התייעצות

מישהי2216

New member
התייעצות

היי חברים, שבוע טוב!
&nbsp
אני קצת אבודה לאחרונה וחייבת אנשים מבחוץ לעזרה!
&nbsp
אז ככה
&nbsp
הכרתי מישהו לפני כמה חודשים וכבר מההתחלה הבנו שהקשר הזה הולך למיטה.
&nbsp
שנינו לא מחפשים קשר רציני ופשוט כיף לנו ביחד.
&nbsp
לא הגדרנו את מערכת היחסים בנינו ולכן מבחינתי אנחנו לא ביחד ואני יכולה עוד להכיר ולהתחבר עם גברים אחרים.
&nbsp
הקטע זה שפעם הוא שאל אותי אם שכבתי עם גברים אחרים מאז שהכרנו (התשובה הייתה שלא אבל אני עדיין בקשר עם אחרים) ולפעמים הוא קצת מקנא שאני יוצאת לבלות וכאלה
&nbsp
לפני שבוע יצא לי להיפגש עם ידיד שהכרתי לפניו ושכבנו..
&nbsp
לא הרגיש לי מוזר ממש אבל אני תוהה לעצמי אם לספר לו או לא
&nbsp
ואם בכלל הייתי צריכה לשאול אותו אם זה לגטימי לשכב עם אחרים
&nbsp
אני ממש מחבבת אותו ולא בא לי לספר לו ולהרוס את הכל
&nbsp
מצד שני אם הוא ישאל לא יהיה לי נעים לשקר לו

לא מספרים

Shamy

New member
על דעת עצמך לא הייתי מספרת

רוצה להאמיו שהשתמשת גם בקונדומים כח בריבוי פרטנרים במיטה יכולות לעבור הרבה מחלות ולכן צריך לשים לב עלבמי ומה נכנסים למיטה. במידה וישאל הייתי אומרת את האמת ויחד עם כך אומרת גם שאת מאוד מחבבת אותו והוא מוצא חן בעיניך (מחמאות לא הרגו עוד אף אחד) העיקר תהני ותעשי מין בטוח..

supersonic777

New member
לא צריכה לספר ולא חייבת לו כלום!

אם הוא שואל,כנראה הוא מרגיש כלפייך יותר מאשר הקשר העכשיווי.
גם אם ישאל,תגידי את האמת.מה כבר יכול לקרות?יעזוב אותך?ביג דיל!

שלום

לא צריך לשקר, אם ישאל תוכלי להגיד לו את האמת או להימנע מתשובה ולהגיד שאת חושבת שזה לא משנה לקשר ביניכם. אם הקשר ביניכם מתפתח לכיוון רומנטי, לא הייתי מציע שתקיימי קשרים גופניים עם אחרים. אם יש ביניכם מחויבות, מובן שאסור לבגוד. לדעתי מחויבות נוצרת כשיש מגע אינטימי מתוך אהבה. אם אין מחויבות אז לא צריך לספר, ואם זה יגיע בשיחה תחליטי בעצמך אם את רוצה להציג את הנושא או לא. תשקיעו בקשר שלכם ובמה שחשוב ורלוונטי בשבילו.

לא הייתי מספרת אבל הייתי שואלת משהו אחר

הייתי שואלת אותו - "אתה חושב שעליי לצאת עם בחורים אחרים?"
&nbsp
וזה ייתן לך מענה האם אתם רק יזיזים (ואם כן, אז את ממש לא חייבת לו כלום, ולא צריכה לספר על כל בחור אחר שאת שוכבת איתו.. יש מצב שהוא שוכב עם אחרות גם) או האם הוא רואה בזה כיותר מזה... וככה תדעי להבא שלא, את לא שוכבת עם אחרים - אתם שוכבים רק אחד עם השני...

למעלה