התיעצות בנושא תשלום ביביסיטר

דינהלה1

New member
התיעצות בנושא תשלום ביביסיטר

אני בשלבי ראיון מתקדמים במקום עבודה. במידה ואתקבל התחייבתי להתחיל לעבוד בפברואר. אני צריכה למצוא מישהיא שתוציא את הילדה מהגן ל10-15 דקות עד שאני אגיע מהעבודה או ליותר זמן בימים גשומים כשיש פקקים בדרך. אני רוצה להציע לשכנה מהבנין תמורת תשלום ושבתה בגן סמוך לגן של בתי שתעזור בשמרטפות בתמורה כספית. השאלה כמה להציע לה ואיך? יהיו ימים בהם אתעכב יותר ופחות, אולי איזשהוא סכום גלובלי? בתקווה שאתקבל לעבודה ושהיא תסכים כמובן...

לדעתי, 30 שקל אלא אם זה הופך להיות יותר משעה,

ואז להפוך את זה להיות כמו בייביסיטר מבחינת העלות-נאמר 25 ש"ח לכל שעה נוספת.

דינהלה1

New member
מעדכנת

אז בשיחה עם השכנה לגבי התשלום היא ציינה שממה שהיא ביררה יש מטפלת בגינה שמשולם לה 35 שח' לשעה על הוצאת ילד מהגן ושמירה עליו עד שהאם מגיעה. האמת שהייתי בשוק כי יש לי 2 מטפלות מהשכונה שלוקחות לי 30 על ביביסיטר אצלי בבית בערבים לשלושת ילדיי יחד. כמו כן אצלנו בשכונה מקובל לשלם 25 שח' לשעה למטפלת מבוגרת ו20 שח' לנערה על שמירה על ילד אחד. הסכמנו להתפשר על 30 שח' לשעה. מהשבוע הראשון לעבודה ראיתי שאני מספיקה להגיע תוך 20-25 דקות. בימים בהם הרכב אצלי אני מספיקה להוציא בעצמי ומשחררת אותה. אין לי בעיה לשלם לה כל כל פעם 15 שח' בלי לעשות חשבון על הדקות אני רק מקווה שהיא תסתפק בזה ולא תרצה יותר כי אני מוציאה את הבת שלי מהגן בשעה 4 לא לפני כן. יש לי אופציה נוספת של נערה שלוקחת רק 20 שח' לשעה אז אני אקח את שירותיה בנוסף לשכנה ליום או יומים בשבוע כדי שתהיה לי עוד אלטרנטיבה למקרה שאחת מהן לא תוכל. בנוסף....דיברתי עם המטפלות של הצהרונית והן נתנו לי את הטלפון שלהן והן אמרו לי שבמקרה ואני נתקעת הן יהיו מוכנות לשמור לי על הילדה עד שאגיע... עכשיו רק נותר לוודא רק שהכל בעבודה יסתדר...אני בתקופת נסיון שם של 3 חודשים. האמת אני קצת קצת מאוכזבת כי יש פער בין מה התאור של המשרה שנמסר לי בראיונות לבין מה שקורה בפועל....אני מקווה שזה יסתדר כי אני קצת מודאגת

למעלה