התיעצות עם יודעי דבר

התיעצות עם יודעי דבר../images/Emo13.gif

שלום לכם.. אני מעוניינת להתיעץ איתכם בקשר לתפקידים שנתנו לי במנילה.. בכוונה נכנסתי לפה. .. כדי שתגידו לי מה דעתכם מנסיונכם האישי על התפקידים שהציאו לי במנילה.. רכזת יחידת רכב מגויס מפקחת בקרת רשת אלחוטנית. חיילת שירותי בתי הסוהר. חיילת רענון ערכות מגן. אחראית רישום לוגיסטי. אחראית ניהול מלאי. נהגת סיור בחיל האוויר והחלל. נהגת רכב קל. מש''קית שק''ל משק''ית רישום מאבטחת מתקנים פקידה. אשמח מאוד לעזרה ועצות
אני בכיתה י''ב..

אני בכוונה שואלת פה..

כדאי לראות מה אנשים פה.. יכולים לומר על התפקידים שנתנו לי...

pain is MY love

New member
אני לא מכירה את רוב התפקידים

אצלי ביחידה היו רק מפקחות בקרת רשת אצלנו הם גם עברו את ההכשרה ושובצו ליחידות אני יכולה להגיד לך שזה תפקיד לא רע הרבה משמרות וגם קצת טחינה אבל בסופו של דבר יש הרבה בנות בקורס והרבה חברות שתרכשי ככה שזאת כן יכולה להיות חוויה

4667

New member
נהג סיור בחלל נשמע לי אחלה ../images/Emo6.gif

אני לא מכיר את רוב המקצועות. אבל ממה ששמעתי לא רצוי להגיע לשב"ס. ותפקידים לוגיסטיים הם לרוב פחות מעניינים ממה שהם. מהנסיון האישי שלי, אם יש תפקיד שאת יודעת שאת רוצה, או תחום שאת מתעניינת בו, אל תהססי לשלוח מכתב ללשכת גיוס, או למדור מתגייסים או מי שלא אחראי על זה היום ולבקש להגיע למיונים במקצוע שאת רוצה.

רותי023

New member
אני אגיד לך מה אני הייתי לא בוחרת

בדגש על לא בוחרת פקידה מאבטחת מתקנים משקית רישום משקית שקל (להיות מוכרת בשקם) נהגת אחראית ניהול בלאי- כלומר מלאי אחראית רישום לוגיסטי רכזת יחידת רכב מגויס. אז מה נשאר? מפקחת בקרת רשת אלחוטנית חיילת שרותי בתי הסוהר וחיילת רענון ערכות מגן.

למעלה