התייעצות

John Doe14

New member
המון תודה על הדעה, אך אשמח לדעת מה היית מציעה לי?

מניסיון חייך, מה את אומרת, אולי לא לייחס משקל רב לפער הגילאים לטובתה (5 שנים, כאמור)?
אולי אם נגלה בעתיד ש"זה-זה", יש כימיה ורגש אותנטיים בינינו, יש לרוב נושאי שיחה ועניין משותפים - אזי הנתונים הללו יעלו על בעיית פער הגילאים?

אני די מבולבל בנושא, אשמח לכל חוות דעה.

John Doe14

New member
כמה שאת צודקת...

בנוגע להערתך "מוזר שבהודעה הראשונה אתה מפרט את כל הסיבות למה לא (ואני מסכימה איתן), ובתגובה שלך אלי אתה פתאום עובר לצד השני ומסנגר על הפוטנציאל " - סה"כ ניסיתי לייצג את 2 צדדי המטבע האפשריים, לחיוב ולשלילת קשר פוטנציאלי זה, בצורה אובייקטיבית ככל שניתן.

כרגע לא כ"כ יודע מה לעשות, הראש מצדד בגישה שלך (שכדאי להתקדם הלאה כי כנראה אנו במקומות שונים בחיים), אך הרגש אומר שאולי איכשהו יהיה כאן פוטנציאל, כך שאולי כדאי להיפגש פעם-פעמיים ולנסות לתאם ציפיות בצורה בהירה ונהירה יותר, ורק אח"כ לקבל החלטה מושכלת להמשך הקשר הפוטנציאלי הזה.

מה את אומרת?

John Doe14

New member

John Doe14

New member
התייעצות

שלום רב לכל חברי/חברות הפורום היקרים,

אני רווק בן 30, ולא יצא לי מעולם להתפנות לפיתוח קשר רציני כלשהו עם בחורות (למרות היותי חברותי ובעל אינטראקציה טבעית עם המין השני), כשלדעתי ומהיכרותי את עצמי - זה נובע משתי סיבות עיקריות:

1. לאורך כל שנות העשרים לחיי הייתי עסוק רק בלבנות את חיי (קרי לסיים שירות צבאי מלא, לרכוש השכלה, להשתלב בהצלחה בעולם העבודה עם תום הלימודים).
2. מעצם היותי בחור די מכוון מטרה במרבית התחומים בחיי, אזי מכיוון שלאורך השנים לא הרגשתי עדיין מוכן ובשל מנטאלית לקשר "רציני" שיוביל לחתונה והקמת משפחה, גם לא ראיתי שום טעם בלצאת עם בחורות ולהיות בקשר רק "לשם הזוגיות/הקשר", אם כאמור איני מוכן עדיין ל"תכלס" (נישואים והקמת בית נאמן).

לאחרונה יצרה עמי קשר ע"י אחד מאתרי ההיכרויות בחורה רווקה, מקסימה וחיננית, טובת לב. אומנם מפריד בינינו מרחק גיאוגרפי לא פשוט בכלל (מתגוררת באזור הצפון, לעומתי תושב מטרופולין ת"א), אולם גם זה לא מפריע לה עקרונית.
הבעיה היחידה שלי, כרגע בשלב הראשוני לפחות, היא העובדה שהיא כבר בת 35:
מהשיחות הראשוניות שניהלנו, הבהרתי את עמדתי שאומנם אני מעוניין אך ורק בקשר רציני שיוביל ב-LONG RUN לחתונה, אולם עדיין במסגרת הנישואים (אם וכאשר כמובן) ברצוני לחוות לפחות שנה (ואם אפשר אפילו שנתיים ראשונות) - של זוגיות אינטימית "סוליקו" יחד עם בת הזוג שלי, בה נכיר עוד יותר לעומק אחד את השניה, שכן לדעתי חוויה ייחודית כזו תהיה קשה מאוד לשחזור עם ילדים ברקע. בקיצור - לתפיסתי, נכון יותר להביא ילדים רק לאחר חיים משותפים של שנה-שנתיים יחד.

הבעיה היא שמשיחות ראשוניות מולה בה העליתי את הנקודה, בכלל לא בטוח שלבחורה (בת 35 להזכירנו) יש שנה-שנתיים "לחכות" לי עד ש"אתבשל" לילדים. כמו כן, גם אם היה מסתבר שיש פה פוטנציאל לאהבה גדולה, המשמעות של זה תהיה שכבר לא אזכה בחיי לחוות אהבה עם בת-זוג צעירה בשנות העשרים לחייה, כי יוצא שהחיים סידרו לי "לקפוץ" ישר לקשר עם בחורה באמצע העשור הרביעי לחייה.

מה אתם אומרים חברים, אולי כדאי לי לוותר על קשר פוטנציאלי זה? למה לי להמשיך "לזרום" בקשר שכזה אם אלו הנתונים האובייקטיביים של שנינו?
או שמא אני מפספס פה איזושהי נקודה/נקודות חיוביות?

אשמח מאוד לחוות דעתכם בנושא, המון תודה מראש לכולם!

פלונית30

New member
היי

יצא לך לדבר איתה על זה בעקיפין?לראות אם היא לחוצת חתונה?
יש גם נשים בגיל הזה שהן לא ממהרות להתחתן, תתאם איתה ציפיות שלא יהיו בעיות אח"כ. אני מאמינה שבשלב כלשהו אתה תבין את רצונותיה ותפעל בהתאם.
&nbsp
בהצלחה וחג שמח=]

John Doe14

New member
היי

תודה רבה על כיוון המחשבה, אך כבר הקדמתי לציין שהבעיה היא שמשיחות ראשוניות מולה בה העליתי את הנקודה, בכלל לא בטוח שיש לה שנה-שנתיים "לחכות" לצד השני עד שהוא "יתבשל" לילדים.
היא טענה כי "גם כל הריון תקין אמור לארוך כ-9 חודשים, כך שתיאורטית לא אכפת לי להשהות מהלך שכזה כמה חודשים, ואז באמת ייצא לך משהו כמו שנה...".

פלונית30

New member
אם זה מה שאתה מבין

אז היא קצת לחוצה, אני לא יודעת אם במקומך הייתי מתפשרת על לחוצת חתונה כי הציפיות לא תואמות. נפגשתם כבר?

John Doe14

New member
נפגשנו בינתיים רק פעם אחת, אך היד עשויה עוד להיות נטויה...

kmiki

New member
מה הבעיה עם בחורה בת 35?

הכל טוב, אם יש חיבור, לך על זה, אין שום בעיה, יש לה את ל הזמן שבעולם, ואין מה למהר.

הנסיך.

New member
בגיל 35 יש לה הההממממוווןןןן

זמן
הענין היחיד הוא התפיסה שלה -
אם אתה חושב שזה יכול להתפתח, שב איתה, דברו על זה
מהצד שלך אין לך מה להפסיד, מהצד שלה, אתה יכול להיות איתה שנתיים ולהחליט שזה לא זה, ואז היא כבר בת 37 ובאותו מקום.
יכול להיות שעבורה זה לא יהיה הוגן.
מה שכן - אתה צריך לפתוח את זה איתה ולתת לה את המקום להחליט או לא להחליט, מבחינתך אם יש ספק - מציע שתתקדם, יש מספיק דגים בים, גם עבורך וגם עבורה.

למעלה