התיעצות לגבי הנעליים של הדניס בראון

תחיצ

New member
התיעצות לגבי הנעליים של הדניס בראון

אנחנו עומדים להחליף מספר בנעלים של הדניס. כידוע, המחירים של הנעלים הישנות גבוהים... פניתי לאורטוטיסט (נדמה לי שככה קוראים לזה) מאורטופדית אייזלר בירושלים (שמנסיוני הם מאד מקצוענים) ושאלתי אותו האם יש אפשרות (מקצועית ואורטופדית) להרכיב נעלים אחרות על הסד. לדבריו, יש עדיפות לנעלים אחרות מכמה סיבות: 1. נעלים הפוכות באופן עקרוני הן לא בריאות - רק למי שצריך אותם. 2. המחיר... ע"פ מה שידוע לי הנעלים צריכות להיות בעלות סוליה (פנימית וחיצונית) ישרות, עם עקב יציב, רצוי עם פתח לאצבעות ושיחזיקו את הרגל. האם - לדעתכם או מנסיונכם - אפשר לקנות נעלים (נגיד של אלפנטון, או איך שקוראים לזה, כלומר נעלי צעד ראשון או אחרות טובות) ולהשתמש בהן לדניס? כמו תמיד, תודה (אורית - מה עם אייקון של נעלים? לא מגיע לפורום הזה משהו מיוחד שלנו?)

טאניוש

New member
היו כמה שירשורים בנושא

בזמנו שאלתי את פרופ'פורת והוא אמר שאין בעיה עם נעליים פושטיות (לא התכוונו לאלפנטן של 200ש"ח אלא לאלה שמוכרים בשוק ב-30ש"ח) והוא אמר שאין בעיה. למרות זאת, החלטתי שלא. לא יודעת, מרגישה לא טוב עם זה. <יש לנו כמובן את המידה הבאה לתת לכם אם את רוצה
>

פרלמנים

New member
הי תחיה

מה שלום מלאכי? מה שלום כולם? אין לי תשובה מניסיון אבל כמו טניה, אני זוכרת כמה וכמה שרשורים בנושא הזה. נסי מילות חיפוש "צעד ראשון", "אלפנטן"... סומכת מאוד על אייזלר, אבל למה שלא תתייעצי עם הרופא? תציצי בחנויות ותראי קודם איזה נעליים יש, אח"כ תעשי חושבים... ד"ש לכולם, מקווה להפגש בקרוב, עכשיו שהגיע הקיץ
ג'סיקה

אולי תנסו נעליים יד שניה

זה נראה לי עדיף על אלפנטן חדשות. מה שאמר לך האורטוטיסט נכון מאוד. לדעתי אין מה לעשות. זו התרופה שהילדים שלנו צריכים ובאמת אין פתרון אחר זול יותר. כל התשובות שנתנו לך באיזלר מאוד אחראיות. חבל לנסות למצא פרצה קטנה ולמצא פיתרון שלא יתאים ב100%. מה קורה עם החזרים מקופת חולים? הבנתי שבמכבי למשל אם כותבים משהו מסויים על הקבלה אז יש סיכוי להחזר מסויים. אושרי השתמש ב5 זוגות נעליים עד גיל שלוש וחצי, כשהנעליים האחרונות היו יכולות להמשיך איתו עד גיל 4. כמה עולות הנעליים היום? נגיד נגיד שמקסימום צריך ב4 שנים להוציא 2500 ש"ח- בלי שום החזרים והכל. אני חושבת שצריך להתאמץ ולהשיג את הכסף. אם תיקנו אלפנטן לא תרוויחו כלום. הנעליים עצמן מאוד יקרות- כ300 ש"ח לא?. אין להן פתח מקדימה ולכן צריך להחליף אותן לעיתים קרובות, ואם עושים פתח הנעל עלולה לאבד לגמרי את התמיכה והצורה שלה. הסוליה לא ישרה, החלק האחורי- של העקב די רך- שזה טוב להליכה. הנעליים הרפואיות פתוחות מקדימה וכך כן חוסכות בכסף. תחליפו את הנעליים רק כשהאצבעות מתחילות להתעקל מעבר לנעל לכיוון למטה. ובאמת אפשר למצא יד שניה. את הנעליים שלנו העברנו הלאה ויש די ילדים בפורום שבטח יכולים להעביר לכם את שלהם. גם ביד שרה- בבית הכרם, יש המון נעליים וברים. נסו לחפש שם נעליים במצב טוב.

sigis7

New member
שבוע טוב!

בדיוק בסוף שבוע זה קנינו שם את הנעליים לקטנה, ושמענו מפרץ אייזלר האורטוטיסט בדיוק את אותם המשפטים, הבעיה שאני מעלה היא: האם בכלל יש נעליים אחרות שעונות על כל הצרכים שלנו/של הילדים. כי נעלי אלפנטן לדוג' שעולות בין 170 ל 200 ש"ח, לא מתאימות, לא מבחינת הסוליה שלהן שהיא רכה לחלוטין ולא מתוך כך שהן סגורות,ונניח שהיינו "הולכים" לכיוון של הסנדלים שלהם של צעד ראשון, גם הסוליה שלהם בעייתית כי היא סולית טרקטור כזו מגומי מוקצף,ושוב היא לא ניתנת לחיבור.נראה לי שרק הנעלים מן הדור שלנו היו יכולות לענות על כל הקריטריונים הדרושים למקרה שלנו... אז, באמת אם מישהו מכיר נעל אחרת שמתאימה, אשמח גם אני לשמוע. שאלה אחרת לחלוטין באותה הזדמנות:האם גם אצל הילדים שלכם הציפורניים ברגל הק"פ, הן עקומות וקשות,ומתוך כך גם קשות לגזירה, או שזה רק אצלינו??? ושוב שבוע טוב!!

אירנה ק

New member
בקשר לציפורניים

אצל הבת שלי הציפורניים גם עקומות אבל דקות כמו נייר,מתקפלות שגם קשה לגזור

למעלה