התיעצות דחופה לגבי רכישת נגן

DrLecter

New member
התיעצות דחופה לגבי רכישת נגן ../images/Emo53.gif

לחברי הפורום שלום, זו היא הודעת התיעצות דחופה ואנא ממכם היו עניניים לגבי הנושא כי אני מחר בערב כבר מבצע את הרכישה. אני בדילמה גמורה לגבי רכישת אחד משלושת המכשירים: Ipod mini או iRiver h-10 5 gb או Rio Carbon 5 gb רציתי לדעת את דעתכם הרווחת בנושא כל אחד משלושת הנגנים. כרגע אני נעול על הריו וכמעט הורדתי את האייפוד מיני לחלוטין מהאפשרויות כי מכל הביקורות שקראתי המכשירים הנלווים שלו מאוד יקרים והוא יקר יותר מהשאר בגלל השם ולא יותר. האייריבר לעומת זאת מציע איכות מצוינת ויכולת הצגת תמונות ומסך צבעוני חד במיוחד אך נאמר כי הוא זולל סוללות ולדעתי העיצוב שלו הוא לא מן היפים. הריו הוא קל קטן במיוחד עם טייפ ועיצוב ממש יפה אך הבעיה העיקרית שקראתי שיש איתו זה שניתן לעשות Playlists אך ורק על המחשב ולא על הנגן(להבדיל מהאייריביר) והוא נטען אך ורק עם מחשב הסוללה שלו מובנת במכשיר כך שצריך מחשב להטעין אותו או איזה משהו כזה לא מוסבר.(אם מישהו יודע משהו בנושא אנא להודיע ולהבהיר נקודה זאת) מלבד זאת יש לו חיי סוללה ארוכים להפליא, איכות שמע מצוינת, מבנה קל ודק אך שוב אני בצרה צרורה לגבי הבחירה בין השלושה. תודה מראש, קובי

ובכן,

לספורט - קח את הריו. חשוב לך המסך הצבעוני - לך על האייריבר. סטייל ושעות נגינה רבות ואיכותיות (טוב, איכותי זה בכל הנגנים ברשימה
) - האייפוד מיני. בסה"כ כולם נגנים מצויינים. לאייפוד ולאייריבר יש עברית מהופכת, לריו אין עברית (או שאני טועה).
בכל מקרה.

weird dust

New member
אין הבדל בין הריו לאי ריבר בספורט

את מוכנה לפרט למה? שניהם דיסק קשיח.

טעות שלי, טעות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

התבלבלתי בין שני דגמי ריו. בכל מקרה, מבין כל הרשימה הייתי לוקחת את האייריבר H10, בעל מסך צבעוני וגם עברית (אפשר להתרגל לעברית ההפוכה). גם האייפוד מצויין, אבל המסך הצבעוני הוא אופצייה שווה לשקול אותה בנגן.

DrLecter

New member
מצטער על הבורות...מה זה עברית הפוכה

זה כאילו שהאנגלית מוצגת כעברית או שבכלל פיספסתי את הנקודה?

weird dust

New member
זה אומר ככה:

נגיד שלום יוצג כ-םלוש. זה פשוט לקרוא הפוך.

DrLecter

New member
תודה על התגובות המהירות...

ובכן כן שכחתי להזכיר שאני צריך את הנגן שלי לספורט ולשמוע מוזיקה ביום יום.אני לא שומע מוסיקה עברית כמעט כלל כך שזו לא מהווה בעיה.אך אני מוטרד לגבי המימדים של האייריביר הוא לא גדול?כי מהמידות שמצאתי באתר לא הצלחתי להבין מה באמת הגודל שלו(את הריו ראיתי במציאות בחנות).המידות של האייריבר: Approx. 95.5 x 54.6 x 15 mm

bitonano

New member
האייריבר קטן יחסית... יש לי אותו

נראה לי שהקרבון קטן יותר...

TheRealDeal

New member
לספורט? אז תוותר על הנגנים האלה

תשקיע בנגן פלאש, הכי טוב לספורט, נגני הארד-דיסק יכולים לההרס כשעושים איתם ספורט, ולא יתנו לך על זה אחריות לפי דעתי, אז חבל!

DrLecter

New member
כן אבל אני גם מעוניין באיכסון וגם..

לעשות איתו ספורט וכמו שראיתי הריו הוא ממש קטן ואפשר גם לעשות איתו ספורט. ייתכן שבהמשך אני אקנה איזה נגן mp3 שנועד לספורט הקריאטיב muvo לדוגמא אבל כרגע או הריו או האייריבר.

TheRealDeal

New member
טוב, אם אתה מתעקש...

אני משחק כדורסל מדי פעם עם האייפוד, זה לא הזיק לו, לא יודע מה יקרה עם נגנים של חברות אחרות, אבל אני יכול להגיד לך שהאייפוד דיי בטוח, אבל כנראה אתה לא רוצה אותו אז לא יודע מה להגיד לך.

למעלה