התייעצות

קמוש1

New member
התייעצות

היי רציתי להתייעץ איתכם לגבי בחור
מדובר בבחור שאני מכירה כבר כמה חודשים האמת שבהתחלה הוא לא היה הטעם שלי והיה רחוק ולכן לא נתתי הזדמנות עד עכשיו. תמיד היה מדבר איתי אומר כמה אני מיוחדת יודע שאני שונה ומבקש הזדמנות
לאחרונה הוא נכנס שוב לחיי ועברנו לדבר בפלאפון כבר שבועיים רצוף באופן יומויומי קבענו להיפגש כל הזמן אמר כמה הוא שמח שהוא לא ויתר עליי שהוא יודע שאני שונה מכולן ואם צריך הוא יתקרב מבחינת מרחק ואם יש קושי אנחנו נלמד להכיר אחת את השנייה ביחד. ואם לא דיברתי איתו כמה שעות אז היה שולח לאן נעלמתי לו ומה קרה..
בשבוע האחרון הראתי גם עניין יותר שיחות וכאלה ופתאום הוא זה שתופס מרחק
היום לא דיברנו כמעט ומרגיש לי מוזר כי גם שהיה עמוס היה מדבר איתי
אני חושבת שהוא עוושה לי דווקא , שהוא רואה שאני פתאום רוצה משחק אותה
והרי אתמול אמר כמה בא לי לראות אותי כבר
אני לא מבינה אני צריכה לחזור להיות מגעילה בשביל שירצה אותי?
אני אף פעם לא הייתי מגעילה אליו אבל כן ניסיתי להוריד אותו ממני בהתחלה ניסיתי לגרום לו להבין שאני לא כזאת מושלמת תמיד אמר תני לי להחליט
מבן אדם שהיה מדבר איתי כל יום כל היום כמעט אתמול לא שמעתי ממנו אוקי יכול להיות שעסוק אבל אני לא אוכלת את זה אני נזכרת בכל מיני דברים שאמר לי שהוא לא יוותר לי על פגישה וכמה אני מדהימה שונה מכולן
אני כן מרגישה צורך לשאול אותו מה קרה
אבל לא רוצה גם להראות לו יותר מידי כי הוא שם לב שאני בעניין פתאום . רק לפני יומיים אמר כמה שבא לו לראות אותייי אוףף

לדעתי אל תייחסי לזה יותר מדי חשיבות.

יכול להיות שמישהו מהצד מייעץ לו שכדאי לו להתקשר פחות, וכו' - אף פעם אי אפשר לדעת מה בדיוק קורה בצד השני. אם את מעוניינת, תיפגשו וזהו. השיחות בטלפון הן חסרות משמעות - כבר דיברתם שבועיים, עכשיו תראי מה יקרה בפגישה.

Som30ne

New member
יכולות להיות הרבה סיבות

אחת מהן - כמו שכתבו כאן לפני - שמישהו ייעץ לו להפחית את מינון ההתשקרויות.
סיבה נוספת - אולי הוא הרגיש שהוא קצת מעיק מידי.
אופציה אחרת היא - שמרוב דברים שדיבר, נגמרו לו נושאי המגבעת, סליחה, השיחה.

ו . . . תמיד יכולה להיות האפשרות שהיו לו ימים עמוסים במיוחד, שהזמן בהם פשוט התמוסס ונעלם מבלי שהוא שם לב.

ואם נייחס לו טריקולוגיה מתוחכמת, וחישובי השפעות תת הכרתיות -
יכול להיות שמדובר בטקטיקה לגרום לעניין שלך בו להתגבר - ואסביר -
הוכח שכאשר חושבים על מישהו בתדירות גבוהה ותוהים תהיות כמו שציינת כאן,
איך שהוא, זה יוצר סוג מסויים של אובססיה, שיכולה להוביל לעניין ולמשיכה.

שלום

ברור שלא צריך להיות מגעילה, בקשר חשוב להשקיע באהבה וברצינות. יפה מצדך שהראית עניין, אבל לפעמים אנשים מתקרבים מהר מדי והצד האחר נרתע ולא יודע איך להגיב. יש לבנות את הקשר לאט, בהדרגה ובעדינות רבה.
&nbsp
&nbsp

למעלה