התיעצות בנושא פרוטוקול משפר תגובה

מצב
הנושא נעול.

סיקי2

New member

היי נמצאת לפני קביעת פרוטוקול חדש והייתי שמחה אם יש בעלת נסיון כמפורט בהמשך,שתוכל לשתף אותי באם היו לה סבבי טיפול IVF בהן הצליחו לשאוב בין 0-3 ביציות, ואחרי טיפולים אלו התנסתה בפרוטוקול אחר בו הצליחו להיווצר יותר מ- 6 ביציות לשאיבה. מעניין אותי מה היה הפרוטוקול ששיפר את כמות הביציות ומה היה קודם? מודה מראש

לצערי, אין לי תשובה

היי נמצאת לפני קביעת פרוטוקול חדש והייתי שמחה אם יש בעלת נסיון כמפורט בהמשך,שתוכל לשתף אותי באם היו לה סבבי טיפול IVF בהן הצליחו לשאוב בין 0-3 ביציות, ואחרי טיפולים אלו התנסתה בפרוטוקול אחר בו הצליחו להיווצר יותר מ- 6 ביציות לשאיבה. מעניין אותי מה היה הפרוטוקול ששיפר את כמות הביציות ומה היה קודם? מודה מראש
לצערי, אין לי תשובה
אבל אני יועת שכל אישה מגיבה אחרת לתרופות השונות ולכן צריך לנסות סוגים שונים ומינונים שונים עד למציאת הנוסחה שמתאימה לך. לצערינו, IVF זה לא מדע מדוייק... אני מקווה שתקבלי תשובות מוצלחות יותר משלי ובהצלחה!!

Mרוצה

New member
כמו שחנה כתבה לך

כמו שחנה כתבה לך
כל אחת מגיבה אחרת ואין דבר כזה פרוטוקול אחד מנצח. מקווה שהרופא שלך ימצא הפעם את הפרוטוקול הטוב ביותר בשבילך שיעלה את הכמות - ואולי חשוב מזה - את האיכות של הביציות! שיהיה בהצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה