- אבל את לא מייצגת את כולם
- לכל - אחד יש ניסיון חיים אחר ולא תמיד זה מסונכרן.
כמו שמישהוא יאמר : (ואני בכוונה בא בדוגמא ֿשל מפגרים)
״ וואו , איך אני אוהב ים, איך אני אוהב את הרגשה של המים , הגלים , השמש,הלהשתזף, ולהתחיל עם כוסיות״
- ומישהוא אחר יגיב לו: ״ מגעיל, הים מלוח, השיער מגעיל, החול מלכלך אותי, אני מזיע וחם לי, זה מעייף אותי ״
- לכל אחד יש ניסיון,והרגלים, והעדפות אחרות - ו היא מכירה את עצמה, ואת החבר שלה אז שתעשה את ה ״באללנס״ אני
דיברתי מהניסיון שלי.
- אני יודע שכשבחורה צריכה את ה ~ Attention ~ שלה והיא בקטע של ״ תהיה איתי עכשיו״- כי היא עצובה או כי
סתאם בא לה עליך - כמעט שום דבר לא יעזור!!! וככה זה עם כל בחורה כמעט, וזה גורם לריב! - כמעט תמיד!
כל אחד חייב את ה ~ peace of mind ~שלו לעצמו לפעמים, וכשזה מתנגש בזמן שהבחורה " needy" זה טרור! - אני צריך נורא לאהוב את הבחורה בישביל זה!- לעומת זאת, אם לא גרים ביחד, והיא עצובה, ומתקשרת, אני עוזב הכל ונפגש איתה. והכל seven heaven- ים פעמים קרה לי עם ים בחורות - שלא בהכרך גרו איתי, אבל היו נשארות אצלי, כשאני מתעסק במשהו, ופתאם היא באה כי בא לה להיות ביחד ואני אומר לה:
״ טוב עוד 10 דקות״ ( רק שתעזוב ...) - והיא באה אחרי 10 דקות, ו מזכירה לי :״ אמרת 10 דקות״ ואני עונה לה ״ עוד לא סיימתי עם זה״ - אז היא יושבת על הספה, מסתכלת עלי, ומחכה~ וזה משגע אותי!!! זה מעצבן!!!! זה לא מאפשר לי לעשות א מה שאני מתעסק בו - וזה נגמר בריב!!! אני זוכר שפעם אחת מישהיא עד כדי-כך שגעה אותי, שבכר לא יכלתי יותר - בבוקר כשהיא הלכה לעבודה ( היה לי אז חופש שבוע) - איך שהיא יצאה מהבית, שתתיתי את הקפה ועפתי מהבית - תפסתי מונית לשדה התעופה, ועפתי לאן - שהווא בלי להגיד לה, כי לא יכלתי יותר -
שיגע אותי כשהן היו עושות סדר בדירה, ואז הייתי משתגע מלחפש ולא לימצא - שיגע אותי שהן נתקעות שעות בשרותים, שיגע אותי שהן היו משגעות אותי בטלפון כל 5 דקות ״ איפה אתה ו למה אתה לא בבית״ או , ״לאן אתה הולך״ ו ״אני באה איתך״ וכו׳-
בחורה שאני אוהב, תהיה תמיד מוזמנת, ושתשאר כמה שבא לה, וגם אני אתן לה מפתח - אבל לגור זה כבר לפעמים קצת 2much~
אבל יש אנשים שזה מתאים להן, ו שהיא תחליט. אני כולה סיפרתי מהניסיון שלי
btw ~ הבחורה הזאת שכתבתי עליה הרבה - ובהתחלה כשהכל היה מדהים איתה, ובדייט הראשון כשכבר היה מעולה והתנשקנו, ונגענו וכו׳ והיא ״ראתה קדימה״ היא שאלה אותי : ״ גרת פעם עם אישה?״ ו אחרי יומיים, כשהיא באה אלי הבייתה - ( כי היא מאד רצתה - אני לא רציתי )ברגע שהיא נכנסה אלי לדירה, עיניינים התחילו להתעקם, בגלל מה שהיא ראתה, והרגישה (זה היה בישבילה כמו צילום רנטגן של המח שלי - היא בעצפ ראתה מי אני חוף מה איממיג׳ החיצוני... ) שיגע אותה שאין לי מצעים כמו שצריך - שיגע אותה שאני ישן על שולחן ביליארד ( כי לא היה ספייס למיטה) שיגע אותה כל ה -~ design ~ מסביב - בגלל זה גם לא נתנה לי אותו לילה אני חושב