התיעצות פתוחה לקראת המפגש עם קראפט

ofribecker

New member
התיעצות פתוחה לקראת המפגש עם קראפט

לקראת המפגש ההולך ומתקרב עם רוברט קראפט (בעלי הניו אינגלנד פטריוטס) בירושלים ולאור העובדה שחלקנו נהיה שם בתור נציגי הפורום, אני מעלה כאן לדיון חופשי את השאלה: מה אנחנו בעצם רוצים מהמפגש הזה? צריך לזכור שהמפגש נקבע בשל קשריו של קראפט ל NFL Israel ותרומתו להקמת אצטדיון עבורה בירושלים, ובכלל לא עבורנו. ההזדמנות הזו היא נדירה ואם נחשוב בגדול ועם קצת חוצפה, אולי אפשר לעשות עם זה משהו, (ואולי לא), אבל אין לנו מה להפסיד. אז כל מי שמעוניין להביע את דעתו, מוזמן בברכה!

Yo-man

New member
התייעצות תתקיים גם בספורטק

מצד אחד אני רואה שלא הרבה אנשים מגיבים פה, או כי אין להם מה להגיד או כי לא הרבה נכנסים לפה כי נגמרה העונה או כי מתביישים. בכל מקרה, ביום שישי אני אעלה את הסוגיה במשחק הפוטבול השבועי ונראה מה יש לחברים שם לתרום. חלקם מכירים טוב את ליגת ה-FLAG פוטבול ואת האנשים שם ואולי יוכלו לתת לנו תמונה יותר רחבה על כל התקשורת עם קראפט. חוץ מזה אני ועופרי רוצים להיפגש ולדבר על מסיבת העיתונאים הזו ולהתכונן אליה. נשמח לראות שיש עוד אנשים שמעניין אותם להיות מעורבים יותר בנושא.

ליורם שלום

השבת ובימים שלישי רביעי שוב אני יהיה בצבא ולא ייצא לי לשחק איתכם ולדון איתכם על ההגעה של קראפט לארץ...(ואני מקווה שזה סוגר חודש מעצבן של דיונים חשובים שנפלו על הסופרבול, פרו בול, יום השישי היחיד שלא ירד גשם ,יום שישי הקרוב והביקור של קראפט הארץ, חודש אחד שהרס לי אקשן של עונה שלמה). הדבר היחיד שאפשר לבקש ממנו עם קצת חוצפה הוא מימון מינימלי... כמה קסדות\מגינים לקבוצה שמשחקת תאקל הם התחלה טובה (שלדעתי גם תעשה הרבה "רעש" ותגרום עניין אצל אנשים), אפשר לדבר איתו על כלים להעלאת מדרגה, הרבה מהחבר'ה שמשחקים יכולים להתגבש לקבוצה "חצי מקצוענית" בעזרת 2-3 אימונים שבועיים, מאמן שיינחה,ובתור התחלה טורנירים קטנים (של הקבוצה התל אביבית,החיפאית, זו שמתגבשת ברעננה ואולי עוד אנשים שייצטרפו ברגע שיהיה לנו טיפה עזרה מבחוץ). לדעתי, המגרש בספורטק מתאים לצרכים שלנו. מיותר לדבר איתו על מגרש... הוא יוכל לעזור לנו הרבה יותר בהרבה פחות השקעה... בכל מקרה אני יישמח אם תשאיר לי את הטלפון שלך בהודעה פרטית ולהתעדכן איתך בנושא במהלך השבוע... לילה טוב.

Yo-man

New member
תשובות

חבל לי על זה שאתה בצבא בעיקר ביום שישי הקרוב, אומרים שיהיו 30 מעלות... לא יכול להיות כיף יותר לשחק פוטבול ביום כזה. לגבי ההצעות שלך: אנחנו לא במקום בו אנחנו יכולים לבקש מקראפט יותר דברים. הוא מחליט מה לתרום, וקודם כל הוא דואג שיהיה מקום מסודר ומור שכל מה שעושים בו זה משחקים פוטבול. ליגת ה-FLAG פוטבול פעילה וקיימת, ולכן מגנים הם לא הבעיה שלהם אלא מגרש. בכל מקרה ראשי הליגה נקשר עם עוד קבוצה (אני לא יכול לפרט) לגבי תרומות של מגנים ומדים, כך שהכיוון שלך בהחלט נכון והוא מיושם ע"י אחרים כרגע. מאמן זה גם השלב הבא לפי דעתם של אנשי הליגה, ויש להם אדם שמוכן לבוא מארה"ב לעבוד בישראל, אבל בשביל זה צריך שתהיה לו מסגרת ומי שישלם לו משכורת... הספורטק מתאים לפוטבול שכונתי. בלי סימוני יארדים הוא לא תקני ואף מאמן של ליגת ילדים לא יתייחס אלינו ברצינות בלי מגרש, אז עד שלא נשכנע את חולדאי שצריך לסגור את המגרש עבור שחקני הפוטבול (וזה לא יקרה לפני שיתגבש משהו שיצור אופנה ויעשה רעש) אין הרבה סיכוי להפוך את המגרש שם למגרש פעיל. ולגבי הקבוצות ברעננה וחיפה - אנחנו לא יותר מהתארגנות חברית, כמו חבר'ה שנפגשים לכדורסל פעם בשבוע, וזה לא הופך אותנו לאירגון או גוף שהוא יכול לתרום לו. תרומות בסדר גודל כזה (המגרש בירושלים משופץ בעלות של חצי מיליון דולר) חייבות להיות מדווחות לצרכי מס, ובשביל זה הוא צריך שהתרומה תהיה לאגודה או חברה רשומה, אחרת זה נראה כמו הלבנת כספים, וזה אסור לפי חוקי המס האמריקאים. אבל תמשיכו להעלות רעיונות. אני משער שלא נחדש הרבה לאף אחד במסיבת העיתונאים הזו, מלבד היכולת שלנו לשחק תאקל-פוטבול, שזה עדין לא נמצא במודעות של ה-NFL. תודה על ההודעה, רוצח שקט.

randi moss

New member
בתוך אחד שפגש את קראפט אישית

אני יכול להגיד שלפוטבול שלנו אין מה לחפש שם. קראפט הוא איש עסקים קלאסי. הוא לא בקטע של לבזבז זמן על שטויות. אם רוצים להשיג משהו איתו צריך לבוא עם תוכנית עסקית שלא תפגע בירושלים, אבל אין לנו בפוטבול של תל אביב אפילו 30 איש קבועים. (נכון "יש לי פגישה עם השיש אז אני לא בא לפוטבול בגשם"?)

Yo-man

New member
מסכים איתך

(אדון "ככה לא משחקים פוטבול. תהיו רציניים")

AntiUltras

New member
בעקרון הייתי מעוניין לדעת אם יש

סיכוי לראות בארץ קבוצת NFL אירופה שתהווה אלטרנטיבה לחובבי הספורט האמריקאי אגב יש לך פרטים בקשר להסעות למפגש?

למעלה