שאלה מורכבת מאוד
תראה יש נתונים יבשים..זה מול זה..ואפשר להשוות...אבל זו לא משקף מציאות בהכרח
יש מי שבוחן את זה בפועל..מול משחקים תובעניים יותר או פחות...ופה גם זה תלוי במשחק עצמו יש משחקים עם תאימות יותר לאחת החברות..
אמינות גם קשה לדעת הרי קונים חדש ולא מה שיותר לפני שלוש שנים לכן יש אחריות
להסתמך אני מאמין שכן יש מי שבוחן בצורה נטולת משוא פנים את הביצועים..בנצ'מארקים..וביצוי אמת במשחקים ותוכנות עריכה ועוד...ומשווים בפועל מה יותר מתאים למה ..אין יותר טוב יש מה שמתאים למה שאתה עושה יותר או פחות..
ושוב כרטיס מסך זה רק חלק מהמשוואה...מעבד לא פחות חשוב...זיכרון לא פחות חשוב...SSD לא פחות חשוב..גם לוח אם וספק..וקירור מאוד חשוב לביצועים...
המכלול קובע את יכולת המשחקיות כולה...רזולוציית מסך...HDR כן או לא. גי'סינק או פריסינק..זה עולם שלם של מידע שצריך לחפור בו...אפילו מקלדת ועכבר משנים ..
סופו של דבר אין תשובה חד משמעית..בלי להבין את המערכת שלך ...איזה משחקים בדיוק אתה משחק..איזה רמת ביצועים אתה רוצה...וגם אז עוד שנה כל עולם המחשוב יהיה שונה...להיות גיימר זה להיות במירוץ תמידי אחרי טכנולוגיה...או להתפשר על מה שקיים היום ומתאים לך...לכמה שנים.
בגדול אני חושב ממה שאני רוצה ש NVIDIA יש להם הובלה עדיין...גם בתאימות משחקים אליהם..אז זו בחירה יותר טובה כנראה , נכון להיום