התיעצות לגבי פאלם

Mishkafofer

New member
התיעצות לגבי פאלם

שלום לכולם החלטתי להתיעץ לגבי רכישת פאלם למטרה מאוד ספציפית. אני אוהב להאזין להרצאות וספרי אודיו. לצערי למרבית הנגנים אם לא לכולם יש יכולת מוגבלת של שליטה. אין נגנים שאפשר להריץ קדימה או אחורה במהירות, וכמובן אי אפשר לקפוץ לדקה או שניה מסוימת בהרצאה. כמובן אי אפשר לקרוא קבצי PDF. אני לא השתמשתי בעבר בPDA. מה אתם יכולים להמליץ?

Ran sch

New member
כמעט כל פאלם כולל אחד שהוא יד שניה

יתאים לך. אתה צריך לציין תקציב וניחוש כללי לגבי "האם בעתיד אתה תרצה לעשות עוד עם המכשיר מעבר להאזנה להרצאות" אבל באופן כללי ה-TE2 זה מה שאתה צריך. (1500 בערך)

Mishkafofer

New member
1500?

1500 שקל נשמע קצת גבוה. אני לא צריך צג צבעוני, אני לא צריך GPS, אני לא צריך תוכנה שמראה לי תמונות של כלב שלי. אתה יכול להמליץ על עוד דגמים ישנים וטובים שיכולים להתאים. יש חנויות או מקומות שמתמחים בפאלמים יד שניה? או מחודשים? והשאלה הכי חשובה: איך אפשר לבדוק את הפאלם שהוא תקין? כמובן הדלקה וכיבוי זה חשוב אבל לדוגמה במחשב PC ניתן להריץ תוכנות אבחון למחשב ולגלות תקלות, האם קיים דבר כזה לפאלם?

udifpalm

New member
הבעיה היא...

שאם אתה רוצה מסך סביר (320x320) ולא 160x160, מדובר רק על מסך צבעוני. כמו כן, אתה רוצה מעבד סביר ולא מכשיר ישן שמריץ OS 4.x (המכשירים האלה עובדים עם מעבדי 68k מיושנים והם איטיים בהרבה מהמכשירים שמכילים מעבדי ARM ומריצים OS 5.x).

Mishkafofer

New member
הצעה מידיד DELL X5

שלום דיברתי עם ידיד, הוא יכול להציע לי Dell Axim X5 ב500 שקל זה סביר?

לא לגעת...

או יותר נכון - רוצה את שלי ב-300? מכשיר באמת נחות! דוגמא נהדרת למה המספרים משקרים (אין שום קשר בין הנתנוים היבשים שלו ל"ביצועים" שלו..)

למעלה