התייעצות

EFRAT71

New member
התייעצות

בני בן ה-12 וחצי וחבריו הסתובבו ליד הבית. פגשו ילדה באותו הגיל (היא לומדת בבית ספר למופרעים) והתחילה להתקרב אליהם, ביקשה מהם לבוא לצד כדי להראות להם את החזה שלה, הם הלכו אחריה והסתכלו וביקשה מכמה ילדים לגעת לה בחזה שלה וכמה ילדים נגעו כי היא ממש הצמידה את החזה לידיהם. היא גם נגעה להם באיבר מינם ללא רשותם, שאלה איזה גודל יש להם וכו'...... ביקשה מהם להוריד את המכנסיים כדי להצמיד לשלה אבל הם לא הסכימו. היא גם היתה בבית של אחד הילדים ונכנסה על דעת עצמה לאתרי סקס באינטרנט ושאלה אם הם רואים סרטי סקס. חלקם אפילו נגעלו ממנה. הגיע תלונה לבית הספר שבו הבנים לומדים והיועצת זימנה את הילדים וחקרה אותם והם אמרו שזה לא באשמתם כי היא נדחפה אליהם עם כל הדברים האלה. הבנים אמרו ליועצת שהיא יזמה את הכל וגם נגעה להם והיועצת אמרה שזה לא משנה את התמונה. האם זה נקרא הטרדה מינית מצד הבנים? כי לי זה נראה הטרדה מינית מצד הנערה. מה עושים במקרה זה? גם הבנים וגם הנערה באותו הגיל. האם בגלל נערה מפוקפקת כזאת אפשר להפיל את הבנים האלה? האם זה יכול להגיע למשטרה? מסכנים, מה הם עשו? היא עשתה הכל.. תודה.

goldy

New member
כדאי לישמוע גם את הצד שלה

העדות שלהם אלייך ניראית לי מאוד חד צדדית.

goldy

New member
והעדויות של *כולם* תואמות?

אים כן יש מקום להודיע לבי"ס \ מח' רווחה בעיריה.

EFRAT71

New member
להודיע על מה?

יש מקום להתלונן עליה גם? אני לא מוכנה שבני יסתובב ברחוב ויעשו לו דברים כאלה. זאת ממש הטרדה. כואב לי שהיא התחילה ובסוף מאשימים אותם. בני תמיד מספר לי הכל, לא משנה מה, הוא מספר לי אך ורק את האמת, קשה לו להסתיר סודות ממני והוא ילד טוב. גם הוא וגם חבריו אמרו אותו הדבר, היא פשוט ילדה מפוקפקת בבית ספר למופרעים שמחפשת תשומת לב.

goldy

New member
תיראי

אין ספק שהיא זונה. אים את יודעת שהסיכוי שהזונה הזו תטריד אותו שוב, וגם למישטרה באזור מגורייך איכפת אז אין ספק שיש להיתלונן במישטרע. ליפני כן, אני ממליץ לערב בכך את מחלקת רווחה של העיריה ורצוי את הבי"ס בו היא לומדת.

תראי לדעתי

יהיה קשה להוכיח שהיא אשמה בזה. ז"א, קשה להאמין לבנים שאומרים שהילדה הטרידה אותם- אני לא הייתי מאמינה, אפילו אם הגרסאות שלהם לסיפור זהות. אז אני לא חושבת שזו הטרדה מינית מצד הבנים- ממש לא! היא נגעה בהם והם לא רצו- זה בהחלט מצד הבת! אי אפשר להפיל את כל האשמה על הבת כי אחרי הכל הבנים הלכו אחריה ושיתפו פעולה וברור שזה התפתח- אז טוב שהם עצרו ולא עשו משהו שהם יתחרטו עליו בעתיד. האינסטינגט הבריא שלי (ושל כל אחד) היה אומר לי להתרחק ממנה, כי אין ספק שהיא צריכה טיפול רציני.

עפרה ד

New member
קודם כל - להרגע...

נכון שזה ארוע שדורש התייחסות, אבל, זה לא שפתאום הילדים נהפכו בבת אחת לעברייני מין. לי ברור שהכי חשוב עכשיו שתדברי עם בנך. תסבירי מצד אחד את ההיבטים החוקיים ומצד שני תעבירי מסר ברור, שכשקורה משהו שהוא מרגיש איתו לא נוח - הוא צריך פשוט לעזוב את המקום. וברשותך, כמה שאלות.. מי הגיש תלונה ליועצת? האם אתם, ההורים דברתם איתה? האם הסבירה לכם את כיוון השיחה שלה עם הילדים, איזו מטרה הייתה לה בשיחה? האם הקשיבה לילדים? מה יש לה לומר אחרי השיחה איתם, איזה ייעוץ היא נותנת לכם, כהורים? בעקרון הייתי פחות מתעסקת במה שקורה עם הילדה.. יש לך ילד בן 12 וחצי, שצריך ללמוד משהו על עצמו ועל החיים מהארוע הזה. שווה להשקיע את האנרגיה שם..

EFRAT71

New member
יש תשובה לכל השאלות

אחת האמהות של אחד הבנים היתה בשיחה עם היועצת והתבררו הדברים הבאים: שני בנים מתוך החבורה שצפו בילדה המתפשטת דיווחו על כך להוריהם והם ביקשו מהילדים לספר ליועצת את כל מה שקרה, וכך זה הגיע ליועצת. לא הגיע שום תלונה מכיוון הילדה. היועצת ההמומה התקשרה ליועצת בית הספר של הילדה וזאת לקחה את הילדה לשיחה, הילדה הודתה שכל מה שעשתה היה ביוזמתה ולא נעשה שום דבר בכפייה. התברר שהילדה הוצאה מביתה למשפחה אומנת עקב בעיות רבות שיש לה. הילדה נמצאת בבית ספר מיוחד שמגיעים לשם ילדים שנשרו מבתי ספר רגילים עקב בעיות משמעת מאד חמורות וילדים שקשה מאד להשתלט עליהם. היועצת אמרה שיש מזל שהילדה הודתה שהיא היוזמת וכך הבנים יצאו נקיים. תודה לכולם על כל התגובות

goldy

New member
מה בנוגע למיסגרת חברתית כגון מדריך נוער?

הילדה הזאת עלולה לחזור על זה שוב
.

Ben Dor

New member
היי...

שמעי אני ממליצה דבר ראשון לדבר איתה גם לשאול את הצד שלה...ילדים לפעמים מפחד מתחילים אני לא יקרא לזה לשקר אבל ליפות את האמת... דבר שני תדברי עם הבן שלך תודיעי לו שהוא לא מסתובב עם הילדה הזאת שוב דבר שלישי אם יש לך בן שהוא יחסית רגיש יכול שזה יפגע בו לטווח הרחוק..לדעתי כדאי לך לקחת אותו איזה פעם פעמיים ככה לפסיכולוג\ית לראות שזה לא פגע בו לטווח הרחוק דבר רביעי אני לא חושבת שזאת הטרדה מינית מצד הבנים אלא מהצד שלה דבר חמישי אפשר להתלונן למשטרה אבל אני לא חושבת שהם יעשו משהו חוץ מלפתוח תיק על הטרדה מינית כי הם קטינים מה שאני כן ממליצה שתעשו שיחה כל ההורים של הילדים שנפגעו ממנה עם ההורים שלה דברו איתם תסבירו להם את חומרת המצב אבל מאוד חשוב לא לתקוף אותם כי אם תתקפו אותם הם ישר יתחילו להתגונן לא יקישבו ולא יצא כלום מהשיחה הזאת מקווה שעזרתי =]

למעלה