התייעצות...

התייעצות...

שלום אנשים לפני חודש בערך החלטתי שזהו, וצריך להתחיל דיאטה. לאכול בריא ובכלל- לשמור על הגוף. עד היום, כל פעם שנירשמתי לחדר כושר, אחרי חודש בערך השתעממתי והפסקתי ללכת. יש משהו (לדעתי) מאוד מונוטוני בחדרי כושר וכנראה זו לא המסגרת המתאימה לי ספציפית. בעיניין של מאמן אישי: איך זה עובד, כמה פעמים מומלץ בשבוע, איפה מתאמנים, כמה זה עולה ואיך אני מוצאת אחד/אחת כזה לאור העובדה שרוב החברים שלי פדלאות ואין להם מושג בדברים האלו כך שאין לי המלצות על מישהו ספציפי... זהו
תודה מראש על התשובות. שבת שלום אני.

חן M

New member
האשה בסגול ../images/Emo140.gif

שלום לך:) את בהחלט צודקת שחדר כושר נראה לכאורה מונוטוני אך לא כך צריכים להיות הדברים ובאימונים אישיים ניתנת האפשרות למאמן להוציא את המתאמן מהשגרה ולאמן בצורה קצת שונה... איך זה עובד? כמה פעמים מומלץ? בכדי שזה יעבוד את צריכה לעבוד ... מבחינתי את צריכה לנהל אורח חיים בריא ולא לשמור על אורח חיים שכזה רק בזמן האימון אלה במשך היום יום.... בהיבט של תזונה- בניית תפריט תזונה ע"י תזונאי/ת מוסמך/ת בהיבט בריאותי-לא להזניח פציעות/מחלות וכו'... בהיבט נפשי- לטפח את חיי היום יום ולדעת לאזן בין בילויים למוסר עבודה/משפחה/חברים וכו'... ואיך לא באימון את צריכה להתחיל להתאמן באופן הדרגתי ... אימוני אירובי 2-3 בשבוע +2-3 בשבוע אימונים אישיים [לפי יכולתך] יש אנשים שמעדיפים לקחת רק פעם בשבוע ואת שאר האימונים לבצע לבד... שוב השיקול הזה הוא רק שלך והוא ינבע מהיבטים כלכליים ... בכדי להתאמן באימון אישי ניתן להתאמן עם המאמן בחדר הכושר או בבית מה שאת מחליטה אך תאמי איתו מראש את זה... בהיבט של מחירים אימון אישי עולה בממוצע בין 130-200 ש"ח לשעה . בהיבט של המלצה על?? טוב זה פורום של מאמנים אישיים
אנחנו לא אובייקטיבים.... כל אחד ימליץ על עצמו מן הסתם... אך שווה לך לנסות... מהיכן את?

דבר ראשון...

תודה על התשובה המפורטת
אני גרה בראשון-לציון. כרגע אני לא מנוייה באף חדר כושר ולא מתכוונת לעשות מנוי בקרוב מהסיבות שפירטתי בהודעה הקודמת. אני רוצה להיכנס למשטר אימונים מסויים, וצריכה מישהו שייתן לי מוטיבצייה. לי אין שום מכשירי כושר בבית. האם יש מאמנים שיש להם גישה למקום מסויים, או לחלופין מאמנים אצלהם עם מכשירים שקיימים ברשותם? לגבי תפריט מאוזן , שילוב של ספורט בחיי היום יום ואיזון בכלל, אני מסודרת
. רק צריכה להתחיל להזיז את הטוסיק בצורה מסודרת
אז אני אשמח אם מישהו/היא שזה רלוונטי עבורו ייצור איתי קשר. תודה. (ותודה חן
) אני.

שלום לך האישה בסגול

אני מאוד אשמח להצטרף אלייך ליום אחד או יומיים לכל היותר בשבוע למאמן כושר אישי השאלה היא איפה אפשר למצוא מאמנים כאלו שאפשר לגשת אליהם או שהם באים אלייך

חן M

New member
../images/Emo13.gifשרוליקק

מה זאת החתימה הזאת אתה עו"ד? מאמנים כאלו יש בכל מקום והם מתרכזים גם בפורום זה ... וודא רק שיש להם תעודות הסמכה... :) ועצה אישית: אמנם יש אימונים אישיים בהם האימון מתקיים בזוגות אך אם האימון אמור להיות פונקציונאלי לאותו האדם אז עדיף שלפחות בתור התחלה הוא יהיה עם אדם אחד ולא צמד..

למעלה