התיעצות. משהו מוזר קרה בדרך לאושר.

תומרונתם

New member
מנהל
מה יש לי להגיד על זה...

קודם כל אני לא אוהבת דיאטות. או יותר נכון, לא אוהבת את מה שהפכו את המילה הזו להיות.
כל אדם צריך לדעת איך לאכול בצורה שתהיה נכונה עבורו, ולהתיימר ולעשות "סופשבוע של סדנת דיאטה" נשמע לי פלצני, לא אמיתי, ועוד יותר מזה, מכונת כסף (למארגנים, כמובן).

לגבי המדידות שמדדת וכתבת כאן - הן מראות ששניכם נמצאים בטווח שנקרא "טרום סכרת". מדידות חוזרות בצום של מעל 100 ופחות מ-125 מביאות אותכם למשפחה המכובדת של האנשים שאם לא ישמרו על תזונה מאוזנת ונכונה ויעסקו בפעילות גופנית, הסיכוי לסכרת לפרוץ הוא גבוה.
אתם בדיוק במקום הנכון שבו אפשר להגיד - מזל שמצאתי את זה עכשיו, ויש לי את היכולת למנוע את התפרצות הסכרת.
אבל במקום ללכת לסדנאות אוכל (אלא אם כן אתם נהנים מהחברה, מהאירוח, מההרצאות ומהעובדה שמבשלים לכם שלוש ארוחות ביום...), הייתי מציעה לכם להיפגש עם דיאטנית שתוכל להסביר לכם מה כדאי לכם לכלול בתפריט, ממה כדאי להימנע, ותתן לכם הצעות לתפריטים לדוגמא.
בנוסף, אם אתם עדיין לא עושים את זה, הליכה יומית של חצי שעה עושה דברים נפלאים - הן לאיזון הסוכר בגוף והן לנפש. פעילות גופנית סדירה היא מפתח לשמירה על רמות סוכר מאוזנות.

IrisPeleg

New member
הליכה של חצי שעה ביום

הליכה של חצי שעה ביום עושה נהדר גם לזוגיות.

מסכימה ש-1200 קלוריות זאת דיאטת רעב וגם לא נכונה עבורינו.

בפרי אין הרבה קלוריות אבל יש הרבה פחמימות.

ככה גם נראות המנות המצולמות

תומרונתם

New member
מנהל
ועוד דבר

אני לא יודעת מה המשקל והגובה שלכם, אבל לאדם הממוצע, דיאטה של 1200 קלוריות ביום היא דיאטת רעב. המנה שצילמת אולי יפה, אבל אי אפשר לשבוע ממנה...

הרבה יותר חשוב לוודא שאתם אוכלים מזונות בריאים ומזינים, והרבה פחות חשוב לספור קלוריות.

APRSMO N

New member

IrisPeleg

New member
ועוד

הליכה של חצי שעה ביום עושה נהדר גם לזוגיות.
אם מעדיפים זמן איכות של הליכה לבד זם גם מצוין.
תתחילו שניכם ואל תחכו
לא צריך חדר כושר בשביל זה.

מסכימה ש-1200 קלוריות זאת דיאטת רעב וגם לא נכונה עבורינו.

בפרי אין הרבה קלוריות אבל יש הרבה פחמימות.

ככה גם נראות המנות המצולמות

APRSMO N

New member
מיישמים ונמשיך ליישם

את זה, האם גם שחיה טובה כפעילות גופנית
להורדת רמות הסוכר?

תומרונתם

New member
מנהל
וווהוהווו.... hold your horses!!

מה קרה פה?
בהן צדקי זו הפעם הראשונה שנאלצתי למחוק חלק משרשור.
בואו ננסה להתנהג באורח רוח ובכבוד אחד לשני, אין שום טעם להטיח האשמות ריח ו/או רמת אינטילגנציה בגולש אחר, אין בכך שום כבוד לא למטיח ולא למוטח.

לא רוצה לשחק גננת, פשוט מחקתי את מה שלא נראה לי רלוונטי לפורום סכרת.

אני אוהבת את כולכם ואוהבת את ההשתתפות של כולם, חבל לי לראות שמשתתפת יחסית חדשה הצליחה - גם אם לא בעדינות רבה - להוציא מכמה מכם הודעות שבדרך כלל לא הייתי מצליחה לשייך אליכם.

בואו נחזור לנשום

למעלה