התייצבות שבת שלום!

karoleking

New member
התייצבות שבת שלום!../images/Emo195.gif

חברים יקרים! עקב הרדמות הפורום, אבקש מכל אחד מכם, לאחל לחברים שבת שלום ולספר לנו איזה שיר של שלומי עשה לו את השבוע. אני למשל, השבוע שמעתי לפחות 1000 פעמים את השיר "מה ששלי שלך". יש לי סיבה טובה לכך, אבל אני לא מגלה בינתיים. שבוע הבא אגלה לכם. סוף שבוע נעים לכולם. התייצבות חובה!!!

karoleking

New member
וואי ריקי!!!../images/Emo6.gif

שיחקת אותה! 2 לבבות בבת אחת! מה הפכת לאסנת? או שזה רמז שהתגעגענו לאסנת? ספרי משהו.

קרול יקרה

אני מתגעגעת לכול אחד מאנשי הפורום . חלק לא פגשתי כבר הרבה זמן . מתגעגעת לשלמה המלך והלהקה. לא הפכתי לאף אחת . את עדיין לא מכירה אותי ? אני ריקי בפני עצמי . פשוט רציתי להוסיף ללבבות קישור ולא הצלחתי . אז אולי תעשי זאת במקומי ?!!! רציתי להוסיף את הקישור של השיר " אל תשטה באהבה " פשוט שמעתי את השיר בתחילת השבוע ומאותו רגע אני לא מפסיקה לשמוע אותו . שלא תהייה הבנה השיר שלי עדיין הוא " מחרוזת תורכית " אבל השיר " אל תשטה באהבה עם הקול של המלך הרס אותי הזיז לי את החדרים של הלב . שבת שלום

והנה המחרוזת שלי ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

http://www.youtube.com/watch?v=fNBPor1d7hE

מושקדוניה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך . נכון שאני שתי ידיים שמאליות ואפילו קישור לא יודעת לשים כמו שצריך ?!!! ונכון ..... שהשיר מאלף מזיז את הלב , קורע אותו . שלמה אתה " צ'מפיון " . שבת שלום

זהו שלא...ידיים שמאליות זה לא את! לא הבנת שזה

המחשב-אין קשר אליך! והלוואי על כולם ידיים שמאליות כשלך
בנתיים כל מתכון שאת מלמדת אותי מלקקים את האצבעות...אז המחשב אשם

טוב...שבת שלום לכל חברי הפורום של האיש היקר

שלומי שבת!!!
אז...שבת של מוסיקה טובה וכיף
ועוד שבועיים כן עוד שבועיים להופעה יייייששש-הגיע הזמן! אני שמעתי השבוע את הדיסק של קיסריה הראשון-הדיסק התנגן ללא הפסקה.... http://www.youtube.com/watch?v=PyW4-7fjZPI

וכן...../images/Emo3.gifאני יודעת שזה לא שיר של שלומי אך...

יש שם את מגע הקסם של האיש היקר שלנו...אני מטורפת על החלק שהוא נכנס לשיר.....

karoleking

New member
יפה בנות. שיחתקן אותה כאן עם דואט משלכם.

אהבתי. שירים יפים ומזיזים משהו באמת בלב. וריקי, קישור אפשר לשים רק בנושא, לא בכותרת. יש "תחילת לינק" ו"סיום לינק". באמצע, הלינק עצמו. ככה זה עובד. ובקשר למתכונים... על מה מדברת גל? יש לך משהו מעניין? אשמח לשמוע.

|כלני../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifגלגל היקרה בעולם ../images/Emo41.gif

אהבתי מאוד נהנתי הנעים לי את השבת וממשיכה לשמוע בכיף את השיר מאחלת שבת שלום לשלומי
ולחברי הפורום

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז . . . אחרי שיש מספיק לבבות לכוווולם . . . געגועים עזים מאוד לכולכם. קשה כבר להתאפק עד שניפגש כולנו. לגבי השיר האהוב, אז ככה: ברור שאהבתי לשלומי מתורגמת לכל התחומים בחיי, אז שתדעו שבכל בוקר מחכים לי תלמידים מקסימים ושובבים על הספסל (הם צריכים להגיע ב8:30 אך הם מגיעים ב7:50) ואיך שהם רואים אותי נכנסת מהשער, הם מדליקים את הפלאלפון ומשמיעים את השיר "שתדעי". מיד חיוך ענק נמרח לי על הפנים, והם מתמוגגים מהרגע הזה. כך אני נכנסת למשרד עם מוזיקת רקע מדהימה. אבל, אם כעסתי על אחד מהם, הוא מייד מביא איתו את הפלאפון ובלחיצת כפתור הוא משמיע את השיר, ואני - - - אני כבר שכחתי שכעסתי עליו. הם מתים על הקטע הזה. מה לעשות? אני לא אוהבת את העבודה שלי, אני פשוט מאוהבת בה. ועוד משהו . . . בימי רביעי אני לומדת מהבוקר עד הערב. באחד הקורסים, המרצה שמה מוזיקת רקע בזמן שהיינו אמורים לבצע משימת ניהול. אני שמתי-לב שהיא מחפש שירים ביוטיוב. הרמתי את היד ואמרתי לה שחבל על הזמן. שימי שיר של שלומי שבת. היא השמיעה את "ואני שר" וכולי נמלאתי געגועים לכולכם - לשלומי, לפורום, להופעות, לקיץ. העיניים שלי נצצו והבריקו ומצאתי את עצמי שרה בקולי קולות (נראה לי שקצת הגזמתי, כולם הסתכלו עלי וצחקו. הם יודעים הכל עליכם ועל שלומי. כבר שנתיים אני לומדת איתם). בסוף ההרצאה המרצה באה לשאול אותי מה הסיבה שהעיניים שלי נצצו? הסברתי לה שאני פשוט התמלאתי באנרגיות. באמצע הקורס לא התאפקתי ושלחתי הודעה לחני. שמחתי שהיא הגיבה לי. התמלאתי אושר. ימי שלומי לא תמו . . . והנה, עוד קצת וכולנו נפגשים. שלומי, שלומי, שלומי - מה עשית לכולנו?

שבת שלום לכולםםם !!!

אני כבר לא יכולה לחכות יותר להופעה ברדינג... הלוואי והיה אפשר להריץ את הזמן ... לבינתיים השירים של שלומי רצים אצלנו בלופ בבית..

למעלה