התיעצות עו"סים גברים

shuli654

New member
התיעצות עו"סים גברים

שלום לכם

אני חושב לאחרונה לעשות הסבת אקדמאים לע"ס בשנה הבאה.

בגילי הקשיש אני מספיק מגובש על ה"בעד" , למה כן כדאי לי ללכת לקראת זה (הסיפוק והאתגר) אבל הבעיה העיקרית שמטרידה אותי היא עניין השכר - שזה השיקול המרכזי נגד.

העיסוק בשאלה הזאת כמעט ומכניס אותי לחרדה. האם לפי דעתכם גבר (בינתיים רווק) יכול להסתדר עם משכורת של עו"ס במשרה מלאה, לשכור דירה, לגדל כלב, ולהחזיק אוטו יד שניה שיקח אותו מהבית לעבודה ?

עד כמה המצב הכלכלי במקצוע באמת גרוע וכמה מדובר ביחסי ציבור של איגוד העו"סים שמקצינים ?

האם גבר שהוא עובד סוציאלי יכול בכלל להרשות לעצמו להביא ילדים לעולם ולגדל אותם בכבוד ?

שואל בכל הרצינות, כי הנתונים שראיתי מזעזעים (5000 שקל לחודש למשל. לא ברור איך אדם אחד יכול להתקיים מסכום כזה וכמובן לא להחזיק רכב )

shuli654

New member
אני אסבך קצת את השאלה

למען האמת יש לי תואר שני כלשהו , לא קשור לע"ס .

האם כדאי לי לעשות הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית בבן גוריון , או לעשות את ההסבה המקוצרת בבר אילן או אשקלון ?

אני צריך עוד תואר שני אחרי שכבר יש לי ברזומה אחד ?

ומה בכלל עושה עו"ס עצמאי (ראיתי בשרשור אחר) ? חוץ מפסיכותרפיה , מה עוד אפשר לעשות במכרה הזהב הזה ?

כן, אתה צריך עוד תואר שני, אם יש לך תואר שני

גם לי יש שני תארים שניים, ואני לקראת סיום תואר שלישי. תעשה הסבה לתואר שני בע"ס, כי עם תואר ראשון בע"ס למרבה הצער הסכומים הם פחות או יותר כמו שהתפלצת מהם.
ועו"ס עצמאי עובד כעו"ס, רק באופן עצמאי... בין אם זה טיפול, קבוצות, הנחיה, בנית תוכניות התערבות, וכד'

למעלה