התייעצות

Ghost Wind

New member
התייעצות

היי לכולם, אהממ.. אני יודעת שזה לא ממש קשור לנושא הפורום, אך בכל זאת בחרתי בכם שתנסו לייעץ לי. טוב, אז העניין הוא כזה.. יש לי איזה ידיד שהכיר לאחרונה הכרות די שטחית, מישהי מהאינטרנט, אני מכירה אותה, ואת האופי שלה אולי קצת יותר ממנו.. והוא , כפי שאמרתי.. הכרות שטחית מאוד. אז עכשיו.. אני רואה שהם עברו לערוצים פרטיים.. והאמת? שאלוהים יסלח לי, לשון הרע והכל.. אבל היא פשוט בחורה ילדותית, ודי טיפשה איך נאמר. ממש לא לרמה שלו, אבל ממש, ואני מכירה אותו.. השאלה שלי היא.. האם לתת לו להבין לבד שהיא במילים עדינות פוסטמה? או שאני צריכה לבוא ולהגיד לו משהו על זה? אני פשוט לא רוצה לבוא בקטע שיחשבו שאני מנסה לסכסך, כשבסה"כ אני רוצה את טובתו. בהתחלה חשבתי אולי פשוט הוא קלט בה דברים מעבר לטיפשות. אבל, בגלל שאני מכירה אותו, אני יודעת שבחורה כמוה היא לא הטעם שלו. ולפי מה שהבנתי הם בקושי דיברו. לפני שתקפצו ותגידו שאולי אני מדברת מקנאה.. אז ממש לא :) אני פשוט , רוצה לחסוך ממנו את ההכרות איתה.. ותאמינו לי אני ממש מנסה לעדן פה את הכל בניסוח. אז מה אתם אומרים.. להגיד? או לשתוק? תודה, כל תגובה מבורכת.

למה אתן תמיד חושבות

שאנחנו צריכים להבין הכל לבד?? "אם אתה לא יודע למה אני כועסת עליך אני בטח לא אספר לך" אוף... אנחנו אמורים להיות קוראי מחשבות או משהו?

מיטללל

New member
לא כולן ככה

רק המטומטמות ואני, לצערי ולצער כל הזכרים שנתקלו בי, ביניהן :) המשפט שכתבת כזה טיפוסי לי להגיד, או לפחות לחשוב
אבל עם השנים אני פחות כזו...

שמעי

אגב...שלום אני חדשה בפורום.... תראי, זה באמת יכול להתפרש מקנאה שלך...כאילו את מנסה להרוס משהו שעדיין לא התחיל מצד אחד, אם הוא חשוב לך אז לכי ותגידי לו..תני לו דומאות ושיבין לבד מצד שני...אם את מכירה אותו כ"כ טוב אז הוא יבין לבד (ואם היא באמת פוסטמה כמו שאת אומרת אז הוא יבין לבד) וככה תצאי הכי כלה שאת רק יכולה לצאת..

תגידי, אל תחזיקי בבטן

אם הבן אדם לא ידע להעריך את הכוונות הטובות שלך - בעיה שלו.

Ghost Wind

New member
יש משהו בזה ..

אבל.. שוב.. גם אם אני אגיד לו.. זה לא שהוא יגיד" וואלה , אז אני אנתק איתה את הקשר".. מבין? הרי אנחנו בני אדם, באופן טבעי אנחנו נעדיף לגלות בעצמינו דברים, למרות אזהרות. תודה על התגובות אגב.

נכון

יש אנשים שמעדיפים לטעות וללמוד ולתקן בתנועה , וזה לגיטימי . אבל זה לא מפחית מחובתנו כחברים להזהיר ולהתריע כשאנחנו מזהים משהו שעלול לדעתנו לפגוע או להכאיב לאדם יקר.

Ghost Wind

New member
כפי שאמרתי

אני די סומכת עליו שהוא יקלוט אותה יחסית על ההתחלה... אני לא רואה איך היא יכולה לפגוע בו מבחינה רגשית, כי לא נראה לי שהם יגיעו לזה. ואם הוא לא יקלוט, אז אולי הוא כן גילה בה משהו שאני לא מכירה. ואז... לא יודעת .. דילמה...:/

אל תתערבי

אם ישאל אותך תגידי שהיא לא נראית לך.. ואם לא, פשוט אל תתערבי.. אל תסכני את הידידות שלכם.. כבר הייתי במצב שחברות (!!) טובות שלי אמרו משהו אחד וראיתי את הבחור בצורה אחרת לגמרי.... ונשארתי עם הבחור שנתיים נפלאות מהחיים שלי... ולא מתחרטת לרגע... כאן המקום להגיד שזה היה מתוך קנאה..?! וזה לא כיף שמתערבים לך בחיים...? את צריכה לפרגן הוא היחיד שיחליט מה שטוב לו... את יכולה רק לייעץ כששואלים אותך...!!!

נועם m

New member
תשארי בחוץ

אם זה באמת בוער לך, את יכולה לנסות לרמוז ולהגיד משהו בסגנון "הממ.. כן, אני דווקא מכירה אותה לא-רע", ואז אם הוא יבקש פירוט תוכלי להגיד לו (בעדינות!) מה דעתך עליה. אבל אני לא חושבת שאת צריכה לעשות את זה באופן ישיר וגלוי. אחרי הכל- הוא אדם בוגר, הוא יבין לבד (וגם את אומרת את זה). אין סיבה ש"תחסכי" ממנו את ההיכרות איתה. גם אנשים טיפשים צריך להכיר מדי פעם
אם את לא חושבת שההיכרות עמה תסב לו איזשהו נזק משמעותי, אין סיבה שתתנגדי לכך.

זכוכיות

New member
לא להגיד.

תני לו להחליט לבד אם היא לרמתו או לא. לא עניינך. כל הערה, כל ניסיון "להאיר" לו את הדרך פירושה- לדחוף את האף למקום שהוא רחוק מלהיות עניינך. כמו שכתבה זוהר, אם הוא כזה חכם, הוא יבין לבד.

למעלה