התימניאדה - ההרקדה הכי

איה10

New member
התימניאדה - ההרקדה הכי

טובה בכרמיאל בהפקתו של אייל לוי.

מחמאות זה דבר יפה וטוב

אבל אם רצונך שיתייחסו לדברייך ברצינות עלייך לנמק מדוע היא מאד מאד טובה לדעתך. שר למילה "הכי" הרי לא היית בכל ההרקדות האחרות, אז איך את יכולה להשוות מול כולן? קיצורו של דבר: "חכמים, גבו דבריכם בנימוקים משכנעים, שאם לא כן, מי יתייחס ברצינות לדבריכם"?

איה10

New member
הייתי במספיק הרקדות

בשביל לדעת שזו היתה הרקדה מושקעת מאד, עם ריקודים שלא נרקדו בכל הפסטיבל הזה (לצערי). כל או יותר נכון לומר, רוב ההרקדות היו אותו דבר, אותם ריקודים כל הזמן, וזה די נמאס. וחוץ מזה שכמות הרוקדים שהיתה בהרקדה הזו היא ההוכחה להצלחה.

כמות הרוקדים אינה הוכחה להצלחה

כיוון שהם הגיעו למקום עוד לפני קיום ההרקדה. מה שנכון שכמות הרוקדים יכולה לקבוע את הצלחת ההרקדה ז"א הרקדה רבת משתתפים יש לה סיכויים טובים להצליח ולהיפך (אם כי ה אינו כלל ברזל). ואשר להשקעה אנא פרטי: מה זו "הרקדה מושקעת מאד"? ואיזה ריקודים, כדוגמה נרקדו שם שלא נרקדו במקומות אחרים. הקוראים רוצים ללמוד ממך ומנסיונך. לא כולם היו בהרקדה הזו אבל רבים רוצים לדעת מדוע, לדעתך, היא הכי טובה. נסי קצת יותר.

איה10

New member
לא היו רוקדים עוד לפני קיום ההרקדה

ההרקדה התחילה בשעה שלוש וחצי (במקום בארבע), התחיל עם מוסיקה תימנית וריקודים תימניים בסגנון חופשי, הרחבה היתה ריקה לגמרי. כי ההרקדה שהיתה לפני נגמרה משהו כמו שעה וחצי לפני, אנשים התחילו להגיע כששמעו את המוסיקה שמתנגנת ברקע. רוקדים נוספים שהגיעו, אלו אנשים קבועים שכל שנה מחכים להרקדה הזאת ואף ביקשו להאריך אותה (שעתיים במקום שעה - שכך היה בשנים קודמות) . ובנוסף אפשר היה לראות את מצב הרוח המרומם של הרוקדים וביקורות (מעולות) שנשמעו. מבחינתי אלו הן הוכחות להרקדה טובה. אם אני נהניתי זה מספיק מבחינתי. אני לא מנסה לשכנע אף אחד. כל אחד וטעמו הוא.

טוב ויפה ואפילו מצויין שנהנית

(אני כותב ברצינות), אבל אם גם אנחונו רוצים לדעת למה היה כל כך מוצלח, הרי לא החכמת אותנו אפילו ברמז. לא כדאי לידע את כולנו מדוע היה כל כך כיף ומוצלח בהרקדה זו?

יבנאי

New member
לאיה

קודם כל מגיעות מחמאות לאייל שארגן שהפיק את התמניאדה, ישראל יעקובי, אבנר נעים ויוצרים נוספים היו הלימון שהוסיף המון. אם כבר עסקנו באייל לוי - אז הוא הפיק גם את "נרקוד לזיכרם" ורואים שהוא הכין שעורי בית, תלה שלטים על כל יוצר, הקריא קורות חיים שלהם והרקיד מריקודיהם, כל הכבוד.

למעלה