התייעצות

Its me22

New member
התייעצות

הייתי במערכת יחסים עם בן זוג 4 שנים ונפרדנו מסיבות כאלה ואחרות(רק מדגישה שלא היה מדובר בבעיות אמון). לא מזמן חזרנו והוא סיפר לי שבזמן שלא היינו ביחד הוא שכב עם בחורה מהעבודה שלו מספר פעמים, הם החליטו להפסיק ולהישאר ידידים. מסתבר שכרגע היא בקבוצת חברים מהעבודה שלו..נפגשים פעם בשבוע ומדברים מדי פעם. ניסיתי לזרום עם זה עד שלא יכולתי יותר. דיברתי איתו בשבת ואמרתי לו שאני לא מוכנה שיהיה איתה בקשר,שזה מפריע לי. שיהייה איתה בקשר מינימלי שקשור לעבודה ולא יותר. ביום ראשון התקשרתי אליו בערב ובשיא הנונשלנטיות אמר שיושב בבית כרגע עם שלושה חברים מהעבודה והיא ביניהם. ניתקתי את השיחה והרגשתי כאילו נתנו לי אגרוף בבטן. זה ממש קו אדום ואני לא מאמינה שהוא לא דיבר איתי קודם. מאז הוא ניסה להתנצל, להגיד שהיא לא מעניינת אותו בשום צורה ורק אני כן. שהוא יסדר את זה שהוא יראה אותה כמה שפחות למרות שזה בעייתי כי היא "חלק מהחבר'ה". אמרתי לו שמאוחר מדי ושאני לא מעוניינת בקשר יותר. שזאת כמעט בגידה מבחינתי. חייבת להתייעץ..הגזמתי בתגובה? זה לא לגיטימי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ואני ממש רותחת. תודה !

סינבד

New member
זו בעיה עם אמון

פעם שהוא נשבר הוא לעולם לא יהיה שלם שוב. תמיד ינקר החשש הזה שאולי...
&nbsp
וכאן מגיע החלק הקשה של בחירה. את בוחרת להיות איתו בידיעה שקיימת האפשרות (כי זה קרה כבר) שהוא עושה משהו שלא היית רוצה שיעשה. או שאת בוחרת להתנתק ממנו ולבנות קשר זוגי עם מישהו אחר. יש יתרונות ויש חסרונות לכל אחת מהאופציות.
את צריכה לשבת מול השאלה הזו, לעשות את הבחירה שלך וברגע שבחרת לשכוח שפעם היתה אפשרות לבחור אחרת. הסוד הוא לעשות בחירה שלמה.
&nbsp
אם תבחרי שהיתרונות בלהישאר איתו עולים על החסרונות עצתי לך לחדול לחלוטין מלבדוק אותו. תניחי "הנחה הזויה" שהוא לגמרי אמין, ישר וגלוי איתך. וזאת משתי סיבות, האחת שכשנותנים במישהו אמון מלא זה מגדיל את המוטיבציה שלו לעמוד באמון שניתן בו והשניה היא שאם לא תעשי כך לא יהיה לך מנוח והספק שיכרסם בך כל הזמן פשוט יהרוס את הקשר ביניכם עם הזמן.

שלום

אסור לבגוד, אבל מותר ורצוי להיות ידיד של אדם שאוהבים גם מחוץ לקשר הזוגי. לא כדאי שתהיו חברים כי בגד בך, אבל אפשרי שתהיו ידידים ויהיה בקשר שירצה עם האחרת. אחרי שהיה אתה בקשר חומרי, יוכל לשמור או לפתח אתה חברות זוגית, או שגם הם יהיו ידידים ויתעלמו ממה שהיה.
&nbsp
&nbsp

NEO83

New member
תראי

קצת קשה לבצע את מה שאת מבקשת, זה לא שהוא הלך ויצא יחד איתה לבד לאנשהו, ציינת שהיא חלק מהחבר'ה בעבודה, וכאשר כולם מתאספים ביחד כנראה שגם היא תהיה שם, הוא לא יכול לשרוף את כל הקשרים החברתיים שיש לו בעבודה רק כי לא יכול להיות בקשר עם אותה בחורה ספציפית.

למעלה