התיעצות: אם הייתן הולכות לחתונה

אתי@

New member
התיעצות: אם הייתן הולכות לחתונה

שהולכת להיות פנסית ביותר, ויהיו בה כל מיני "היי סוסייטי"
הייתן לובשות בגד יפה במיוחד, או בגד כמו כל מה שאתן לובשות לחתונות רגילות
מחר יש לי חתונה כזאת
שהיא הולכת להיות פנסית, ואני מתלבטת מה ללבוש. יש לי שמלה אדומה באורך עד הברך, מאוד יפה וסקסית, שמאוד מתאימה לי, אבל פתאום נראה לי שאולי זה לא מספיק. מצד שני אני לא אוהבת להתלבש לחתונה באופן שאפילו ירמוז קלות לתחרות כלשהי עם המשפחה או משהו כזה... מה אתן אומרות - החתונה מצדיקה לבוש יותר רציני

dorlim

New member
אני צריכה הסבר

מה את לובשת בד"כ כשאת הולכת לחתונות ואם יש הבדל בין חתונות של המשפחה (בני דודים וכאלה) לחתונות של חברים? אצלי אין הבדל בין החתונות ואני בד"כ הולכת עם שמלה יפה
בכל מקרה והכי חשוב לדעתי - תלכי עם בגד שאת מרגישה בו טוב ושעושה לך כיף

אתי@

New member
בדרך כלל אין הבדל בין חתונה של בני

דודים לחתונה של חברים, אבל אני חושבת שכשהמקום יותר מפואר או יותר פלצני, אני משתדלת יותר...
הקטע עם השמלה האדומה, הוא שיש לה גזרה נהדרת ובד לא יותר מידי מיוחד, בד די בנאלי. זה טוב כי השמלה לא נראית יותר מידי מפוארת למרות הצבע העז. מצד שני, אולי בחתונה הזאת זה דווקא חיסרון

dorlim

New member
לי השמלה שאת מתארת נשמעת ממש ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מקסימה ומתאימה, אבל שוב - זה עניין של הרגשה ואם לא תרגישי בה טוב, אז זה ממש לא זה ... ושוב אני צריכה הסבר למה את מתכוונת שאת משתדלת יותר? - שמלות שאת יותר אוהבת? בגד שנראה עליך יותר טוב? בגד שעלה יותר?... מה האופציות האחרות? אגב, גם לנו יש מחר חתונה והיא בגן פתוח, ונראה לי שאני אפתיע את עצמי ואלבש חליפת מכנס (שנים שאני הולכת לאירועים רק בשמלות...)

dorlim

New member
יצא לי בלאגן עם האייקונים....

הכוונה בכותרת היתה ל
וה-
היה אמור להתייחס למצב שלא תרגישי נוח בשמלה.... סליחה
טעות, טעיתי, טועים

אתי@

New member
באופן כללי אני תמיד משתדלת ../images/Emo13.gif

חשוב לי להראות טוב ואני לא אוהבת ללבוש שמלות שיש סיכוי שעוד 4 נשים ילבשו (שמלות מקסטרו למשל). אבל.. משתדלת יותר = שמלה יותר יפה ומחמיאה, ושנראית יותר פנסית (בהתאם למקום). לגבי ההרגשה, אני בטח אדע רק כשאני אגיע מחר לחתונה
לכן אני מתיעצת איתכן. מנסה למנוע מעצמי עוגמת נפש
...... ודרך אגב, חליפת מכנס יכולה להראות מעולה אם לובשים חולצה יפה מתחת ותכשיט מעניין

שמופית

New member
אני חושבת אותו דבר גם לגבי

שמלה מבד פשוט יחסית... אם היא מונחת יפה על הגוף, ואת מתאפרת ושמה איזה תכשיט, אני בטוחה שתהיי מהממת ! אולי אפשר להוסיף לה גם איזה צעיף (רדיד) ארוך מבד נשפך, כזה ששמים על הצוואר מקדימה ושני הקצוות הולכים אחורה. לדעתי זה מוסיף. האמת היא שאני כבר למדתי מנסיון עבר, שאני צריכה ללבוש מה שיש לי ולא לצאת מגידרי בגלל חתונה פאנסית (היתה לי חתונה שקניתי חולצה במיוחד ואחר כך לא היה לי מה לעשות איתה)...

אתי@

New member
בדיוק מזה אני מנסה להימנע ../images/Emo70.gif

לא רוצה לקנות בגד חד פעמי...
באמת יש לי שרשרת אדומה מאוד מיוחדת (של מיכל נגרין, אבל לא מהסטנדרטיות שלה) שאני יכולה לענוד וגם את הטבעות שסבתא שלי נתנה לי שהן נורא יוקרתיות... אוף חסרים לי עגילים תואמים

dorlim

New member
OK

את מחזקת את דעתי שאם השמלה מחמיאה לך אז לכי על זה.... חוצמזה, אדום זה צבע עם נוכחות (ובטח מאד מחמיא לך
), כך שבהחלט נראה לי שהוא הופך את השמלה ליותר פנסית אני בעד

shelycat

New member
..............

אני בדיוק מתלבטת גם לגבי שאלת לבוש לחתונה שיש לי בקרוב מאוד ותהיה די פנסית וכמובן שאני רוצה להראות טוב ולא כמו כולן אבל לא לבלוט מידי(בכל זאת לא קירבה ראשונה לחתן או לכלה) ובעיקר להראות כאילו לא התאמצתי לשם כך, כך שההתלבטות שלי היא בין שמלת ערב ארוכה כהה ובעיקר חד פעמית או שמלה קצרה קצת פחות מחייבת או מכנס/חליפה, לדעתי אני כנראה אלבש שמלה סינית ארוכה שיש לי בכחול קרח שיש לה שתי שסעים עמוקים בצידיה, כך שזו לא שימלת ערב קלאסית (ולכן לא קפצתי מעל הפופיק) אבל היא כן מיוחדת ושונה מה"מדים" השחורים שכולן לובשות לחתונות. בכל אופן היתה לי חתונה שדי תואמת את ההגדרה "פנסית" וממה שהתרשמתי לגבי הבאים לחתונה שלי היה כזה :מי שמתלבש בצורה שמחמיאה לו בד"כ התלבש גם הפעם כך וזה לא משנה עם הבד פשוט כשהדגם מוצלח או דגם פשוט מבד טוב גם הולך מצוין, ומי שלא מתלבש בצורה מוצלחת כמובן שלא הצליח גם הפעם. אפרופו איפה החתונה? אולי מידע על המקום יוכל לעזור לנו?

אתי@

New member
תיארת בדיוק את ההתלבטות שלי ../images/Emo24.gif

(כמה טוב שיש מי שמזדהה איתי...) החתונה בטראסק, ומה שעושה את החתונה פנסית, זה לא רק המקום אלא גם כל המסביב שהולך להיות מאוד יוקרתי... וגם האורחים שיגיעו! שמלה סינית זה דבר מקסים (אני חולמת על שמלה כזאת, אבל לא מרנואר אלא סינית אמיתית מסין!) ולפי דעתי מתאים בדיוק לחתונה פנסית כשלא רוצים למשוך יותר מידי תשומת לב. ולגבי השחור את צודקת: אם רוצים להראות טוב ולא כמו כולן - לא שחור

shelycat

New member
.............

אפרופו לגבי השמלה הסינית: יש לי שתיים זאת שכתבתי עליה ואחת נוספת בצבע צהוב-שנהב והן לא מרנואר, קניתי אותן בחנות שנסגרה בינתיים וייבאה כל מיני בגדים מסין, הכחולה נקנתה לקראת החתונה של חברה טובה שהתחתנה קצת אחרי והשניה נקנתה באותה הזדמנות כשמלת "BACK UP" לחתונה אם חס וחלילה משהו יקרה לשמלת הכלה או שאני ארצה להחליף למשהו פשוט יותר בריקודים או אם משהו ישפך עלי ואסונות שחולמים עליהם לפני החתונה. בכל אופן הפתרון שלי לבעיית "יוקרה" היא בגד בקווים פשוטים ו"נקיים" עם תכשיט קטן אבל יוקרתי/מיוחד/בעל נוכחות (למשל טבעת האירוסין שלי למשל ו/או שרשרת זהב לבן עם תליון עם יהלום) .

אתי@

New member
ואני חולמת על טיול לסין ../images/Emo123.gif../images/Emo160.gif

מבטיחה לקנות שם מבחר שמלות סיניות...
כמו לימור ושמופית, גם את שיכנעת אותי להישאר עם האדומה. יש לי שרשרת יפה ומיוחדת (שיש לה רק בעיה שהיא כל הזמן מסתובבת...
) וסט טבעות יוקרתי שקיבלתי מסבתא שלי. נראה לי שאני מסודרת
תודה לכולכן על העצות החכמות
איזה כיף שיש פורום כזה...

kisses

New member
להגיד את האמת אני אישית הייתי

מתלבשת יפה לאותה חתונה, בלי שום קשר לתחרות פשוט לא להרגיש שונה מכולם. מזכיר לי, שלפני כשנתיים הינו מוזמנים לחתונה של ידידה של אלון, חתונה נוצרית ואני הלכתי וקניתי שמלה (שחורה), כובע (כי נאמר לי שזאת מסורת אצליהם או משהוא כזה). בקיצור, כשהגענו שמתי לב שכולן ואני מדגישה הבחורות לבשו שמלות צבעוניות, כלומר בצבעי הקיץ, ורוד, חום, סגול ואני הייתי היחידה שלבשה שחור איזה פאדיחה

kisses

New member
את רואה את הפדיחה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה