התיעצות חשובה

גנושקה26

New member
התיעצות חשובה

שלום רב , שמי אני בת 29 ומגיל 14 בערך חווה חוויות תקשור למינן בהתחלה פחדתי היום למדתי לא לפחד הייתי שמחה להעמיק בזה ולפתח ! לפעמים זה בא לי בחלום ולפעמים מצב בין ערות לשינה אני לא יודעת להגדיר כי אני לא ישנה ולא ערה ...וזה מעביר לי מסרים שאני לא זוכרת אותם לפעמים רואה ישויות לפעמים מרגישה נוכחות לפעמים דיבורים .... לאחר פטירתו של חמי הוא בא אליי לביקור הרבה פעמים ודיבר איתי וכאילו לא הבנתי אותו והיו שמה עוד ישויות שדיברו בעיברית ואתן כן הבנתי ואז הוא גירש אותן משם ואז נעלם והיה עטוף במעיין הילה לבנה ... ארצה ליצור עמו קשר וארצה ליצור קשר עם מורים רוחניים שידריכו אותי הלאה ... אני לא נמצאת כרגע בארץ ואין לי משאבים כספיים לשלם לפתח זאת .. מה עליי לעשות ??
גם אני כרגע בחול ומחכה שבעלי יגיע לפה שנחייה ביחד ואשמח לדעת אם זה יקרה בקרוב ועם הבחירה לחיות בחול נכונה לנו בתור משפחה והאם נצליח להשתקם כלכלית ולהצליח ... תודה רבה

שני דברים

א' - לא לשלם לאיש עבור דבר שטמון בתוכך. הם מחפשים כמוך כי לחם טרי את לשרלטנים, שהם הרוב באלה שתמצאי כעוזרים.

ב' - את השאלה השניה היית אמורה לבדוק לפני שעשית את הצעד לא אחרי.

ג' - בבדיקת מטוטלת התשובה לשאלתך השניה חיובית. הצעתי היא אל תקבלי זאת כדבר בטוח, כי ברגע זה התשובה היא כן אבל הכן תלוי בדרך תפקודכם בדרך. בכל שניה ובכל צעד אנו נמצאים בצומת דרכים והצלחתינו בדרכינו תלויה בזיהוי התוצאה הכתובה בסוף שביל הבחירה!

מאחל לך את כל הטוב בעולם

תנסי ליצור קשר עם אחת הדמויות

נכון יותר האנרגיות המתגלות לך ותבקשי שאנרגיה זו תהיה, לפחות לזמן כלשהו, כמדריך אישי לטיפול עצמי. כלומר תעשה איתך, כפי שהאנרגיה שלי עשתה איתי, עבודה של ניקוי עצמי עמוק. לי זה ארך כשנה וחצי ובתקופה זו מלאתי 7 מחברות גדולות עם כריכה עבה וכתבתי את עצמי בהכוונת האנרגיה שכינוייה הוא "תמורה". אם לא תמצאי בהם מי שיסייע בכך תבקשי שיפנו אליך אנרגיה שזה תפקידה.

רותי 11

New member
אפרים צריך לדעת לעשות את זה נכון

ולכן חשוב שהיא תקבל הדרכה מסויימת
וטוב ששאלת כאן בכל אופן אני ארחיב
לך בהודעה ששלחת אלי

רותי 11

New member
ואגב שמתי לב שבכל אותם קורסים

לא באמת מלמדים לתקשר נכון או
שלא בודקים למי התחברת האם
להדרכה הישירה שלך או לסתם
ישות שהייתה בסביבה וזאת
הבעיה הגדולה עם קורסי התקשור
וחבל

Nachmanides

New member
כתבת "...לא בודקים למי התחברת האם להדרכה הישירה שלך

או לסתם ישות שהייתה בסביבה...".
נניח שאני לוקח קורס תקשור אצלך.
(1) כיצד את מזהה עבורי את "ההדרכה הישירה שלי" ?
(2) כיצד את מבדילה בין "ההדרכה הישירה שלי" לבין סתם "ישות שהייתה בסביבה" ?
(3) מה זה "בסביבה" - רדיוס של עשרה מטרים, מאה מטרים, קילומטר, מאה קילומטרים, כמה ?
(4) האם את רואה את כל הישויות המסתובבות סביבי במרחב התחוּם על ידי הגדרת ה"סביבה" על פי שאלה מס. (3) ?

רותי 11

New member
יש לי את יכולת הראיה ולכן אני "רואה"

מי נמצא לידו ואיזה הדרכה נמצאת שם

KFIRB

New member
למה זה חשוב למי מתחברים?

הרי אם נעשו ההגנות מה באמת זה משנה?

רותי 11

New member
הדבר הכי חשוב בתקשור זה להתחבר להדרכות

ישירות שלנו.
לתקשר בעקרון זה לא קשה. הבעיה עם זה זה לדעת לזהות את ההדרכות הישירות שלנו
משום שרק איתם יש לנו חוזה, משום שהם מתואמי תדר איתנו והכי חשוב הם לא באים
לקחת אין להם שום אינטרס.
גם מידע זה אנרגיה וכאשר מתקשרים עם ישויות שיכולות להיות מהאור אבל יש להן
אינטרס של מידע זה לא נקי.
כמובן שיש עוד סכנות מסויימות בתקשור לא נקי.
הגנות אל עוזרות נגד הרצון שלנו ואם אני מכווננת לתקשר עם כל דבר שנמצא בסביבה
שלנו אז זה ל עוזר.

Nachmanides

New member
אני מאד בספק.

זו טענה, ולא עולה לטעון.
איך בכלל ניתן לבחון טענה כזו ?
הרי מה שמאפיין "רוחניות" באופן יחודי הוא שגם אם שני מיסטיקנים טוענים כי תיקשרו את המלאך מטטרון באותה יום ובאותה שניה - כל אחד מהם ימסור דברים שונים, אלא אם כן נפגשו תחילה בסתר לצורך גיבוש מסר מוסכם...

Nachmanides

New member
חשבתי על דבריך רבות.

את טוענת כי את "רואה", וכשחושבים על טענה זו, אין מנוס ממסקנה כי איש אינו יכול לאמת את טענתך (או להפריכה), שהרי אפילו כאשר מדובר (נניח) ב"מדריך ישיר" - המטופל שלך תמיד יזדקק לתיווך שלך עם אותו "מדריך ישיר"

האם לאור זאת לא כדאי לקחת בחשבון אפשרות נוספת, פשוטה בהרבה - שה"חזיונות" שלך הם פרי תהליך המתרחש כולו בתחום אשר בין שתי אזניך, בלא קשר לתהליכים המתרחשים מחוצה לו ?

פיאוני

New member
נכון מאד!!! התכוונתי למה שרותי אמרה!!!! לגבי איך מנהלים היום

קורסים לתקשור.

למעלה