התינוקת שלי עברה חסימת מעיים

יעל של 4

New member
התינוקת שלי עברה חסימת מעיים

היא בת שנה וחודש. אחת מתאומות, נולדה פג בסוף שבוע 34 במשקל 2240, היתה באינקובטור, לא היו בעיות מיוחדות. לפני כמספר ימים הגעתי איתה לרופא בשל התקפים של כאבי בטן, ללא הקאות וללא שילשולים. הרופא ילדים היה נהדר ושלח אותנו לבית חולים לבדיקת אולטראסאונד בטן. מהר מאוד נמצא שיש חסימת מעיים. עשו לה חוקן בריום ופתחו מהר את הסתימה. רציתי לדעת ממה זה בא ? האם זה קשור לאוכל שאותו הילדה אוכלת ? האם זה קשור לצורת אכילה (לפעמים היא נרדמת עם אכילה של בקבוק) אשמח לקבל מעט חומר על הנושא של חסימת מעיים. הבנתי שהיה לנו מזל שהילדה הגיעה מהר לבית החולים וכך לא היו סיבוכים ופתחו את זה מהר. התינוקת שלנו ניצלה.

התפשלות מעיים

אני שמח שהגעתם בזמן לבית החולים ושעשו לכם חוקן בריום ושהכל עבר בשלום התפשלות המעי Intussusseption בלעז הנה מצב שבו המעי מתפשל על עצמו כמו גרב כתוצאה בדרך כלל מתגובה דלקתית מקומית בשל מחלה ויראלית מוקדמת לשים לב בימים הקרובים- שאין חזרה של המצב- קורה באחוז מסויים של המקרים- ולא לדאוג - רק להשגיח אני שמח- כל טוב

יעל של 4

New member
האם זה מדבק ?

לשקד יש אחות תאומה האם זה עשוי לפקוד גם אותה ? אני דיי בלחץ מהעניין וכל הזמן בודקת את אחותה . יעל

למעלה