התייעצות

התייעצות

אני מזריקה דיפרלין וגונל. מניסיון אישי הגונל שורף בירך ובבטן אני לא מרגישה אותו, את הדיפרלין אני מזריקה בבטן. יוצא שאני מזריקה פעמים ביום בבטן והבטן שלי נפוחה וקשה.
ההתלבטות היא אם כדאי לי להמשיך את הגונל בבטן ולסבול מבטן מוחררת וקשה, או לעבור לירך ולסבול כחצי שעה מצריבה. חשוב: אין סיכוי שאני אתן למחייך להזריק לי בטוסיק או זרוע, מספיק הוא נהנה להזריק לי את הכוריגון.
ו
שרה

אולה *

New member
יקירתי! רק רציתי ליעץ, וישר קטלת

אותי
אני הפעם הזרקתי גונאל - לטוסיק, כמובן, ולא הרגשתי כלום. ממש כלום. אז אין לי הרבה עצות. רק
גדול מאוד. אולה.

יעל@

New member
שרה

בתחילה עם הגונל גם אני הרגשתי את הבטן נפוחה, אבל מה שאני משתלדת ישר לעשות זה לעסות את המקום כמה דקות ישר אחרי שאני מזריקה, ניסית?

עמית@

New member
אני חושבת שעדיף להמשיך בבטן

צריך לרכז מאמצים (וכאבים
) חבל גם לצלוע וגם לשפשף את הבטן תנסי להזריק במעגל בבטן, כך שהזריקות לא יחפפו, העיקר שיצליח

אני כבר במעגל שני ../images/Emo6.gif

מרוב זריקות החודש כבר יש לי מעגל מסורטט יפה סביב הטבור, התחלתי כבר בסרטוט מעגל שני, טוב נו כולם יודעים עכשיו שקיבלתי 100 בהנדסה.
בסופו של דבר נפלה ההחלטה הגורלית ע"י המחייך
, הוא רק אמר: "נראה אותך עיזה להזריק בירך" ומיד רצתי להזריק בירך, עכשיו אני אוכלת אותה
ובגדול
שרה

יעל@

New member
שרה

למה דווקא סביב הטבור? לי האחות אמרה להזריק מתחת לטבור, אפשר גם קצת בצדדים. ולפי בדיקת הזקיקים שלי היום זה ועוד איך משפיע. אני לא בטוחה שזה צריך להיות ממש מסביב, ואני גם מבינה למה כואב לך שם. בהצלחה, ורק שלא יכאב, יעל

יעלוש

סביב הטבור זה לא ממש סביב, זה באזור, וגם אין לי ממש עיגול, זה רק הומור, יש לי הרבה מאד סימנים של חורים, וכואב לי בגלל שאני מזריקה גם גונל וגם דיפרלין, וזה מקשה את הבטן, ההזרקה עצמה לא כואבת. אם את עדיין פה בואי לצט. מחכה לך. שרה

נועם@בת

New member
../images/Emo93.gif כתבתי כזאת הודעה מושקעת

אפילו שמרתי אותה לפני לפני ששלחתי, אבל בצעד מטומטם להפליא - הפלתי את הווינדוז
אז אנסה לשחזר
כמה טיפים במקרה ודילגת על משהו:
להמיס את החומר בכמה שפחות מדלל. ניתן להמיס עד 3 אמפולות אבקה באמפולת מדלל אחת. ככל שפחות חומר נכנס, הוא מציק לבטן/ירך פחות.
לפני ההכנה לחמם את המדלל לטמפ´ גוף (בתוף כפות הידיים למשל) ואף טיפה יותר. נוזל חמים יותר מקטין את הכאב אחרי הזריקה. אם הדיפרלין מגיעה כבר מוכן במזרק- לחמם גם אותו בכף היד.
לפני ההזרקה לשפשף חזק את מקום ההזרקה בעזרת הצמר גפן עם האלכוהול. ככה את ממריצה את הדם במקום, וגם קצת מכאיבה לעצמך, ואז הדקירה פחות מכאיבה והאינטסינקט של כיווץ השריר בזמן הדקירה עובד פחות.
לצבוט חזק את העור במקום ההזרקה, ולנעוץ את המחט חזק ומהר עד לעומק של 2 מ"מ לפחות. ההתנגדות המשמעותית למחט, היא ההתנגדות של העור. ככל שהעור מתוח יותר, והנעיצה מהירה יותר. הנקב של המחט קטן יותר, ופחות מכאיב אחרי כן.
אחרי ההזרקה להוציא את המחט לאט, תוך כדי כך שאת לוחצת חזק עם הצמר גפן על מקום הדקירה. אחרי ששלפת את המחט, להשאיר את הצמר גפן לחוץ חזק לפחות לחצי דקה, ואחרי כן לעסות ולשפשף את מקום הקירה בתנועות נמרצות עם הצמר גפן. הלחיצה מונעת שטף דם פנימי (הסימן הכחול) שמוסיף לכאב, והעיסוי ממריץ את הדם ומפזר את החומר. ככל שהחומר יתפזר מהר יותר, הוא יכאיב פחות.
לא להפסיק לנשום בזמן ההזרקה. לנשום עמוק כל הזמן. לשחרר את כל שרירי הגוף, וביוחד את אלו איזור המוזרק. ככל שהגוף יהיה ר]וי יותר ויתנגד פחות להזרקה, הדקירה תכאיב פחות (גם אם בזמן ההזרקה לא כואב, זה יכול לכאוב אחרי כן) והחומר יתפזר מהר יותר בדם.
לשתף כמה שיותר את המחייך
עד כמה שאפשר בנסיבות הקיימות. זה גם הטיפול שלו, אל תשכחי
להתפלל שתכנסי להריון עכשיו ומיד, ואז כל הטיפים שלי יהיו שווים לכפרות. (אפשר גם להתפךך, יושעי דבר אומרים שזה עוזר באותה מידה
)
נועם

למעלה