התיעצות מקצועית

ניר120

New member
התיעצות מקצועית

אנו פרודים כשבוע במערכת יחסים מאוד טובה(לא עשינו עניין מתהליך הפרידה) יש לנו ילדה בת 5 לכאורה כרגע אין יותר מידי תגובות קיצוניות היא הייתה שותפה לתהליך עד היום היא קיבלה זו והיא נהנת מהרעיון שיש לה שני בתים היא לא שאלה למה וזה לא נראה לה חריג , האם אנחנו צריכים להעלות את שאלת הלמה?או להמשיך עם החוסר עניין בנושא

הדסו^ש

New member
איך בדיק זה קרה?

האם סיפרתם לבת שאתם נפרדים או שפשוט עברת דירה והיא לא שאלה כלום? אני לא מכירה את הילדה - האם בדרך כלל היא נוהגת לשאול שאלות על נושאים שמעניינים / מטרידים אותה? קשה לי לומר אם זה שהיא לא שואלת למה נובע מהשלמה עם המצב, או איזה שהוא חשש להעלות את הנושא. הייתי מציעה לך להתייעץ בעניין גם בפורום גרושים / גרושות ובפורום ייעוץ פסיכולוגי, לקבלת חוות דעת ממקום של קצת יותר נסיון וידע בנושא.

ניר120

New member
התיעצות מקצועית

מסביבנו יש עוד עמה ילדים שהוריהם נפרדו ולפני שנה היא גם רצתה שני בתים, לפני שהתהליך הפיזי קרה שאלתי אותה אם היא עוד רוצה שני בתים ושאבא יגור בבית משלו היא ענתה בהתלהבות כן בדקתי כמה פעמים שבאמת התגובה שלה לא חד פעמית וכרגע היא מגיבה לעניין כמובן מאליו היא ילדה סקרנית ושוןאלת וכן משתפת בדרכ מה היא מרגישה

הדסו^ש

New member
לא בטוחה מה לומר

מצד אחד מצויין שהילדה לא חווה את הפרידה ביניכם כמשבר. מצד שני, היא בעצם גדלה לתוך נורמה שבה הורים לא חיים ביחד כזוג, כפי שהיא רואה גם בבית שלה וגם בסביבתכם, ואני לא יודעת אם זה אידיאלי. מה דעתך על ייעוץ מקצועי בנושא?

למעלה