התייעצות

הקסם1

New member
התייעצות

שלום לכולן שוב, הפעם רציתי להתייעץ ולקבל את דעתכן לגבי כמה דברים. ראשית הכנתי אתמול קבושון פעם ראשונה- סוף סוף יצא לי כמו שצריך אבל אני לא יודעת מה לעשות עם זה. אני בהירה וצבע הקבושון הוא צהוב וחום בהיר ככה שטבעת לא ממש רואים עלי כלומר הוא לא בולט לי על האצבע. אז חשבתי להכין ממנו שרשרת . כאן אני צריכה את העזרה שלכן. אני שולחת אליכן עכשיו תצלום של הקבושון שהכנתי והייתי שמחה אם הייתן יכולות לייעץ לי ולשלוח לי תמונה / דגם איזו שרשרת אני יכולה להכין לקבושון הזה. אז הנה התמונה ושאר הדילמה בעמודים הבאים.

הקסם1

New member
המשך ההתלבטות

קיבלתי מאימי שני "תליונים"(שהיו סיכות לבגדים) שהיו שייכים לסבתי והייתי רוצה להכין להם שרשראות. איזו שרשרת הייתן מייעצות לי לעשות לזה

הקסם1

New member
קושיה אחרונה

איזו שרשרת הייתן מייעצות לי להכין לזה
הייתי שמחה לכל הצעה אם יש תמונה / תרשים אשמח אפילו יותר. איזה צבעים , דוגמא וכו' הייתן עושות להם? תודה מראש לכל המגיבות הקסם1

night mistress

New member
קסמונת..

אין לי תרשים לשרשרת הזו,אבל היא יחסית קלה.. אפשר במקום העיגול הזה לשים א הקבושון..

night mistress

New member
קסמונת..

אין לי תרשים לשרשרת הזו,אבל היא יחסית קלה.. אפשר במקום העיגול הזה לשים א הקבושון..

night mistress

New member
אני אוהבת מינימליזם..

הייתי פשוט משחילה על חוט כמה חרוזים בצבע דומה, עם חרוזי מעיכה בין לבין, וסוגרת.. וזה כי שיוכלו להתלהב כהלכה מהקבושון.. אבל אם את רוצה אופציות מסובכות יותר אז אני תיכף אעלה לך..

הקסם1

New member
ומה לגבי השאר?

מה לגבי שאר התליונים ששלחתי? יש רעיונות ?

גם אני עם נייטי בנושא

הקבושון מאוד מאוד יפה. להשאיר אותו עם שרשרת מאוד מנימליסית שלא תפגע ביופי שלו והוא ימשיך לבלוט. בקשר לתליונים - על הכחול הייתי הולכת על מולטי קאט זהב הייתי בוחרת גוון אחד, לא חושבת שכחול יתאים זה יבלע אותו. לגבי השני שם הייתי בוחרת בפנינים זהב. צריך גם פה משהו מאוד מינמליסטי כי הם די גדולים וחבל לפגוע.

למעלה