התייעצות

pumking

New member
התייעצות

יש לי ידיד מהלימודים, שמעולם לא היה ביננו משהו והיינו ידידים נטו. לא מזמן גיליתי שהוא מזמן רצה להתחיל איתי , אבל לא עשה כלום כי היה לי חבר.
אני והחבר נפרדנו לפני מספר חודשים , ושמתי לב שהוא מנסה ליצור איתי קשר שוב , אחרי שהתרחקנו בגלל החבר שהיה לי....אני מבחינתי הראיתי גם כן התעניינות , ובמשך שבוע התכתבנו והבענו רצון להפגש לאחר שיחזור מנסיעה. לאחר שחזר , הוא שלח לי הודעה שהגיע ורמז שהוא רוצה שניפגש, לא זרמתי עם הרמזים שלו כיוון שהייתי צריכה ללמוד. הוא סיים את ההודעה בכך שרשם משהו בסגנון "תדברי איתי שיהיה לך זמן" , רשמתי לו בשמחה וכך נגמר.
לאחר יומיים ראיתי אותו בלימודים , היתה קצת מבוכה אך לבסוף קבענו שניפגש למחרת. לא קבענו מקום או שעה , והנחתי שלמחרת ידבר איתי ונקבע. הבחור נעלם, וכמובן שלא דיבר איתי. גם אני לא דיברתי איתו.
ועכשיו אני מרגישה שמשהו כאן התפספס ולא הועבר המסר הנכון- אני מרגישה שהוא מצידו מרגיש שרק הוא יוזם וחושב שאולי הוא מציק לי או משהו בסגנון, מה שכמובן לא נכון, ואני אולי מצידי העברתי מסר של אדישות , לא יודעת. זה גם מוזר שהוא רק התכתב איתי ולא ניסה לדבר בטלפון. אני יודעת שהוא ביישן ובטח מוזר לו לדבר איתי בטלפון , אחרי שהיינו ידידים ועכשיו נפתחנו יותר, אבל עדיין.
האם בכל זאת כדאי לשלוח הודעה לברר למה לא נפגשנו, או לעזוב את זה ולעבור הלאה? אין ספק שיש פה בעיה בתקשורת , ויש מצב שגם התחרט על הכל, לא יודעת, מתבאסת מהמצב, אך לא מוכנה להראות נואשת לידו. מה לעשות? לעזוב את זה וזהו? אני בחשיבה שאם היה מספיק רוצה היה מנסה ליצור קשר, מצד שני משהו אחר אולי עובר לו בראש.

*לא לפרסם בראשי!!!

מה את רוצה??

את לא יוזמת כלום, לא גורמת לו להרגיש שאת בעיניין- ועוד רוצה שהוא ימשיך לנסות?
למה??
כי זה בסדר שהוא כן יהיה נואש?

pumking

New member
לא גרמתי להרגיש שאני לא בעניין

דווקא כשהתכתבנו הראיתי מאוד שאני בעניין, איך עוד אני אמורה להראות שאני בעניין? לשלוח לו הודעה ראשונה?
בהתכתבויות הראיתי שאני מאוד רוצה להפגש, אבל מה לעשות אני אולד פאשן ומאמינה שהגבר צריך ליזום קצת יותר, לפחות בהתחלה.
איך הייתי אמורה ליזום יותר? לרשום לו "אז מתי יוצאים לדייט"?

שלום

אם את מחבבת אותו, צרי אתו קשר כשמתחשק לך והיי עדינה ונחמדה אליו, השקיעי ברצינות בקשר ואולי יתפתח לאט משהו יפה.

Berethor

New member
הוא גם ככה כבר יזם קצת יותר

בסופו של דבר הוא זה שיזם את חידוש הקשר איתך ואת זאת שאמרת לו שאת עסוקה, בינתיים היוזמה שלך שואפת לאפס. כן תרשמי לו מתי נפגשים, מה הבעיה? במלא דברתם על כך שתפגשו, וזה לא חייב להיות דייט אבל אם את רוצה שזה יהיה דייט אז ככה גם תרשמי לו.

Berethor

New member
את משדרת לו חוסר עניין, ואז מאשימה אותו

את זה שאמרת לו שאת עסוקה אפשר לפרש בשני דרכים, א' הוא יאמין לך שאת באמת עסוקה, ב' הוא יחשוב שזה סתם תירוץ, כי בדרך כלל אפשר למצוא זמן אם באמת רוצים. חוץ מזה הוא אמר לך בפרוש דברתי איתי שיהיה לך זמן, במקרה כזה הייתי מצפה ממך לשלוח לו הודעה ולא להפך, את "גברת עסוקה" פה לא הוא. חוץ מזה לא קבעתם זמן אלא זה סתם היה באוויר, איך אפשר להיפגש ככה. זה לא בעיית תקשורת אלא בעיית חוסר זמן ואדישות מצידך, זה בהחלט משהו שלא מעודד אותו להיות בקשר איתך, נהפוכו. חוץ מזה משחקי האיגו שלך זה הקש ששבר את גב הגמל, אם תשלחי לו הודעה את נואשת? ואם הוא ישלח לך הודעה הוא נואש? אז אף אחד לא ישלח הודעה וזהו. מה גם שסביר להניח שהוא לא שולח הודעה לא כי הוא מפחד לצאת נואש אלא כי את תמיד עסוקה, ולכן הוא הבין שהדבר הנכון יהיה לחכות שאת תשלחי לו הודעה, זה לא נעים לו ליזום משהו בעוד שאת תמיד עסוקה.

pumking

New member
תודה על התגובות

רשמתי לו שאני לומדת, והוא יודע את זה.

בכל אופן, רשמתי לו היום הודעה של מה קורה וכאלה, היתה שיחה אדישה קצת, הוא לא הזכיר על להפגש, אני מבחינתי לא מתכוונת לשאול את זה. הראיתי אכפתיות ושאלתי לשלומו, מכאן הכדור היה בידיים שלו והוא לא השתמש בו, אם הוא מעוניין הוא יודע איפה לחפש אותי.
ואגב הייתי מאוד חמודה בהודעות ומאוד הראיתי עניין להפגש, והוא ידע שיש לי מבחן, וציפיתי שהוא יציע להפגש מן הסתם אחרי המבחן, מה שכביכול קרה אבל לא המשיך הלאה. אני צריכה ללחוץ עליו ולהיות סופר ישירה שאני רוצה להפגש? הוא ידע את זה, ועדיין לא עשה שום דבר בנידון.

Berethor

New member
אין עניין רב יותר מעניין ישיר

את לא צריכה אפילו לחשוב על זה בקטע שכאילו את יזמת ראשונה, כי את לא, הוא הציע לך ראשון במקור, ואת סירבת לו כי היית עסוקה כביכול. בכל אופן אם את רוצה לפגש איתו את לא צריכה לחכות שהוא יציע לך, את יכולה להציע בעצמך, ואם הוא מעוניין הוא יסכים. בהתחלה הוא הביע עניין אז סביר להניח שהוא מעוניין גם עכשיו, אלא אם כן הוא שינה את דעתו בעקבות מה שקרה ואין דרך לתקן את זה. בכל אופן יש רק דרך אחת לדעת בוודאות, וזה להציע לו להפגש בעצמך, וכדי להיות בטוחה גם לקבוע איפה ומתי, את לא צריכה ללחוץ עליו אלא רק להציע לו. בסופו של דבר זה תלוי באם שניכם מעוניינים, אף אחד לא צריך להיות שם מלחץ.

Skar FaSe

New member
אז אל תשkלי

לא חייבת להיות ישירה - [אם לא בא להגיד לו ״ בא לך להפגש?״]
את יכולה גם לרמוז..
לדוגמא: אתה עובד מחר? (הוא: ״כן״ - את: ״ עד מאוחר?)
מה חדש? איך עבר היום? ( עונה לך ״ סתאם... הלכתי לים - לעיר - לא משנה לאן היום -~ את: ״ מחר גם תלך? - - הוא ״יכול להיות״ - את: - ״ בא לי גm על ים ״ - o ״גם לי יש סדורים בעיר..״ - אם הוא לא טמבל טוטאלי הוא אמור לקלוט את הרמז אם בא לו עלייך...

ולפי ההודעה שלך זה נשמע שאת קרובה ל ״לתפוס עליו עצבים״ וזה קצת מסוכן למה יש מצב למלחמת אגו

tatiana6

New member
כשגבר מעוניין הוא יותר מרומז

גם אם תתאמצי עם ידיד שלך ותצאו לדייט, הוא לא נשמע לי מאוהב.

הפחד הדבילי הזה "מלהראות נואשות"

נואש/ת זה מישהו/י שלא יודע/ת מתי להפסיק, שמוכן/ה להתפשר על יותר מידי דברים חשובים, מוכן/ה שכמעט כל אחד יקח אותו/ה ומנסה שוב ושוב עם אותה/ו אחד/ת למרות שקיבל/ה סירוב טוטאלי.

אם את לא נופלת תחת ההגדרה הזאת אלא רק מבינה שכנראה היתה כאן "בעיה בתקשורת" (או שהוא ביישן לדברייך או התחרט), לשלוח הודעה בנוסח "ההצעה שלך להיפגש עדיין תקפה?" זו חוזקה, זה מראה על ביטחון עצמי, מראה שאת יודעת מה את רוצה ולא יקרה כלום גם אם הוא ישיב שהוא כבר לא בעניין. תדעי שניסית ואיך יש כאלה שאוהבים להגיד ולהכחיש? "גם ככה בכלל לא התכוונתי למשהו רומנטי.." והכל יעבור בשלום.

superorti

New member
הוא צריך סימן ממך שאת מענויינת

אמרת שדיברתם ואת היית עסוקה בלימודים...הבטחת שתדברי איתו שתתפני ...עכשיו את פנויה?
יופי!
אפשר ליזום שיחה ומשם הכל יתגלגל..פשוט תציעי לו להפגש.
אם תעזבי את זה הוא יבין שאת פשוט לא מעוניינת..
את הרמזים ממנו כבר קיבלת.

למעלה