התייעצות

angel enamorado

New member
התייעצות

שלום, אני וחבר שלי(בני 17-18) נוסעים בשבוע הקרוב למלון "שלום פלאזה" באילת. הוא היחיד שהתאים לנו מבחינה תקציבית, (חצי פנסיון ושההיה יחסית ארוכה). הייתי שמחה לשמוע על המלון כמה שיותר פרטים: קרבה למרכז קניות/טיילת/ים/תחנה מרכזית? איך החדרים והאוכל? האם הוא נקי וכשר? מה האוכלוסיה שבו? ואילו אטרקציות (בריכה/צוות בידור וכו') נוכל למצוא.. אל תחשבו שלא בדקנו נושאים אלו לפני ההזמנה, אני פשוט רוצה לשמוע גם מכם..
רבה

שלום פלאזה אילת

מלון בינוני לא גדול ממוקם מעל מרכז קניות "מרכז שלום" סמוך לשדה תעופה ואגד בכניסה לעיר. נקי מסודר אוכל סביר בהחלט,אם כי עממי אל תצפי לגורמה. יש בריכה,מעט תוכניות בידור,כשר כן,האוכלוסיה מגוונת גם צעירים וגם משפחות... סה"כ בשביל לשים ת'ראש ולצאת לבלות,לטייל,להנות באטרקציות של אילת בהחלט סביר לחבר'ה צעירים.

angel enamorado

New member
נצל"ש מה עם../images/Emo26.gifמלון נובה../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

היכן הוא ממוקם? קרוב לים ? למצפה התת-ימי? קרוב למסעדות/מרכז קניות/טיילת/תחנה מרכזית?? איך האוכל שם?

נובה אילת

ממוקם בכניסה לעיר,לייד אגד, העיירה, המשטרה- אם זה עוזר... לא קרוב למצפה התת ימי..לא לייד מרכז קניות... ולא לייד הים. מדובר על נסיעה קצרה של כמה דקות לכל אחד מהיעדים שציינת... (למצפה התת ימי נסיעה של 12 ד' בערך ברכב גג ) האוכל בסיסי, עממי,יש מבחר סביר, אל תצפי לגורמה...

שמר2

New member
כשרות ואוכלוסיה

הכשרות אולי רגילה, אבל המלון חביב מאוד על ציבור מסורתי -דתי שמחשיב אותו כקרוב לגלאט כשר. ליד המלון אפילו יש ישיבה... מבחינת האוכלוסיה הוא מלון של עאמחה - קבוצות מאורגנות באוטובוסים שיורדות כבר לבושות בבגדי ים ועם הדולפין כבר מנופח.

למעלה