התייעצות

H Marvin

New member
התייעצות

1. האם מומלץ אי למטבח לא פעיל במיוחד. אני חושב על דלפק. 2. רוחב שירותי המשפחה 1.65 נראה לי קצת קטן. האם כדאי לאחד אותו עם שירותי האורחים ולעשות משהו מפואר? רעיונות יתקבלו בתודה

אלו שני חדרי השרותים היחידים בדירה?

כמה אנשים הולכים לגור בבית? האם אתה מוכן לוותר על האפשרות של שרותים שניים במידה ויש "עומס" על השרותים והאמבטיה? (יש לך בנות?
) האם אתה לא מעדיף להפריד בין המקלחת הפרטית שלך לאורחיך?

H Marvin

New member
חדר שירותים שלישי כולל אמבט בחדר

שינה הורים. שלושה בנים

H Marvin

New member
יש סיבה מיוחדת שאף אחד לא עונה?

כנראה שהשאלה שלי לא קשורה בעיצוב פנים

דלי3

New member
שרותים!!

אני חושבת שכדאי להשאיר את שרותי האורחים בנפרד משלכם! אעפ"י שיש עוד שרותים בבית!! נכון שחדר הרחצה לא גדול, אבל מצד שני השימוש בו הוא לזמן קצר ,מכיון שהוא לא משמש למגורים, מה שאולי ניתן לעשות אם עוד לא בנוי זה "לגנוב קצת משרותי האורחים לח. הרחצה, אבל לא יודעת אם זה שווה כי לא כדאי שהרוחב של השרותים ירד מ90 ס"מ רוחב (בניה-לפני טיח/קרמיקה)

dark eyes

New member
רעיונות כלליים:

את הקיר בין המטבח לפינת האוכל הייתי שובר ולכן היה נפתח לי חלל של סלון ומטבח מאוחדים זה מגדיל את החלל וזה נותן תחושה של פתיחות ומרחב. בקשר לאי במטבח הייתי עושה אי בפירוש ולא דלפק.. יש לך ממש מקום יפה במטבח לאי דיי גדול במקום הפינת אוכל הקטנה, רגבה ועוד חברות כיום מציעים לעשות על האי פינת ישיבה של שניים שלושה אנשים זה מאווד יפה ומעניין עם מוסיפים כסאות בר גבוהים (ניתן להשיג במחירים סבירים באי די דיזיין) על השירותים הקטנים במבט ראשון אפשר לוותר לגמרי, אבל זה תלוי בצרכים שלך ומה לעשות לעיתים קרובות מאוד הנוחות חשובה מהעיצוב
חדר האמבטיה מאוד מאוד קטן, לכן אם תוכל להגיד אם יש עוד שירתים ואמבטיה (ביחידת הורים אז נוכל להגיד לך מה לעשות שם)

למעלה