התייעצות

משל333

New member
התייעצות

הרבה זמן לא ביקרתי כאן, אז ברוכות הנמצאות ושנה טובה!
אני חוזרת עכשיו להתייעצות מסויימת. אנחנו גרים קרוב מאוד לבי"ס, והרחוב שלנו עמוס מאוד בבוקר וכשאוספים מבי"ס. ישנה אמא אחת שהבת שלה לומדת בכיתה עם הבן שלי. אין ביננו שום דבר מעבר לשלום שלום, אבל עקב כנראה ההיכרות היא הרשתה לעצמה כל בוקר לעלות לגמרי לתוך החניה שלנו (ה- driveway), ואז לנסות להסתובב ברוורס. בעלי בדר"כ עוזב מוקדם, כך שבדר"כ מקום חניה אחד פנוי בשעות האלו (כן, אצלנו הרבה אנשים מחנים על ה- driveway שלהם, כך גם אני ובעלי). הרחוב עמוס, הרבה ילדים הולכים על הכביש, וכל הפרוצדורה הזו יכלה לקחת לה גם 5 דקות, כשתוך כדי היא חוסמת את המדרכה וגם אני והילדים נאלצנו ללכת על הכביש מדי פעם. שיהיה ברור, אף אוטו אחר לא העז להשתמש בחניה שלי או של השכנים לעשות זאת. אחרי יום שבאמת זה כבר עבר כל גבול, ביקשתי מהאמא שלא תשמש בחניה שלי כדי להסתובב. היא עיקמה לי קצת פנים אבל מאז הגיעה מהצד השני של הכביש, דבר שמהווה לה עיקוף קטן. הבוקר - היא פשוט החנתה בחניה שלנו ויצאה להביא את הבנות. כשראתה אותי בבי"ס אמרה שהיא חונה אצלי כי היא מאחרת ותוך 2 דקות היא תצא. הייתי המומה ולא אמרתי מילה (היא המשיכה לרוץ עם הילדות). חזרתי הביתה וכמובן שהאוטו שלה חנה בחניה שלי, ולאחר מספר דקות היא באמת באה ונסעה.
הסיפור הזה ממש לא לרוחי. לא מתאים לי שיש אנשים שמחליטים שהחניה שלנו עומדת לרשותם, ומדהים אותי איך היא מעזה לעשות זאת אחרי שביקשתי ממנה לא להשתמש בחניה להסתובב.
בגלל שמדובר באמא לילדה שבכיתה עם הבן אני גם לא רוצה לשרוף גשרים (יש לה גם אח תאום, לכן גם בשנים הבאות יש סיכויים טובים שאחד מהם ימשיך להיות עם הבן).
בעלי טוען לעזוב את זה, ולא להיות קטנונית. האומנם? פונה לחוכמת ההמונים

משל333

New member
כפי שציינתי, מדובר ברחוב די ראשי

ובבוקר ואחרה"צ יש המון מכוניות והולכי רגל. לוקח לה המון זמן לסובב את האוטו כשהיא על החניה שלי וגם כשהיא חוסמת את המדרכה ליד הבית שלי בגלל שקשה מאוד לצאת ברוורס בזמן הזה. יש הולכי רגל, הכביש מלא במכוניות עומדות. כל פעם עושים עוד כמה סנטימטרים אחורה, ואז שוב מגיח אוטו או הולך רגל.
זה מפריע לי כי אני לא מעוניינת בחסימות הכביש שהיא מייצרת לי כשאפילו אני והילדים צריכים ללכת על הכביש בדרך לבי"ס, ואני מפחדת שאחרים שיראו אותה כך נכנסת לחניה ועושה בה שימוש להסתובב, יתחילו לעשות זאת גם. כאמור, היא עלתה מדרגה ופשוט החלה להחנות בחניה שלי.

alphadelta

New member
מסכימה איתך. ממש חוצפה

וחוסר כבוד לבקשתך. אני משערת שלנשום עמוק זה הדבר המנומס האמריקאי והנכון לעשות. האם יש לכם רכב שני שאת יכולה לחנות שם? אם לא, אז אולי קונוסים כתומים בכניסה לחניה ישדרו מסר ברור.

משל333

New member
פעם שניה היום - אהבתי מאוד את הפתרון הפשוט שהצעת!

יש רכב שני, אך בעלי בדר"כ יוצא מוקדם לעבודה, לפני הפקקים של פיזור הילדים. כנראה אלך על הקונוסים הכתומים שהצעת.
תודה רבה!

placid1

New member
לא צריך רכב שני, פשוט תזיזי את הרכב

שנשאר בחניה לפתחה כך שיתפוס את המקום של הרכב של בעלך. טיפה טרחה, אבל יותר אסתטי מקונוסים כתומים שעלולים לעצבן את השכנים.

mumfor4

New member
לא יודעת לי זה לא מפריע

מדובר ב5 דקות בבוקר , אין רכב בחנייה והיא לא חוסמת אף אחד, אז אתן לא חברות נפש . אבל לדעתי זה לא כזה ביג דיל

Numi112

New member
ציינה שהתהליך הארוך של סיבוב הרכב גורם להולכי רגל לרדת לכביש

ברחוב מאוד סואן.
זה לא עצם הכניסה והיציאה כמו סכנת החיים שהיא גורמת.
גם אותי דבר כזה היה מחרפן ולו רק בגלל האגואיסטיות שלה.
אם במקרה זה היה רחוב שקט וזורם- לא הייתי מקדישה לזה בכלל מחשבה

carlimi

New member
אני מניחה

שגם אותי בשלב מסויים זה היה מעצבן, במיוחד חוסר כיבוד הבקשה שלך.
מצד שני אני גם מבינה את הקטע של לא לשרוף גשרים בבית הספר.
תעמידי את האוטו השני באמצע ה DRIVEWAY ..... כך שלא ניתן יהיה להחנות שם רכב נוסף

koryz

New member
דעתי

את צודקת - החניה שלכם והיא צריכה לבקש רשות ולקבל את הסכמתכם, ורק באישורה להשתמש בחניה. למרות שהצדק איתך, לפעמים בשל נסיבות נוספות מוטב לוותר. לדעתי בעלך צודק ועדיף לעזוב את זה.

למעלה