התייעצות

אגווקטה

New member
התייעצות

הכרתי בחור חמוד לפניי שבוע וחצי (אנחנו בני 24). נפגשנו אומנם כמעט כל יום מאז, אך הפגישות תמיד היו בשעות לילה מאוחרות כי הוא עובד כברמן, ולרוב היינו רק ישנים ביחד ובבוקר מתפצלים (שכבנו רק בפגישה האחרונה). הוא זה שתמיד בא אליי אחרי העבודה וממש התרשמתי מזה שהוא עושה נסיעה כזו ארוכה רק כדי לישון איתי. ידעתי שבשבת הוא מסיים לעבוד מוקדם ובניתי על לפגוש אותו סוף סוף בשעה נורמלית, לצאת איתו, ולדבר יותר משתי מילים ("לילה טוב"...). אבל הוא הודיע לי כבר בצהריים שאין לו כוח לבוא אחרי העבודה, ומחר הוא לומד בבוקר, ואין לו אוטו, והוא לא מרגיש טוב.... כל התירוצים שבעולם. מה שנראה לי זה שהוא רוצה בערב החופשי הזה להיות עם חברים שלו, דבר לגיטמי מאוד אבל.... 1. למה הוא משקר ומורח אותי במקום לומר את האמת? 2. אתם חושבים שעשיתי טעות שהכנסתי אותו כ"כ מהר לחיים שלי ולמיטה שלי, וכאילו עכשיו אין לו שום סיבה וחשק "להשקיע" בי ביציאות ובילויים? מתלבטת מה לעשות איתו

הממ בוא נחשוב..

ברמן.. הממ לפי דעתי ברמנים זה עם של אנשים שרק רוצים לזיין.. אבל אולי אני טועה פה והוא סתם רצה להיות עם חברים או לא יודע מה.. תני לזה קצת זמן..

Cobe Anan

New member
קשה לענות לך על זה..

נכון ששכבתם כי זה כיף ונעים ואתם כבר אנשים בוגרים ומותר לכם? אז זהו,שזה נכון. זה לא מה שירומם או ימוטט קשר, *אבלללל* זה בהחלט יכול ליצור המון בילבול. כרגע,דבר אחד אני יכול לומר כמעט בוודאות:הוא לא אוהב אותך.גם את לא.אתם אולי מאד מוצאים חן אחד בעיני השני,אולי אתם באמת רציניים אחד כלפי השני,אולי יש קליק- אבל בשביל אהבה אמיתית אתם פשוט לא מספיק מכירים.נראה לי שלישון ביחד באמת היה מוקדם מדי,כי בינינו-יש הבדל משמעותי בין יכולת השליטה העצמית שלכם בקולנוע או בפאב לעומת אותה יכולת כשאתם מכורבלים במיטה; ואני חושב גם שכשיש סקס טוב על ההתחלה,יש הרבה פחות סיבות לנסות להכיר אחד את השני,פחות סיבות לעשות דברים אחרים ביחד,וכן-זה גם קצת נמאס אחר כך. אבל בסופו של דבר,אם הוא רק בקטע של סקס,זה לא משנה כמה מוקדם שכבתם,זה ייגמר מהר; ואם הוא רציני,אז פשוט הפסדתם את הכיף שבלשכב אחרי תקופה ביחד,אבל חוץ מזה-זהו. רק חוסר הוודאות הזה, הוא ממש יכול להרוג..

Cobe Anan

New member
עשית את זה בכוונה, נכון?

כדי שאני לא אוכל לראות מה את באמת חושבת עלי :-d

מנחם מו

New member
עשית את זה בכוונה, נכון?

את יודעת שאני לא רואה אייקונים, אז שמת אייקון כדי שאני לא אוכל לראות מה את באמת חושבת עלי, נכון??? :-d

פסיכולוג...

אתה כבר.. אז תלמד את זה שתהיה לך תעודה.. קיצר הכל שטויות.. היא לא שכבה איתו בהתחלה.. היא שכבה איתו אחרי שבוע.. שהם ישנו ביחד כמה לילות.. קיצר אני חושב שאת סתם לקחת את זה קשה ותני לזה זמן עוד כמה ימים ותראי אם זה חד פעמי היחס הזה או לא.. חוץ מזה קובי.. אני חושב שסתם בלבלת פה במח ולא נתת לבחורה תשובה..

Cobe Anan

New member
קודם כל,

זכותך לא להסכים איתי, אבל אחרי שאני מתאפק לא להגיב למה שאתה כותב ואיך שאתה כותב את זה, תכבד אותי ותכתוב שאתה נוטה לא להסכים עם מה שכתבתי. דבר שני, ברור שאני לא יכול לתת לה תשובה קונקרטית- אני לא מכיר לא אותה ולא אותו. אבל אתה יודע מה? זה לא קשור אליך. פשוט תכבד פה את חברי הפורום ותשתדל לשמור על לשון נקיה ומכובדת, טוב?

לדעתי..

אם כבר עברתם את כל השלבים ומה שנשאר זה התחלס קשר.. תני לו להשקיע.. את נתת מעצמך.

אגווקטה

New member
עדכון

טוב, הבחור מנייאק באופן רישמי! היום הוא שלח לי הודעה בצהריים של "מה עיניינים איתך?" וגרם לי לחשוב שאולי סתם הגזמתי אתמול, אבל..... בערב הוא סינן אותי וענה רק כשהתקשרתי ממספר שהוא לא מכיר (מהעבודה) ושוב אותם תירוצים של למה הוא לא בא- אין לי אוטו ובלהבלהבלה כל זה אחרי שהוא כבר אמר לי שהאוטו בעצם שלו אבל היום הוא השתכלל ושאל אם אני רוצה לבוא אליו (הוא יודע שאין לי אוטו ושאני מסיימת לעבוד מאוחר ואין דרך אחרת להגיע אליו בלילה) בקיצור יצא ממש אפס. שלחתי לו הודעה שהבנתי את הראש שלו ולא מתאים לי ושימחוק את הטלפון שלי. לא נורא אני אבכה קצת ומחר יעבור לי

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif

את מרגישה היום יותר טוב? :) תקשיבי, לדעתי את צריכה ללמוד מזה שמבחור שאת מכירה 10 ימים את לא מכירה באמת ויותר מכך-הוא לא ממש חייב לך כלום. לכן לעתיד, בגלל שאת נקשרת מהר (לפי ההודעה הזו) ובגלל שאת רוצה מקשר מעבר לסיפוק מיני (כנ"ל) - להבא אולי כדאי לך לקחת את זה יותר לאט / להיפגש לא רק לפנות בוקר...

אגווקטה

New member
מיטלי....

טוב משלשום כבר קרה הרבה: באותו לילה הוא התקשר אליי והתנצל ולא הבין למה אני כועסת... הוא היה בדרך חזרה הביתה במונית!!! וזה בוודאות כי שמעתי קולות של מכשיר קשר כזה ונהגים מדברים... הוא הסביר לי כמה שזה קשה לו לעבוד כל לילה וללמוד בבוקר, והוא נורא רוצה לראות אותי וכו'. דיברנו חצי שעה ולבסוף החלטתי שאני נותנת לו עוד צאנס. למחרת הוא התקשר בבוקר והיה ממש חמוד, אמרתי לו שאני קופצת אליו היום בצהריים להגיד שלום כי אני לא יהיה באיזור עד שבת. היום אני מנסה לתפוס אותו כל היום והבחור לא עונה!! אחרי הצהריים כשכבר נסעתי (הביתה להורים), הוא ענה לי מתוך שינה, כלומר הערתי אותו!!! שוב התחיל להצטער, ואז כבר קלטתי שהוא ממש דפוק הבחור! עכשיו, אוקיי, כבר הבנתי שהוא לא רציני אבל למה הוא ממשיך להתקשר וליזום ושואל אותי אם אנחנו נוסעים לטיול שבוע הבא כמו שתיכננו?? אני עדיין בשלב שאני יכולה לנתק איתו בלי להיפגע, אבל יש קול קטן שאומר לי שוב שאולי אני צריכה להתחשב בו, ואולי הוא לא מנסה לעבוד עליי... הוא הצליח להחחזיר אותי לתקופה חסרת הביטחון של התיכון. מה דעתך?

מיטללל

New member
האמת ?

אתמול שהגבתי לך, כתבתי גם פיסקה על כך שלא בטוח הוא משקר.. בסוף מחקתי אותה כי לא רציתי לתרום לבלבול שלך. במקומך ? הייתי הולכת ע"פ האינטאוציות שלי. אם הוא גורם לך להרגיש משהו תתני לזה צ'אנס. כן יש סיכוי שתיפגעי. אבל גם יש גם סיכוי שזה יהפוך למשהו מקסים. חייבים לנסות. במקביל אני לא לוקחת בחזרה את הדברים שאמרתי בהודעה הקודמת. את חייבת לזכור שאת מכירה אותו רק 11 ימים ולא לסמוך עליו במאה אחוז, לא לאבד את הראש. לדעתי - אל תבטלי את הטיול בשבוע הבא. ככה תוכלו להיות יותר זמן ביחד, לדבר יותר, וגם תוכלי להבין יותר מה עובר לו במוח. (מה המרחק בין המקום המגורים שלך למגורים שלו?) תעדכני אותנו
בהצלחה!!!

נועם m

New member
אני יכולה להבין אותו

אחרי הכל, אם הוא לומד ביום ועובד כל לילה אפשר להבין למה הוא כל כך בבלאגן... ומחסור בשעות שינה בטח לא גורם לאדם להשמע הגיוני יותר... אני עם מיטל- לכי עם האינסטינקטים שלך. אל תחפרי בסיטואציה יותר מדי בינתיים. בהצלחה!

למעלה