התיעצות דחוף!!!

rona538

New member
התיעצות דחוף!!!

היי, אני בת 13 רציתי לבקש מכם שתעזרו לי... עם יש מישהו שמבין בזה או חווה את זה כשהיה בגילי... אני מפחדת מאוד שיש לי נטייה מינית לנשים...יש לי אפילו חברה בכיתה שאני מפנטזת עליה בנשיקה בפה.. שמעתי שיכול ליהיות שבגיל ההתבגרות מבולבלים ולא בטוח הנטיות המיניות שלנו... המחשבה שאני לסבית מטרידה אותי כל יום, שעה ודקה בחיים שלי... אני לא יכולה יותר...ואני מפחדת ליהיות ליד חברות שלי כדי לא לחשוב על זה כל הזמן.... בבקשה, תגידו לי עם הרגשות המפחידות האלה הם לשווא!! תודה מראש..

KAriNi94

New member
תראי, ענית לעצמך-

כמו שאמרת, בגיל ההתבגרות כל ההורמונים משתוללים ולפעמים יצר החרמנות עולה על גדותיו וגורם לנו לעשות שטויות או אפילו לפנטז על דברים מיניים עם המין הנגדי... אני מכירה כמה בנים שהם סטרייטים לחלוטין והיו להם כמה סטוצים עם בנים (התמזמזו עם בנים נגיד) אבל הם לא הומוסקסואליים... יכול להיות שהם B (נמשכים ל-2 המינים) אבל כרגע אי אפשר להגדיר את זה בדיוק... בכל מקרה, את לא צריכה לפחד, גם אם את כן מרגישה משיכה למין הנשי, זה לא צריך להרתיע אותך או לגרום לך להרגיש רע עם עצמך.. ויכול להיות שאת גם ביסקסואלית (B) כלומר נמשכת גם לבנים וגם לבנות...

KAriNi94

New member
ועוד משהו קטן...

אני חושבת שהנטייה המינית מתגלה לה בשלבים מוקדמים יותר, כי הרי בנים שהם הומוסקסואליים, כבר כשהם בגיל 5 (לרוב) יראו בהם סימנים נשיים. לפעמים הם ישחקו עם ברביות ולא עם מכוניות מרוץ וכו', ולפעמים אפילו כבר בשנים המוקדמות הם מגלים שהם אוהבים בנים ושהם שונים וכו'... אם את סתם מפנטזת להתנשק עם חברה שלך רק כדי להתנסות בחוויה הזו נגיד (שזה כל העניין של החרמנות וגיל ההתבגרות וזה) אז אני לא חושבת שזה אומר בברור שאת לסבית... חכי עוד כמה שנים, הנטייה המינית שלך תתבהר יותר ואת כבר תביני...

ואני רוצה גם להוסיף..../images/Emo131.gif

קודם כל, מה שקרין אמרה נכון- את לא יכולה עדיין לדעת, את בגיל שזה עוד יכול להשתנות.. ודבר שני, ואם תגלי שאת לסבית, אז מה? את בטח חושבת ש"קל לה לדבר", אבל אני אומרת את זה בתור אחת שהייתה במצב שלך. באמת, אם תגלי שאת לסבית, מה זה משנה?

KAriNi94

New member
זה גם מה שאני אמרתי:

"בכל מקרה, את לא צריכה לפחד, גם אם את כן מרגישה משיכה למין הנשי, זה לא צריך להרתיע אותך או לגרום לך להרגיש רע עם עצמך.."

למעלה