התייעצות

rauli12

New member
התייעצות

הכרתי בחורה נורא חמודה דרך האינטרנט ואני מתכוון לפגוש אותה במהלך סוף השבוע בפעם הראשונה. היא בת 23 וגרה עם ההורים שלה אני בן31 . אני לא בטוח אם אפשר לקרוא לזה "דייט" כי אנחנו אמורים להפגש עם חברים שלה באיזה מסיבה, אבל בכל זאת נפגש כשעתיים לפני המסיבה כדי שיהיה לנו גם זמן להכיר יותר ואז נראה מה יהיה, מכיון שעוד לא נפגשנו אז עוד אין לנו מושג אם זה הולך לכיון רומנטי או חברי, מה שיהיה יהיה. השאלה שלי היא מכיון שאני לא זוכר את גיל 23 כל כך (ולמרות שהיא נשמעת בוגרת לגילה) וגם בגלל שאני צריך לאסוף אותה מהבית של ההורים שלה, האם להיות רומנטי ולהביא פרחים\שוקולד כאילו זה דייט? או שרק להופיע כמו איזה חבר ואולי בהמשך אם זה יתפתח להיות יותר רומנטי? אני לא רוצה להלחיץ יותר מדי ולהראות כאילו אני בא עם כוונות מסויימות (בטח לא לפני שאני יודע לאיזה כיון זה הולך) תמיד טוב לשמוע רעיונות נוספים

Vdrums

New member
אם אתה רומנטי וחושב שזו מחווה יפה

להביא ורד או שוקולד אז תביא. זה אתה ואין צורך להתנצל. תהיה אתה ואל תנסה להתאים את עצמך ל"גיל" שלה כי זה מגוחך.

כרעאזמה

New member
קח סיכון קטוף לה פרח מהגינה של השכן

וכתוב לה פתק קטן בכתב ידך שיבהיר בצורה פיוטית מהו מקור הפרח. אם היא תחשוב שהסיבה למעשה היא קמצנות (לא רצית לקנות זר) או שהיא תילחץ ממפגן החיבה, אז תאמין לי - היא לא בשבילך. ואתה תדע מזה די מהר. אתה נשמע לי בחור רומנטי שפשוט רוצה לקבל אישור למה שאתה יודע שאתה רוצה לעשות. בהצלחה לשניכם

סלסרו

New member
../images/Emo5.gif

השאלה עושה לי חררה. זה מריח מsupplication מסיבי... יאק.

נ ע מ ה ק

New member
לאאאאאאא

בתור בחורה בת 25 ( שזה די קרוב ל23... ) אני יכולה להגיד, שאם בחור היה מגיע בפגישה ראשונה ( שהיא למעשה הפעם הראשונה בה הוא רואה אותי ) עם פרחים או שוקולד הייתי מתפדחת וסביר להניח שזה היה מלחיץ אותי. שכחתי להגיד שאני מאוד רומנטית. פרחים/שוקולד משדרים כוונות מסויימות שאתה בכלל לא יודע אם אתה רוצה להעביר. אני הייתי מייעצת לך לחכות עד שתראה אותה ותחליט אם היא בכלל לטעמך. אם כן, פרח בודד נשמע לי אחלה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

כרעאזמה

New member
אם הגבר היה מוצא חן בעינייך היית

מקבלת את זה מצויין לדעתי והמסר היחיד שהוא מעביר זה שהוא בחור רציני, משקיען, ומתוק. הרי ברור שאין לו שום דרך לדעת לפני הפגישה אם את בכלל תמצאי חן בעיניו בסופו של ליל. ואם תתפדחי הוא אמור לדעת לשבור את הקרח ולגרום לך תחושה נינוחה בכל מקרה, עם או בלי הפרח. פגישה ראשונה אחרי שהוא דיבר איתה כמה שעות קודם זה לא אותו דבר כמו פגישה עיוורת. בשלב זה הוא יכול לתת לה את הפרח על הזמן/כיף שנתנה לו עד אז.

Mירב

New member
אתה לא כ"כ מבין ראש של בחורות כנראה

וחוצמזה שים לב למה שמתי
: ציטוט: "אני יכולה להגיד, שאם בחור היה מגיע בפגישה ראשונה ( שהיא למעשה הפעם הראשונה בה הוא רואה אותי ) עם פרחים או שוקולד הייתי מתפדחת וסביר להניח שזה היה מלחיץ אותי. שכחתי להגיד שאני מאוד רומנטית. פרחים/שוקולד משדרים כוונות מסויימות שאתה בכלל לא יודע אם אתה רוצה להעביר. אני הייתי מייעצת לך לחכות עד שתראה אותה ותחליט אם היא בכלל לטעמך. אם כן, פרח בודד נשמע לי אחלה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!" סוף ציטוט...

למעלה