התייעצות

אני 1oo

New member
התייעצות

יש אישה שעתידה לפתוח 2 סדנאות בקרוב. (סדנא, וקורס, ליתר דיוק).
האישה עשתה עליי רושם מאוד טוב, ואהבתי את האופן בו היא מלמדת.
אני שוקלת להירשם לשתי הסדנאות.
מדוע אני מתלבטת?
תקופה עמוסה בעבודה. זמן יקר ונסיעות ארוכות ומתישות הלוך ושוב. הסדנאות יקרות מאוד. ממש יקרות. מעבר לזה שאני לומדת בעוד מקום והלו"ז שלי עמוס.
השאלה שלי היא האם כדאי לי להירשם לסדנא? והאם כדאי לי להירשם לקורס? אני כאמור רוצה להירשם לשניהם, אבל חוששת שאולי תהיה חפיפה בתכנים, אז אולי אפשר להסתפק באחד, כי גם ככה זה רץ בצמוד. אולי שווה לי לעשות עכשיו רק קורס/סדנא, ובהמשך להירשם לשני. הבעיה היא שבהמשך לא בטוח שיהיה לי זמן ורצון כמו המוטיבציה שיש לי עכשיו.. אני לא רוצה להוסיף על עצמי עוד עומס מעבר למה שכבר יש, אז במידה וזה ישבור אותי הקורסים והנסיעות האלה אולי אוותר עליהם, משום שחשוב לי להיות תותחית בעבודה, ואני עובדת עם נתונים רגישים שדורשים עירנות גבוהה. מיותר לציין כי ההתלבטות נובעת מהעובדה שאני סבורה שגם הקורס וגם הסדנא עשויים לתרום לי רבות!

אז האופציות זה כאמור, או לוותר על שניהם, או להירשם לשניהם, או לעשות רק סדנא, או לעשות רק קורס.
איזו פריסה כדאי לי לעשות? אודה להכוונה.

שבוע נעים

קוברה23

New member
היי

פריסת השוואת משולשים:
"האם נכון לי לעשות את שני הקורסים יחד, או לקחת רק אחד מהם"?

תודה..

אני 1oo

New member
תוצאות הפריסה:

תודה רבה על עזרתך

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעשות את שני הקורסים יחד או לקחת רק אחד מהם?

תוצאות פריסת השוואה משולשים:

מצב נוכחי:
- מלכת הגביעים
- שמונה החרבות

אופציה ראשונה:
- נזיר
- תשע החרבות
תוצאה/מסכם - שמונה הגביעים

אופציה שנייה:
- המאהבים
- עשר הגביעים
תוצאה/מסכם - אביר הגביעים

קוברה23

New member
היי

לקחת רק אחד מהם, חד משמעית.9 חרבות הוא קלף שלילי ביותר המעיד על יאוש ומצוקה. לעומת זאת הקלפים באופציה השנייה מדהימים. קלף הנאהבים מציין שאת יותר מחוברת לאופציה הזאת ושהיא מתאימה לך.

אני 1oo

New member
השתכנעתי

תודה לך, יקירה, תבורכי
עזרת לי מאוד.

אני אכן מחוברת ומתחברת לאופצייה השנייה. והאסימון הזה נפל רק כשראיתי את ההבדלים המהותיים בין שתי האופציות בקלפים ובזכות תשובתך. תודה שהארת את עיניי.

למעלה