התייעצות....

illustrator

New member
התייעצות....

יש למישהו רעיון איך לצייר קנטאור (חצי אדם, חצי סוס) בצורה הגיונית? ההבדל ברוחב בין מותן של אדם לכתפיים של סוס הוא די משמעותי, מה שגורם לנקודת החיבור להיות בעייתית. ואם אני אגדיל את כל האדם, או אקטין את כל הסוס, הקנטאור ייראה כמו שיש לו נטייה ליפול קדימה כל הזמן. אני פתוח להצעות. אני מצרף טיוטה להתרשמות...

chatenoire

New member
עצתו של אמן קעקועים

אני וידידה שלי התקעקענו לפני כשנתיים, בשני סטודיואים שונים. הבחור (החמוד, לפי מה שהיא מוסרת) שקעקע אותה נתן לה טיפ בנוגע לציור קנטאורים והוא כזה: שרירי הבטן של האדם מתחילים איפה ששרירי החזה של הסוס נגמרים - כאילו ממשיכים אותם. כשאני מנסה לצייר קנטאורים - ועליי לומר שטרם הגעתי למומחיות באנטומיית הסוס כמוך, יפה מאוד - הטיפ הזה בד"כ עובד. אל תשכח שהקנטאור לפי הגדרה גדול ורחב יותר מאדם רגיל, והחלק הסוסי שלו טיפה צר יותר, סביר להניח.

giri

New member
תגובה

טוב, קראתי, התרשמתי, לקחתי מהר נייר ועפרון ואני מקווה שתבין למה כוונתי... יש כעקרון כמה אופציות - אתה יכול להגדיל את האדם (גם אם זה נראה משונה) או להקטין את הסוס (כנ"ל). אתה יכול להאריך את השרירים בכתפיים של הסוס באופן לא טבעי וכביכול "להלביש" עליהם שריר נוסף - זה אחד הפתרונות המקובלים. אתה יכול לצייר כאילו האדם "הוברג" לתוך גוף הסוס ולהאריך את מותני האדם ולהצר אותם מאד - זה הפתרון שואלחו משתמש בו בדר"כ (אחת מהדוגמאות שנתנו לך) ניסיתי בשניים-שלושה קווים להבהיר כל אופציה. נ.ב. - ציור נהדר. בהצלחה!

ogmios

New member
אז ככה מבטאים את זה

אף פעם לא היייתי בטוח עם זה ואלחו או ואלג´ו... צייר נהדר, אגב. אדיוס, אוגמיוס כל יום לומד משהו חדש

למעלה