התייעצות

התייעצות

האם כדאי לגור ביחד?מה היתרונות וחסרונות?אשמח לשמוע גם מניסיונכם האישי ובכלל לכל תגובה ...תודה.

בהנחה שהכוונה שלך היא להכיר אותו,

ולא לגור איתו כשותף לדירה בלבד - אז בהחלט כדאי לגור יחד.
אי אפשר להכיר מישהו באמת כל עוד אין לך אינטראקציה צפופה איתו, ולגור ביחד זה הכי צפוף שיש..

את תגלי איך אתם מסתדרים ביומיום, איך את ואיך הוא בניהול בית משותף, תגלי דברים חדשים על עצמך וכמובן גם עליו, ובכלל - איך הביחד שלכם עובר את העניין הזה.
חסרונות? לדעתי אין. גם אם תגלו שזה לא עובד, או שיש דברים שצריך לעבוד עליהם, עדיף לגלות את זה בשלב הזה.

רואה 6 6

New member
מה זה יתרונות וחסרונות?מה שיתרון בלבד אולי יהפוך לחיסרון

בביחד. ואולי לא. צריך לרצות לעשות את זה כי ללא רצון שום יתרון לא ישתלם ממש.
אצל בני זג כל מה שעובד וגורם להם להרגיש טוב בזוגיות שלהם ,יותר חשוב מנוהג כזה או אחר.
אני תמיד גרתי עם בני זוג והמעבר יחד קרה מהר. אני מאוד מתאימה למגורים כאלה אבל היום, אחרי 10 שנים עם אותו בן אדם+ילדים, אם חס ושלום נצתרך להפריד כוחות אני ממש לא בטוחה שארצה לגור שוב עם מישהו,אבל התחושה הזו כנראה קשורה לגידול הילדים. לפני שבאים ילדים, אם מדובר בבן זוג אכפתי ומשתתף זה מאוד נעים.

Shamy

New member
אני חושבת שזה דיון נהדר

התרשי לי לשתף אותו ולבקש שיעבור לראשי בתפוז בבקשה?
בכל מקרה תשובותי..
אני אוהבת לגור ביחד,ישנה שותפות(בהנחה ומדברים על בן זוג) וכן זה לא משעמם ויש לי לחכות שיחזור וזה כיף ומעניין
הדבר שאולי אנשים פחות אוהבים שיש צורך להתרגל להרגלים של אדם נוסף ..אבל אני בדעה שזה מעניין מעשיר ומרתק.
מקווה שעניתי לשאלתך

עיזבי אותנו

מההכרות שלך איתו ומהקשר שלכם, איפה יהיו היתרונות בלגור עם האדם הזה סצפיפית? איפה יהיו החסרונות והקשיים שצריך לפתור?

Skar FaSe

New member
תלוי בים עיניינים

- כמה זמן אתם ביחד? כמה טוב אתם מכירים? ומסתדרים אחד עם השני ? היית אצלו בבית?
-תסתכלי איך הוא חי, ותשאלי את עצמך אם מתאים לך לחיות איתו, ואם זה היה נח לך.
לדוגמא: ניקיון, design , איך הוא מעביר את הזמן כשהוא בבית וכו׳
החסרונות לגבר זה שיהיה לו הרבה פחות זמן פנוי לעצמו, בחורות ~ הן מאד אמוציונליות ודורשות ים "אטנשיין "
ולפעמים קשה לתת את זה - כי גם הוא צריך את הזמן וה ״חופש״ שלו לעצמו וזה יכו לגרום למריבות כשגרים באותה דירה.

Shamy

New member
לא נכון

יש ויש סקאר...אני יכולה לעשות מיליון דברים שכיף לי לבד ...אבל אני מעדיפה לעשות עם הבן זוג ונראה לי שכנל לגביו...אם מישהו מאיתנו רוצה ספייס אנחנו בהחלט מכבדים זה את זו לבקשה זו...

Skar FaSe

New member
- אבל את לא מייצגת את כולם

- לכל - אחד יש ניסיון חיים אחר ולא תמיד זה מסונכרן.
כמו שמישהוא יאמר : (ואני בכוונה בא בדוגמא ֿשל מפגרים)
״ וואו , איך אני אוהב ים, איך אני אוהב את הרגשה של המים , הגלים , השמש,הלהשתזף, ולהתחיל עם כוסיות״
- ומישהוא אחר יגיב לו: ״ מגעיל, הים מלוח, השיער מגעיל, החול מלכלך אותי, אני מזיע וחם לי, זה מעייף אותי ״
- לכל אחד יש ניסיון,והרגלים, והעדפות אחרות - ו היא מכירה את עצמה, ואת החבר שלה אז שתעשה את ה ״באללנס״ אני
דיברתי מהניסיון שלי.
- אני יודע שכשבחורה צריכה את ה ~ Attention ~ שלה והיא בקטע של ״ תהיה איתי עכשיו״- כי היא עצובה או כי
סתאם בא לה עליך - כמעט שום דבר לא יעזור!!! וככה זה עם כל בחורה כמעט, וזה גורם לריב! - כמעט תמיד!
כל אחד חייב את ה ~ peace of mind ~שלו לעצמו לפעמים, וכשזה מתנגש בזמן שהבחורה " needy" זה טרור! - אני צריך נורא לאהוב את הבחורה בישביל זה!- לעומת זאת, אם לא גרים ביחד, והיא עצובה, ומתקשרת, אני עוזב הכל ונפגש איתה. והכל seven heaven- ים פעמים קרה לי עם ים בחורות - שלא בהכרך גרו איתי, אבל היו נשארות אצלי, כשאני מתעסק במשהו, ופתאם היא באה כי בא לה להיות ביחד ואני אומר לה:
״ טוב עוד 10 דקות״ ( רק שתעזוב ...) - והיא באה אחרי 10 דקות, ו מזכירה לי :״ אמרת 10 דקות״ ואני עונה לה ״ עוד לא סיימתי עם זה״ - אז היא יושבת על הספה, מסתכלת עלי, ומחכה~ וזה משגע אותי!!! זה מעצבן!!!! זה לא מאפשר לי לעשות א מה שאני מתעסק בו - וזה נגמר בריב!!! אני זוכר שפעם אחת מישהיא עד כדי-כך שגעה אותי, שבכר לא יכלתי יותר - בבוקר כשהיא הלכה לעבודה ( היה לי אז חופש שבוע) - איך שהיא יצאה מהבית, שתתיתי את הקפה ועפתי מהבית - תפסתי מונית לשדה התעופה, ועפתי לאן - שהווא בלי להגיד לה, כי לא יכלתי יותר -
שיגע אותי כשהן היו עושות סדר בדירה, ואז הייתי משתגע מלחפש ולא לימצא - שיגע אותי שהן נתקעות שעות בשרותים, שיגע אותי שהן היו משגעות אותי בטלפון כל 5 דקות ״ איפה אתה ו למה אתה לא בבית״ או , ״לאן אתה הולך״ ו ״אני באה איתך״ וכו׳-
בחורה שאני אוהב, תהיה תמיד מוזמנת, ושתשאר כמה שבא לה, וגם אני אתן לה מפתח - אבל לגור זה כבר לפעמים קצת 2much~
אבל יש אנשים שזה מתאים להן, ו שהיא תחליט. אני כולה סיפרתי מהניסיון שלי
btw ~ הבחורה הזאת שכתבתי עליה הרבה - ובהתחלה כשהכל היה מדהים איתה, ובדייט הראשון כשכבר היה מעולה והתנשקנו, ונגענו וכו׳ והיא ״ראתה קדימה״ היא שאלה אותי : ״ גרת פעם עם אישה?״ ו אחרי יומיים, כשהיא באה אלי הבייתה - ( כי היא מאד רצתה - אני לא רציתי )ברגע שהיא נכנסה אלי לדירה, עיניינים התחילו להתעקם, בגלל מה שהיא ראתה, והרגישה (זה היה בישבילה כמו צילום רנטגן של המח שלי - היא בעצפ ראתה מי אני חוף מה איממיג׳ החיצוני... ) שיגע אותה שאין לי מצעים כמו שצריך - שיגע אותה שאני ישן על שולחן ביליארד ( כי לא היה ספייס למיטה) שיגע אותה כל ה -~ design ~ מסביב - בגלל זה גם לא נתנה לי אותו לילה אני חושב

למעלה