התיעצות לפני קניית מכשיר חדש

מיכאל384

New member
התיעצות לפני קניית מכשיר חדש

שלום
המכשיר הנוכחי שלי גוסס ולכן אני מחפש תחליף

1) רצוי דגם שניתן יהיה להחליף בטרייה (מה עושים במידה ולא ניתן והבטרייה מתה ?) אבל הבנתי שכבר אין הרבה כאלה אז אתפשר.
2) מצלמה טובה,כרגע יש לי מצלמה של 16 MP .
3) כרגע עובד על רשת של 012 ,האם כל סלולרי (GLOBAL VERSION ) שאקנה יעבוד אצל כל הספקים ? אם לא מה צריך לבדוק ?
4ׂ) מחיר מקסימלי 1000 ש"ח,עדיף עד 500 ש"ח.
5) השימושים - אימייל ושיחות,מעט גלישה,ללא משחקים .
6) רצוי דגם שיקבל עידכוני אנדרואיד,הנוכחי שלי לא קיבל כי הם לא הוציאו.
7)איזה מיסים חלים עליו במידה ומגיע מחו"ל ונתפס במכס ועלה יותר מ 75$ , רק מע"מ ?
8) החלטתי לבחור חברה לא אלמונית מתוך תיקווה שיספקו גם איכות וגם עידכוני אנדרואיד ולכן אני מחפש של XIAOMI או HuaWei הבעיה היא שישנם כל כך הרבה דגמים שאיני יודע מה ההבדל ומה כדאי.
9) האם אפשרות הקלטת שיחות מתאפשרת (באמצעות אפליקציה) ? קראתי שהאפשרות נוטרלה לאחרונה.
החשש העיקרי שלי הוא שאזמין מכשיר שלא יתאים לרשת של 012.
איני יודע אם זה בעל משמעות אבל המכשיר אמור לעבוד באזור ת"א בעיקר (אולי בת"א כל הרשתות מתפקדות).לא מצאתי היכן כתוב באיזה תדרים עובד כל ספק סלולרי בארץ ולכן אני לא יודע לבדוק אם המכשירים מתאימים .
למכשיר הנוכחי יש גם הרחבת זיכרון ( 8GB) שהייתי רוצה שניתן יהיה להכניס למכשיר החדש.
אינני יודע אם הסים שלי כרגע הוא ננו או מיקרו או גודל אחר ,האם מכשיר חדש
יסתדר גם עם סים שאיננו ננו ?

המכשיר הנוכחי שלי

דגם אפשרי:
Xiaomi Redmi 7

רשימה של כל הדגמים

כפי הנראה אזמין מהאתר : banggood.com
עדיין לא קניתי מהם אבל נאמר לי שיש להם ביטוח למקרה שנתפס במכס,ננסה.

אם תוכלו להמליץ על דגם לא יקר שיתפקד בארץ (כרגע ב 012) עם מצלמה טובה +
בטרייה שתחזיק מעמד כמה שיותר במהלך היום (כלומר חזקה יחסית לגודל המסך)
ורצוי שניתן יהיה לקבל עידכוני אנדרואיד כדי שארגיש בטוח להיכנס לחשבון הבנק
שלי שאמצעות המכשיר + אפשרות הקלטת שיחות אהיה אסיר תודה.

המלצות על דגמים אפשריים יתקבלו בברכה.

תודה

einat162

New member
עונה על מה שאני יודעת/חושבת:

2) היום מצלמה זה יותר ממספר הפיסקלים- אלא התוכנה של המכשיר. ניחוש שלי שכל מכשיר, במיוחד מכשירי הדגל של השנים האחרונות יהיו שדרוג משמעותי למה שהכרת.

4) בגלל המחיר לך על XIAOMI. מה גם שוואווי עכשיו "חטפה" מארה"ב מבחינת עדכונים ומערכת הפעלה.

6) מבחינת עדכונים לטווח הארוך- המכשירים שידועים הם מבית גוגל (סדרת ה"פיקסל", המשתמשים הם הראשונים בתור שמקבלים אותם) וגם של OnePlus . . באופן כללי המכשירים האלו הם מחוץ לטווח המחירים שלך (אולי תמצא OnePlus 3 במחיר של אלף ש"ח היום, אמור לקבל עדכון לאנדרואיד 9 שזה הנוכחי).

לגבי הסים- אתה יכול להחליף בספק הסלולרי שלך את הסים לקטן יותר במידת הצורך (יש גם אפשרות ללכת לחנות שיחתכו אותו- אבל זה סיכון). אם היה ההפך (סים קטן לטלפון שדורש סים גדול, ישן יותר - יש מתאמי פלסטיק שעולים גרושים).

מיכאל384

New member
תודה,קניתי REDMI NOTE 7 3GB 32GB GLOBAL VERSION.

עלה 158$ באליאקספרס.

איך מתבצעת ההחלפה של הסים מול הספק (012) ,האם אני צריך כבר היום לשלוח להם בקשה או שמספיק
שאלך לחנות שהיא נציג שלהם בת"א (בעבר זה היה אצל IVORY) ואתן את הסים הישן ואקבל סים חדש ?

כאמור בחרתי ב XIAOMI אבל אולי הייתי צריך לבחור את המודל עם יותר זיכרון 4GB 64GB ,מוזר מאוד שיש
פער במחיר בין הדגמים הללו באליאקספרס אבל בארץ הפער ב ZAP בין שני הדגמים כמעט לא קיים,יש למישהו הסבר ?

תודה על התשובה
מיכאל

einat162

New member
אם הטלפון הקודם שלך הספיק מבחינת צרכים-

מבלי להתייחס לעובדה שהפסיק לעבוד כמו שצריך- לא תרגיש באמת חוסר בין 3 או 4 ראם. אם אתה מוריד תוכן סדרתי, אולי 32 ג'יגה (בפועל טיפה פחות מערכת ההפעלה תופסת מקום) יהיה צפוף לעומת 64 - אבל שוב, לעומת מה שהיה לך זה חתיכת שדרוג.
לשיואומי יש כל מיני דגמים באותה סדרה למשל יש רדמי 4, רדמי 4a ... אלו לא בדיוק אותם מכשירים. יכול להיות שבאליקספרס מוכרים ב 400 ש"ח ו- 450 ש"ח ואילו בישראל מוכרים במחיר אחיד של 500 ש"ח ...

אני לא מכירה את 012, אבל אני יכולה להגיד לך שכשאני עשיתי ניוד מסלקום- לטלזר 019, פשוט הלכתי לחנות של 019 בר"ג והנציג שם עשה החלפה של הסים וניתוק מול סלקום.לא קבעתי תור- פשוט באתי וחיכיתי עד שהנציג סיים עם 2 לקוחות לפני. הכי טוב לבדוק באתר של 012 או להתקשר לשירות לפני שמגיעים למרכז שירות במיוחד.

למעלה