התייעצות

bion7

New member
התייעצות

שלום חברים . ברצוני לקנות כרטיס מסך של amd עד 2000 שקל , עם 2 יציאות של hdmi ושתי יציאות של displayport . על מה אתם ממליצים ? . כרטיס שיהיה חזק בביצועים ובאיכות כאשר אני משחק .
תודה מראש !

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בהתאם למחיר

&nbsp
Radeon RX 590 NITRO+ Special Edition OC 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E
&nbsp
יהיה טוב, כמובן שצריך ספק כח איכותי תואם לפחות 600W שאני מקווה יש לך כמו כן הביצועים גם תלויים במעבד זיכרון ומהירות דיסק...מסך והגדרות משחק :)

vortec

New member
תגובה

למרות שאתה רוצה כרטיס מסך של AMD
דע לך שכרטיסים מבוססים RTX 2060 NVIDIA בעלי ביצועים
טובים יותר משמעותית מה RX590 ועומדים בדיוק בתקציב שלך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

bion7

New member
האמת

מישהו יכול להגיד לי בכללי מהם היתרונות של כרטיסי מסך של Nvidia מול כרטיסי מסך של Amd ? ולא רק במשחקי מחשב אלא גם באופן כללי . מי יותר טוב ?.
האמת , מאז שחבר שלי שעוסק במחשבים המליץ לי על Amd ,לא התקרבתי
לNvidia , ולא חקרתי לעומק את טיבם של הכרטיסים האלה .
עוד שאלה חשובה אילו כרטיסי מסך מחזיקים לאורך זמן רב יותר Amd או Nvidia ?.
האם אפשר להסתמך על הסרטונים ביוטיוב שמפרטים את היתרונות והחסרונות
של הכרטיסים הנ"ל ?.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלה מורכבת מאוד

תראה יש נתונים יבשים..זה מול זה..ואפשר להשוות...אבל זו לא משקף מציאות בהכרח

יש מי שבוחן את זה בפועל..מול משחקים תובעניים יותר או פחות...ופה גם זה תלוי במשחק עצמו יש משחקים עם תאימות יותר לאחת החברות..

אמינות גם קשה לדעת הרי קונים חדש ולא מה שיותר לפני שלוש שנים לכן יש אחריות

להסתמך אני מאמין שכן יש מי שבוחן בצורה נטולת משוא פנים את הביצועים..בנצ'מארקים..וביצוי אמת במשחקים ותוכנות עריכה ועוד...ומשווים בפועל מה יותר מתאים למה ..אין יותר טוב יש מה שמתאים למה שאתה עושה יותר או פחות..

ושוב כרטיס מסך זה רק חלק מהמשוואה...מעבד לא פחות חשוב...זיכרון לא פחות חשוב...SSD לא פחות חשוב..גם לוח אם וספק..וקירור מאוד חשוב לביצועים...
המכלול קובע את יכולת המשחקיות כולה...רזולוציית מסך...HDR כן או לא. גי'סינק או פריסינק..זה עולם שלם של מידע שצריך לחפור בו...אפילו מקלדת ועכבר משנים ..

סופו של דבר אין תשובה חד משמעית..בלי להבין את המערכת שלך ...איזה משחקים בדיוק אתה משחק..איזה רמת ביצועים אתה רוצה...וגם אז עוד שנה כל עולם המחשוב יהיה שונה...להיות גיימר זה להיות במירוץ תמידי אחרי טכנולוגיה...או להתפשר על מה שקיים היום ומתאים לך...לכמה שנים.

בגדול אני חושב ממה שאני רוצה ש NVIDIA יש להם הובלה עדיין...גם בתאימות משחקים אליהם..אז זו בחירה יותר טובה כנראה , נכון להיום :)

bion7

New member
בהמשך לשיחתנו

מפרט :
מעבד : intel core i5 2500k
ספק כח : Huntkey APFC 700
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של AMD אבל אשמח לשמוע הצעות גם על NVIDIA -עד 2000 שקל .

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אז קיבלת תשובה

&nbsp
מה שכבר נתתי הוא כרטיס מסך טוב מתאים ומהסדרה גבוהה טובה בעלות טובה עוד ישאר לך כסף אפילו ..:)
מצד המעבד הוא די חלש וישן..אז אל תצפה לביצועים מי יודע מה...סביר להניח שחלק מהמשחקים תוכל לשחק רק על LOW חלק על מדיום ב1080P כדי לקבל FPS סביר..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נזכרתי:)

&nbsp
משהו הבהב לי...גם קיבלת הצעה של NVIDIA ...תבחר :) את ההסברים קיבלת ..

למעלה