התיעצות לגבי קורס ניתוח מערכות

התיעצות לגבי קורס ניתוח מערכות ../images/Emo35.gif

אז ככה ... קודם קצת רקע אני בן 38 הנדסאי אלקטרוניקה במקצועי, עובד מזה כ 9 שנים במערכות מידע, 5 שנים כמנמ"ר, 3 שנים כיועץ ומנהל פרויקטים בתחום מערכות מידע ותשתיות ועוד שנה כמנמ"ר. לפני כן עבדתי בתחום הסיסטם כמנהל רשתות. כיום אני מחפש עבודה. עשיתי מספר קורסים מקצועיים בעיקר בתחום הסיסטם אבל גם בתחום BI (קורסים של ישום ). קורס DBO וקורס E Business. יש לי נסיון בפועל באפיון מערכות כתיבת מסמכים וישום והטמעה של מערכות. לא עשיתי שום קורס בניתוח מערכות או ניהול פרויקטים. מבחינת נסיון חושב שלא נופל ואפילו עולה על אנשים שלמדו בתאוריה מה גם שאין לי תואר ראשון ועל כן מקומות מסוימים לא מוכנים אפילו לקבל אותי לראיון למרות שיש התאמה בכל הדרישות המקצועיות ומבחינת נסיון. לכן חשבתי ללכת ללמוד קורס ניתוח מערכות ומתלבט בין 2 ניתוח מערכות למנהלים של מכללת נס 60 שעות או קורס הרבה יותר מקיף של ג'ון ברייס 200 שעות הקורס הזה הוא קורס מנהלים, ישנו קורס שממשיך עוד חצי שנה ומוכר ע"י לשכת מנתחי מערכות מידע. השאלה היא כזו האם ללכת לעשות את הקורס הארוך הוא מקיף הרבה יותר חומר ויתן לי יותר מבחינת התפתחות אישית ומקצועית, או ללכת לקורס הקצר רק בשביל קורות החיים. חבל לי לעשות את הקורס הארוך להשקיע זמן וכסף ומעסיקים לא יקחו את זה בחשבון בגלל חוסר בתואר אקדמאי. רעיונות ? עצות ? שאלות ? נ.ב – הודעה זו פורסמה בכמה פורומים

למעלה