התייעצות

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
המטפל של אחי מלווה אותי כמה שעות טובות בבית חולים עם אחי. מתלבטת אם לתת לו 200 שח מתנה עבור השעות ערב שהוא איתנו,
ההתלבטות אם המתנה לא יגרום לו לציפיות בכל פעם שיבוא איתנו לבדיקות, ומצד שני הערב זה כבר מעט יותר מידי.
אציין שהמטפל צמוד/7 24.

חשבתי לתת לו כמתנה לראש השנה האזרחית, אבל הוא מאמין באיזה אל הודי.

SupermanZW

Well-known member
המטפל של אחי מלווה אותי כמה שעות טובות בבית חולים עם אחי. מתלבטת אם לתת לו 200 שח מתנה עבור השעות ערב שהוא איתנו,
ההתלבטות אם המתנה לא יגרום לו לציפיות בכל פעם שיבוא איתנו לבדיקות, ומצד שני הערב זה כבר מעט יותר מידי.
אציין שהמטפל צמוד/7 24.

את השנה הגריגוריאנית חוגגים בכל העולם, אנשים מכל הדתות וגם חסרי דת. לדעתי את יכולה לתת לו 200 ש"ח מתנה לשנה החדשה ואף לומר לו שזו מתנה לשנה החדשה למען הסר ספק ואז תהיי בראש שקט.

lemner40

Well-known member
אציין שהמטפל צמוד/7 24.

לא צריך לחשוב יותר מדי על מתנות
חשבת על זה
ואת יכולה לתת
תני
ב100 אחוז ה200 שח האלו ישפיעו הרבה יותר עליו מאשר עליך
והוא כנראה גם יטפל יותר טוב באחיך מאשר אם לא
זה בכל מקרה לא רלוונטי לעתיד של עוד שנה
חוץ מזה, נראה שמגיע לו הכסף רק על השירות והעזרה שהוא נותן לך והוא לא חייב

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא צריך לחשוב יותר מדי על מתנות
חשבת על זה
ואת יכולה לתת
תני
ב100 אחוז ה200 שח האלו ישפיעו הרבה יותר עליו מאשר עליך
והוא כנראה גם יטפל יותר טוב באחיך מאשר אם לא
זה בכל מקרה לא רלוונטי לעתיד של עוד שנה
חוץ מזה, נראה שמגיע לו הכסף רק על השירות והעזרה שהוא נותן לך והוא לא חייב
לא לי נתן שירות (בהחלט אינו חייב לתת לי שירות), הוא ליווה אותי עם אחי כחובתו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אציין שהמטפל צמוד/7 24.

רפואה שלמה קודם כל.
לא רואה בעיה לתת לו, אם תדגישי שזה כדי שיקנה לעצמו משהו לכבוד השנה הלועזית החדשה או משהו כזה. או כל דרך אחרת בה תוכלי להבהיר שזה לאות תודה חד-פעמית. אחרת באמת יכול להיות שיצפה לתמורה כזאת כל פעם.

עריכה: רואה כעת שכבר כתבו זאת לפני :). אז אני מסכים עם זה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
רפואה שלמה קודם כל.
לא רואה בעיה לתת לו, אם תדגישי שזה כדי שיקנה לעצמו משהו לכבוד השנה הלועזית החדשה או משהו כזה. או כל דרך אחרת בה תוכלי להבהיר שזה לאות תודה חד-פעמית. אחרת באמת יכול להיות שיצפה לתמורה כזאת כל פעם.
|תודה|

למעלה