התייעצות

Orishit

New member
התייעצות

ביחד 5 חודשים, אוהבת אותו מאוד. וגם הוא אותי. מכירים משפחות, חברים משותפים, סה"כ הרוב בסדר.
אז אגיע ישר לבעיה ואם יחסרו פרטים אשמח להוסיף:
הוא גומר מהר. מאוד מהר. מחזיק מעמד כמה דקות מועטות ואני רואה שגם זה קשה לו.
העניין הזה היה מהתחלה ונתתי הרבה צאנסים, בהתחלה חשבתי שאולי זו ההתלהבות של ההתחלה. אח"כ חשבתי שאולי אנחנו לא עושים את זה מספיק. עם הזמן ראיתי שגם כאנחנו עושים את זה הרבה (3-4 פעמים ביום?), עדיין הוא לא ממש מחזיק מעמד. העליתי כל מיני תאוריות אבל בסופו של דבר נראה לי שזו בעיה. כאילו, לא באמת יודעת, אבל משערת.
פתחתי את זה אתו בעדינות רבה מאוד כדי לא לפגוע. הוא בכל זאת נפגע, ברור לי שזו נקודה רגישה. מבאס אותו מאוד שהוא לא מספק אותי והוא ישר התחיל לבדוק על כל מיני שיטות ומה ניתן לעשות.
השורה התחתונה שנשארנו איתה היא שיש כל מיני תרגולים שאפשר לעשות בבית והם לא ממש עזרו, וללכת לטיפול זה ממש, ממש ממש יקר.
הוא כן משתדל לדאוג לי ולספק אותי אבל מה אני יכולה להגיד? לפעמים בא לי פשוט להנות מסקס טוב בלי שטויות אחרות.
אשמח לתובנות

אני יודעת שיש אנשים שיחלקו עליי

אבל אני חושבת שסקס זה לא הכל ביחסים. מה זה לא הכל? 10% במקרה הטוב. זו דעתי.
אם יש מערכת יחסים עכורה, או שיש הרבה דברים בקשר שיושבים לך על הלב והם לא פתורים- אז הבעיות בסקס הופכות להיות 50% ממערכת היחסים, ואם הבעיות ביניכם מחמירות אז הבעיות בסקס יכולות להגיע גם ל- 100% מהיחסים.
בשיט הכולל שאנשים מוכנים לבלוע מבן או בת זוגם, כשהם מאוהבים והקשר חזק, לגמור מהר, זה אפילו לא מדגדג את הקצה של הצ'ופצ'יק.
אז כנראה שאתם כבר לא בדיוק שם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה אחד שחולק עליך

ואני אשתמש בקלישאה חבוטה - אבל מה לעשות, היא אמת:

כסף, ביטחון פיזי, בריאות וגם סקס - כשהם ישנם, הם ממש לא הדברים הכי חשובים בחיים. נכון.

אבל כאחד מהם נעלם - הוא הופך ל- 100% בעיה.

כמובן, אם שני פרטנרים לא ממש בעניים של סקס - אז נכון. זה לא ממש חשוב.
אבל ברוב המקרים, אלא אם כן אנשים חיפשו במפורש מישהו א-מיני, יש אחד שרוצה וצריך סקס. ואם השני לא יודע לתת, לא רוצה לתת, או לא יכול לתת - זה בדיוק כמו ששן כואבת ונפוחה: אי אפשר לחיות עם זה. [וסליחה שאני חוזר על אותן דוגמאות...]

לא צריך ללכת רחוק

הוא לא א- מיני, היא לא א-מינית. הם שניהם בעניין. אחד מהם אפילו יותר מידי בעניין, אין פה פערים בחשק, זה לא שאחד רוצה והשני לגמרי לא.
זה כולה לגמור מהר. וזה עניין שהוא שלו. בדיוק כמו שאם היא תעלה 20 קילו זה עניין שלה. דהיינו, בגבולות הפעילות הגופנית האוטונומית.
אם זה קשר שמבוסס בעיקר על סקס, או רק על סקס, אז בסדר, זה באמת זיוף רציני, כמו לקנות גוצ'י שנפל ממשאית במחסום חווארה. אבל להבנתי זה לא קשר מסוג כזה, שימצאו דרכים עוקפות, רצוי משהו שלא כולל פטיש 5 קילו.

אייבורי

New member

Orishit

New member
תודה לך על התגובה

אני מעריכה את זה. לא יודעת אם אני ממש מתחברת למה שכתבת. אחשוב על כך בהחלט.
יש עוד דרכים אחרות שאפשר למצוא זה נכון. חלק מהן כבר מצאנו וכפי שאמרתי אני מאוד חשובה לו והוא באמת באמת משתדל.
אבל קשה לי עם זה (כן, גם פסיכולוגית) שהדרכים האחרות הן בשבילי וסקס זה בשבילו. גם אני זקוקה לסקס. כזה שיספק אותי.
התחושה היא שהוא בחוסר שליטה של ממש, פשוט לא מצליח להחזיק מעמד. המחשבה להתמודד עם זה לאורך זמן- מפחידה אותי

מריוס זכריה

Member
מנהל
"ללכת לטיפול זה ממש, ממש ממש יקר"

נכון.
&nbsp
אבל גם טיפול שיניים זה יקר. אז אם נשברת שן, או שיש חור וכואב, לא הולכים לרופא שיניים כי זה יקר?
&nbsp
נכון, עניים מרודים הולכים לרופא שיניים הכי זול ומבקשים עקירה, כי אין להם כסף לאכול.
כל השאר, מקצים את הכסף בהתאם לעדיפות העניין.
&nbsp
יש לכם בעיה זוגית, שלא הייית אומר שהיא קיומית, אבל היא ברמת נזק גבוהה מאוד.
פתרונות ביתיים ניסיתם ולא עזר.
אני מבטיח לך שגם בפורומים לא תמצאי פתרון קסם טוב יותר ממה שבן זוגך כבר מצא באינטרנט.
&nbsp
מסקנה? יקר, אבל משלמים.
או שעוקרים את השן.

Orishit

New member
תודה על התגובה

אכן, לא יודעת מה ציפיתי לשמוע פה. זה לא ייפתר מעצמו ככל הנראה.
תודה

להפך, זה יחמיר

עכשיו אתם בהתחלה, ברומנטיקה, בשיא האנרגיות (3-4 פעמים ביום), כשזה יהפוך לפעם בשבוע 'בשבילו' ואיזו אקרובטיקה 'בשבילך'זה עלול לחסל את האינטימיות המינית, או לכל הפחות לצמצם אותה מאד מאד. מאד. תחשבי אם זו בעיה שמתאים לך להתמודד איתה **זוגית* ולאורך זמן. האם היית עוזבת אותו לו היה תפרן? גרוש? חי עם 12 חתולים? אלרגי ללקטוז? המידע בידייך, עכשיו את צריכה להחליט אם להתמודד או לעזוב.

סליחה שאני נכנס לעניניים טכניים

אבל לא מובן לי איך גבר אחרי פעמיים שלוש עדיין גומר מהר.
האם כשאת אומרת 3-4 פעמים ביום, אתם מפזרים את זה לכל היום?
כי אם כן,אולי כדאי לעשות את הסיבובים בצמוד ככל האפשר, ואז בפעם השלישית כבר יקח לו יותר זמן.
בלי קשר שאפשר גם לספק אותו לפני האקט העיקרי ואז אולי הוא ירגע קצת.
סליחה מראש על החפירה האינטימית, אבל כולנו אנונימיים פה.

dixie chick

New member
אויש נו כל כך פשוט

קנו לכם דילדו ו"צאו לעיר". (ואל תתפלאי אם הוא רוצה לנסות גם אומרים שזה כיף אדיר לגבר)

עושים סיבוב שני

כמה שיותר סמוך לראשון.
בדוק.
&nbsp
במקום חדר התגוששות, הפכו זאת לחדר התאוששות.

אייבורי

New member
האם אתם משתמשים בקונדום ?

&nbsp
ובנימה מבודחת, תלי תמונה של אמא שלו מעל המיטה.

Orishit

New member
היי חברים

אני מודה לכולכם על התגובות והתובנות, עזר לי מאוד.
פתחתי אתו שוב את רמת הנזק של זה בשבילי והוא הולך לטיפול. כבר קבע תור.

לכל הגברים שהחליטו על סמך ההתייעצות שלי פה לשלוח לי מסרים פרטיים עם הצעות מגונות, לא היה שום חלק בהודעה שלי שאפילו רמז שזה הכיוון שלי. ומעבר לזה, זה מבאס, חסר טאקט ופשוט לא לעניין.

שבת שלום ושוב תודה רבה.

גם את צריכה לפתוח קצת את הראש..מהבחינה שאפשר לשחק משחק מקדים

שבן זוגך יחמם אותך מאוד עד למשגל ושתגמרי בזמן החדירה היחסית קצרה.
ולא שכל מה שתצפי לא זה פמפום ממושך בהתאם לצורכיך.
בן זוגך שונה וצריך להתיחס גם לזה.

למעלה