבוא ולספר אחר כך איך היה בפורום... אבל גם אותי הנטישה שלו קצת מדכאת, ולפעמים זה מוציא את החשק מלכתוב כאן. אני נורא מקווה שלהודעה שלך יגיבו עוד אנשים ונראה שיש לפורום הזה עוד עתיד!

no

טוב אני יכולה להגיד לך לגביי שגם תפוז מנסה להרחיק אותי מהפורום ע"י כך שהוא עושה לי בעיות להיכנס עם הסיסמא כל הזמן..(והמייל ששמתי שם כל כך ישן בין כמה שהיו לי שאני לא יכולה לעשות שחזור אפילו שאני לא באמת צריכה כי אני יודעת מה הסיסמא אבל תפוז מסרב הרבה פעמים לקבל אותה)
ודבר שני אני גם בתקופת בחינות..וגם אני בדיליי עם הפרקים ואני לא נכללת יותר בין המורידי סדרות..
מעבר לסיבות האלה, אני פעם ב..מאוד משתדלת להיכנס לפורום, הוא עדיין חשוב לי..אכן קשה לראות אותו נטוש אבל אני בעד להחזיק אותו עד סיום הסידרה. (בתקווה את העונה הבאה יס לא ישדרו בדיליי ואז אוכל להשתתף בדיונים פה בלייב!)
יהיה יותר מדיי עצוב לראות את הפורום הזה נסגר

למעלה