התייעצות

iritki

New member
התייעצות

קניתי שמלות יפות, בגובה קצת מעל הברך, שהיו אמורות ללכת עם הנעליים (המהממות) מהחתונה שלי.
אבל יש לי מלא אירועים דווקא בחורף, למיטב הבנתי מגפונים שחורים או נעלי סירה לא יתאימו. אז אני מתלבטת איזה נעליים כן יילכו ובכלל איך להתאים את השמלות לאירועי חורף.
מטעמי עצלות מוסיפה הודעה מפורום שכן בנושא

לי וולף

New member
הנעליים באמקייציות מידי

אבל את השמלות בהחלט אפשר "להמיר" ללבוש חורפי עם תוספת של גרביונים וחלק עליון נוסף כמו ז'קט או קרדיגן או אפילו סריג/טופ שיילבש מעל השמלה ויצור לוק של טופ וחצאית. כמובן שאם בא לך את יכולה לאבזר עם חגורה מעניינת או שרשרת דומיננטית
אני דווקא חושבת שעם רוב השמלות את יכולה לשלב מגפונים שחורים ואולי רק לפרחונית הבהירה יותר הם קצת פחות יתאימו.
כמובן שנעלי סטילטו קלאסיות יתאימו גם (אבל פחות יחממו)

לי וולף

New member
לטעמי פחות

בדמיון שלי פלטפורמה מצטיירת כמגושמת ופחות חגיגית ולכן לטעמי פחות ישדרגו את השמלות אבל יש מצב שאני מדמיינת משהו לא רלוונטי בכלל ואם בא לך לצרף תמונה זה מאוד יעזור להיות חד משמעית

iritki

New member
לא התעצלתי וצילמתי :)

השחורות הן אלה המדוברות.
הכסופות - בגלל שזה סנדל תוהה כמה נוראי זה ללכת בהם עם גרביונים

לי וולף

New member
לא ממש יתאימו

זה לא שאין דבר כזה 'סנדלים עם גרביונים' אבל אלו פתוחים מידי בשביל שזה יעבוד
והזוג השני פשוט לא מתאים כל כך לערב ולא ישדרג את השמלות. הייתי מחפשת משהו מעודן יותר, לאו דווקא עם עקבים אם בא לך משהו פרקטי יותר

iritki

New member
זה מה שגם אני חשבתי :\

אני לא רוצה להשקיע הרבה ועוד לא התחילו המבצעים אבל לא תהייה ברירה אלא ללכת לחנויות בכל זאת...
התאהבתי קצת באלה מאליאקספרסס הם עולות גרושים אבל סביר שגם האיכוצ שלהן בהתאם.

iritki

New member
מצאתי נעליים, מה אתן אומרות?

אז אחרי שהגעתי למסקנה שאני צריכה נעליים קלאסיות ונוחות שיתאימו להכל, ובזמן הנסיעה לכיוון האאוטלט של פלייפוט לקנות לי נעלי סירה שחרות - מכרה אמרה שיש לה נעליים כאלה ושהיא לא משתמשת ואפילו יש לה קישוט שהיא הוסיפה (ניתן להורדה אבל מתאים לי בול לשמלות).
אז עכשיו יש לי נעליים ועוד בחינם!

למעלה