התיעצות לגבי קשר זוגי

saritser

New member
התיעצות לגבי קשר זוגי

שלום טל, שמי שרית ותאריך הלידה שלי 15-7-1979. לאחרונה חזר לחיי קשר שהתחיל בעבר עם אדם בשם ע-ו-ד-י שתאריך לידתו 19-11-1975 והוא קרוב משפחה. אמרו לי שהקשר ביננו הוא קשר קארמתי מגילגולים קודמים ושיש לנתקו. אני לא מבינה למה צריך לנתק קשר כזה אם הוא מתרחש בגילגול הזה לצורך תיקון. אולי אנחנו כן צריכים להיות ביחד ולהתמודד עם כל הבעיות מסביב, כי זה איזשהו תיקון שצריך לעבור. מה אתה חושב? האם כדאי לי להתנתק ולפנות עצמי לקשר בריא יותר או להלחם על הקשר הזה, שהוא יחסית בעייתי? תודה, שרית

שרית יקרה

הלב שלך רוצה את הקשר וגם הלב שלו. לכן עליכם ללכת בעקבות הלב ולא להקשיב לאדם חיצוני שאומר דבר כזה או אחר. ניראה גם כי הקרבה המשפחתית אינה בעייתית - כי הוא לא מאד קרוב. תני לקשר להיות, יש לך מה לעבור במערכת היחסים הזו וזה נראה נכון.

saritser

New member
עוד שאלה בנושא

כתבת לי שגם הלב שלו רוצה את הקשר. קשה לי לראות את זה כי הוא לא אומר מה שהוא מרגיש. לדעתי הוא פוחד מהקשר ומההשלכות שלו והוא מתרחק ממני. לפעמים אני מרגישה שאני רוצה את הקשר יותר ממנו וזה רק יפגע בי. האם את רואה שהמצב ישתנה מהכיוון שלו, כי מבחינתי אני מאוד רוצה בקשר הזה. תודה רבה, שרית

אגן נראה כי הוא רוצה את הקשר

אבל הוא קצת יותר "שמרן" ממך - ולכן חושש. לא רוצה שיהיה "באלאגן" משפחתי. אם תירצי - עלייך לדבר איתו ולאמר לו שאם שניכם תירצו ותאמינו - זה יהיה.

למעלה