התייעצות

amy3333

New member
התייעצות

אני מסתכלת על Rio Carbon 5GB Mp3 Player עכשיו יש לי שם אפשרות לקנות אותו במחיר של 143$ (כלומר 615 שח) העניין היחיד שהוא מחודש... בתגובות כולם רושמים שהם מאוד מרוצים אני שואלת אותכם מה אתם חושבים זה כדאי או לא?? שמעתי כבר בעבר דברים רעים על מחודש...

weird dust

New member
אני לא ממליץ על מחודשים

נגנים נוטים לההרס אחרי זמן מסויים, נגיד בטריה. בטריה חייה לרוב בערך 400 מחזורי טעינה, אם הבטריה עברה כבר 200? המכשיר ילך מהר ויעלה כסף רב לתקנו. או עוד הרבה דברים כגון אלה שלא מומלץ להתעסק איתם. המכשיר בכללי הוא מכשיר מצויין ודי נוח כי הוא קטן וקל. העיצוב שלו לא רע בכלל, אהבתי את הריו שנדלק באדום.

gt-master

New member
יש לך טעות לגבי המושג מחודשים

לפעמים מחודש זה מוצר שמישהו החזיר אחרי שבוע,והמוצר מעולה והבן אדם רק רצה להתרשם מהמכשיר וניצל את חוק 14 הימים שניתן להחזיר. גם עם המוצר עבר חידוש אז החליפו לו פנלים חיצוניים וסביר שגם סוללה. יש יתרון במחודש והוא שהמכשיר עבר טיפול ובדיקה הרבה יותר יסודית לפני שנארז. יצא לי לרכוש 2 מוצרים מחודשים של סוני ואין איתם שום בעיה (יש לי פאלם של סוני כבר שנה וחצי והוא מעולה). בקיצור,אם נותנים לך אחריות אז תקחי מחודש,לדעתי זה משתלם מאוד.

weird dust

New member
אין ממש טעות

הוא מחודש, מה שאומר שאו שמישהו החזיר אחרי שבוע או עשה טרייד אין אחרי שנה. אתה לא באמת יודע מה עבר עליו ואיפה הוא היה. אתה יכול לקנות מחודש ולקבל מכשיר טוב או לקנות מחודש ואחרי זמן מועט הוא יפסיק לעבוד. זה עיניין של מזל ונסיון. וכמו שאתה אומר, הוא עובד בדיקה וכ'ו. מי מבטיח את זה? אולי הוא פשוט עבר תיקון קטן או משהו כזה והגיע אליך?

amy3333

New member
אוקיי העניין הוא...

אני עוד מעט מתגייסת ורציתי לקנות נגן של ג'יגה בתקציב קטן (אין לי למה להשקיע כי את המכישר אני מתכוונת לקחת איתי לצבא) ולכן לא התכוונתי לקנות משהו בעל שם מעולה (אחד כזה אני ייקנה לכוד) אלא נגן מדבקה... ההבדל בין הנגן מדבקה למכשיר שדיברתי עליו הוא כמאה חמישים שקל ועוד בנגן של Rio יש חמש ג'יגה.... בקיצור השאלה היא אם אני לא מתכוונת להשקיע המון אם לא כדאי מחודש? הרי לפי מה שקראתי פה גם נגן מדבקה הוא לא משהו...

weird dust

New member
אז כן, אולי שווה את זה

גם כאן וגם נגני מדבקה זה עיניין של מזל. חשוב להזכיר שכאן זה נגן דיסק קשיח והוא רגיש יותר מנגני פלאש. בכל מקרא כדאי לוודא שמקבלים אחריות גם אם זה מחודש.

gt-master

New member
ובכל זאת>>

כשחברה רצינית מבצעת "חידוש" (סוני,ריו וכו...) יש לה נהלים ואני מאמין שגם דיי מחמירים(בטח בחברות גדולות ורצניות) לכן הטענה שלך על זה שאני לא יודע עם בדקו ,אז אני בטוח שבדקו מאוד. אני נכיר אנשים שקנו מוצרים חדשים ויצאו פגומים, אבל מנסיוני כל המכשירים המחודשים יצאו מעולים. תקרא לזה מזל אבל אני קיבלתי רושם אבסורד שאולי עדיף מחודש על חדש כי הוא בטוח תקין ובדוק. בקשר לשואלת >> על תקני נגן עלום שם.זה זבל וודאי. עדיף כבר משומש או מחודש (רק עם אחריות)

amy3333

New member
תודה רבה על התשובות רק עוד דבר...

המוצר שאני מסתכלת עליו הוא דרך e-bay והאחריות היא לחודשיים (אחריות מלאה) ועוד שנה אחריות חלקית... לא נשמע כל כך אמין מהבחינה הזו וגם סביר להניח שזו אחריות בח"ול... אבל כמו שציינתי בגלל שאני קונה מכשיר אחד רציני (סביר להניח I River) ואחד פחות אני לא יודעת אם זה שיקול גדול (האחריות) במכשיר ה"פושט"... ?

weird dust

New member
אחריות זה דבר פשוט

את קונה נגן במחיר מאוד מוזל (בדקת כמה הוא עולה בחול בלי המחודש?). האחריות שם היא אחריות בסדר שזה אחריות חלקית, ככה זה לרוב אחריות על מחודשים וגם יש אחריות מלאה שזה טוב יותר. תשאלי את המוכר לגבי האחריות שלו, ואיך תעשו את זה במקרה ויש בעיה.

DrLecter

New member
אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ש...

אתה אומר את העובדה על אורך החיים של הבטריה חחח

למעלה