התייעצות

michal_sil

New member
התייעצות

חדשה בפורום. מעונינת לקרוא עצות ודעות: אני נשואה 6 שנים. לאחרונה היחסים עכורים במיוחד. רציתי ליזום נופש הפתעה זוגי לרגל יום הולדתו של בעלי. תיכננתי , בדקתי ועדיין לא החלטתי: האם במצב כזה של יחסים אפשר בכלל להנות בחופשה משותפת?אני פוחדת שארגיש נורא אם החופשה תיכשל אחרי שהתאמצתי , אירגנתי וכו´ מה דעתכם?

האלי

New member
עצה: מה שלא יהיה אל תרגישי נורא

נשמע טיפשי על גבול האווילות נכון?
אבל בעצם אם תחשבי על זה יש רק דבר אחד שאת אחראית וריבונית לו במאה אחוז: הרגשות שלך. למרות שלארועים סביבנו יש השפעה, לפעמים לא מבוטלת על הרגשות שלנו, אנחנו יכולים להחליט ולבחור במידה רבה איך נרגיש. אם תארגני את הנופש הזה מתוך החלטה ש את הולכת להנות ולא משנה בכלל, או יותר טוב, אפילו אם הוא יתעקש לא להנות. חצי הצלחה כבר מובטחת לך... ואם תהיו שניכם יחד (בלי הילדים כמובן) ואת נהנית ומאושרת, קרוב לוודאי שגם הוא יבחר להנות. ואגב, אם את כל כך חוששת, מה דעתך לוותר על ההפתעה ולשאול אותו אם הוא רוצה? יש גברים שהם "דובי לא לא" (כמו כותב שורות אלו למשל) שכל מה שמציעים לו נתקל בסירוב. לכן אולי כדאי לוותר על אלמנט ההפתעה ולומר אנחנו יוצאים. ז"א לא לשאול אלא לומר לו... קשה לי להאמין שהוא יוותר. במיוחד אם תסבירי שזה נופש בשבילו, ליום ההולדת וכל זה... ואל תשכחי לספר איך היה
שלך, האלי.

michal_sil

New member
../images/Emo51.gif אתם נפלאים....

מזמן לא קיבלתי חיזוקים ואני מאוד זקוקה להם. תודה על העצה הנבונה.

למעלה