התיעצות לגבי נגן MP4 שנקנה

התיעצות לגבי נגן MP4 שנקנה

קנינו נגן שאני לא בטוחה אפילו מה שמו - כתוב בתחילת דף ההוראות: iTOUCH ll מזה ניתן להסיק שזהו שמו? בהוראות כתוב שהוא מנגן קבצי ווידאו של AVI - שמנו סרט AVI במכשיר ולא ניתן לצפות בו. כתוב שהוא עם רדיו FM אבל לא ניתן לשמוע. יש שם אזורי רדיו שהם: סין, אירופה, יפן וארה"ב עם המכשיר יש גם דיסק ויש שם תוכנת המרה אבל הכל בג'יבריש ולא ניתן להשתמש בה. בקושי הצלחנו להתקין את התוכנה שלו אבל לא ניתן להבין מה אפשר לעשות איתה, אין הסבר בכלל. התוכנה נקראת: ProductTools_ND האם מישהו מכיר את המכשיר? מה ניתן לעשות כדי להשתמש בו עם הפונקציות שהובטחו?

elan4

New member
אחלטה של נגן

אנכנו קראים לנגני המזבלה העילה נגני מדבקה מי שם שנגן שבא עם שם אנונימי היצרן לא ידע (יצרו אותו בסין והדבקו עלב שם ומוכרים אותו בזול) מי שמכר לך את הנגן ידע טוב מאוד שהוא חיקוי של איפוד טאץ הנגן הזה ידע לקרא סרטנים שהמרו אותן ל WMV או לפרומט avi באיכות נמוכה בקשר לרדיו לא יכל לעזור לך עצא שלי תחזור אותו מי איפו שקניתה ותקח נגן מותג כמו scandisk או river

שמתי סרט בפורמט AVI - הוא לא קורא אותו

קשה לי להאמין שייקחו אותו בחזרהלאחר השימוש אז אין פתרונות? יש תוכנה חינמית להמרת סרטים לנגנים?

יאיר B

New member
נגנים בדרך כלל לא קוראים סרטים

כמו שהם, צריך להפוך אותם לפורמט שהנגן קורא (אפילו שזה AVI, עדיין הנגן קורא FPS נמוך יותר וגם הגודל צריך להיות מותאם למסך הקטן שלו). לצורך זה הוסיפו לו את תוכנת ההמרה שאמורה להתאים את הסרט לתנאים שהנגן מכיר. תוכנות אחרות? לא יודע. בגלל שמדובר בנגן מדבקה, אין אתר ואפילו לא ניתן לדעת מי היצרן שלו בפועל. לגבי רדיו: בעיקרון ישראל נמצאת באזור אירופה (אבל אם זה לא יעבוד אפשר לנסות את ארה"ב, סין ויפאן עובדות עם תדרים אחרים).

תודה על התשובה המושקעת - שאלות

אם התוכנה שמצורפת היא בג'יבריש - האם אתה יודע על תוכנה חינמית באינטרנט? מה זה FPS? ניסינו גם את אירפה וגם את ארה"ב ועדיין לא שומעים - יש רעיונות?

יאיר B

New member
FPS = Frame Per Second

בדרך כלל בנגנים זה בין 15-20 (הרבה פחות מאשר במחשב למשל). אפשר לנסות תוכנה בשם SUPER (יש קישור בקישורי הפורום). אולי היא תעזור. לגבי הרדיו - התדרים בישראל הם בין 87.5 ל-108.0 MHZ יכול להיות שיש גם אפשרות בשם Workd? (לפעמים זה עובד). יותר מזה אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני מקווה שאתם מתחילים להבין את המשמעות של המושג "נגן מדבקה". כעצה כללית אני יכול להגיד שבאלקטרוניקה תמיד כדאי לקנות מוצר מחברה בעלת שם (ואפילו אם עולה יותר).

איפה נמצאת האפשרות: Workd?

הנגן עצמו בעיברית קנינו את 4PLAY - לא היו טובים והחזרנו לא מוצאים משהו שהוא באמת טוב במחיר סביר, בטח לא אצלנו בצפון

יאיר B

New member
סליחה. לא Worl אלא World

צריכה להיות (אם יש כזאת) באפשרות הבחירה של האזורים ברדיו (אבל לא בכל נגן יש). גם מה שקניתם מקודם זה נגן מדבקה. אני גר בחיפה ואין שום בעיה למצוא נגנים טובים (לגבי מחירים - תלוי מה זה בשבילכם סביר).

אין שם world אבל הצלחתי, אחרי כל מיני נסיונות

לשמוע את הרדיו, אבל רק עם אוזניות. דרך אגב, אני בצד השני של הצפון וכאן אין מבחר ואין משהו טוב

יאיר B

New member
רדיו אפשר לשמוע רק עם אוזניות מאחר והן משמשות

כאנטנה שלו (זה ככה בכל הנגנים בעולם).

באיזשהו שלב נפל לי האסימון

למרות שכבר קודם ניסיתי עם האוזניות גם ולא הצליח. משהו, לאחר מה שאמרת, ניסיתי דברים, לחצתי על כל מיני והרדיו התחיל לעבוד עכשיו רק נשאר לנסות לקדד סרט ולהצליח להעביר אותו לנגן

יאיר B

New member
SUPER היא תוכנה חינמית. יכול להיות שמבקשים

תרומה - זה לשיקול דעתכם. להלן אתר התוכנה: http://www.erightsoft.com/SUPER.html

../images/Emo53.gif מצאתי את התוכנה הנכונה והתקנתי אותה

איך אני יודעת איזה הגדרות המרה לבחור? בחרתי משהו והמרתי. שמתי בנגן ולא ניתן לצפות בזה, בכלל לא רואים אותו בנגן אפשר, בבקשה, לקבל הדרכה להמרת הסרט נכון? תודה מראש

יאיר B

New member
מעולם לא השתמשתי ב-SUPER ולכן אני לא יודע

איך לבצע דרכה המרה (כדי ללמוד אני צריך להתקין חלונות על המחשב ולמצוא סרט להמרה מאיפשהו, שכן אני לא רואה סרטים). סביר להניח שבאתר (או יחד עם התוכנה) יש מדריך. משהו ראשוני שמצאתי באתר: http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html

המון תודה על כל העזרה. אנסה להתמודד

אבל קשה לי להאמין שאצליח בגלל האנגלית וחוסר ההבנה שלי במושגים שכתובים שם אני מנסה למצוא תוכנות אחרות, כולל זאת שמצורפת בדיסק.

למעלה