התיעצות קלה

assafein

New member
התיעצות קלה../images/Emo13.gif

שלום כולם
מי שלא מכיר אותי, אני אסף, שביעיסט, נעלה(בתקווה שכבר לא יהיה ז"ל)... לאחרונה אנו עושים מאמצים לשקם את הסניף, ויש שיפור ענק מצד הגורמים התומכים.. חסר לנו 2 דברים כדי שהסניף יעמוד על הרגליים ויתחיל לרוץ ולא יהיה בצליעה כמו עכשיו, ולהם קוראים: רכז ובוגרים עם זמן... נכון לעכשיו, אנחנו פותחים את הסניף במתכונת מצומצמת של ח' ואולי של ז' מפאת חוסר זמן של הבוגרים(כולם בכתה י"א, שכידוע לכם היא הכי צפופה וקשה מבין שנות התיכון)... כרגע לדעתי, אני הבוגר עם המערכת שעות הכי קצרה בסניף, וחשבתי לקחת על עצמי הדרכת ח'. למרות רצון עז לעשות את זה יש צד שני למטבע והוא שאין לי נסיון בהדרכה(חודשיים בערך לפני שנתיים זה לא מספיק) ואין לי מושג מאיפה להתחיל ומה צריך לעשות להם שימשוך אותם להמשיך לעבור את השנה הזאת עד לקורס מדריכים.. יש עוד בעיה, והיא שאולי יהיה מצב שאני אדריך לבד.. אני אשמח לעיצות, לעזרה ולהכוונה... תודה מראש, אסף

SoulDancer

New member
היי אסף

אני בטוחה שעם המון רצון תצליח להדריך ח', אולי באמת בגלל שאין לך ניסיון יהיה יותר קשה אבל אולי יתאפשר שיהיה איזה מבוגר שיעזור לך? שיכוון אותך? כשאני הדרכתי ח' הייתי בשישית, וסה"כ שנת הדרכה אחת, וזה לא הפריע כי היו אנשים שכיוונו אותי. [בעיקר בוגרים מסניפים אחרים] יא' זו באמת שנה נוראית ויהיה קשה.... אז בעצם העיקר הוא הרצון... כי לפי איך שהצגת את זה אין עוד אנשים שיהיו מסוגלים לעמוד בתפקיד כזה. בכל מקרה, מבטיחה לעזור אם תצטרך עזרה
[ואני בטוחה שיש פה עוד כמה שישמחו...] המון בהצלחה בשיקום הסניף!

assafein

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

אמממ, בעיקרון כבר החלטתי להגיש מועמדות שלי על ההדרכה.. אני מאמין שיהיה בסידר כי עם קצת רצון וקצת יכולת......
אין משהו שקשור בפעילות השותפת של הסניף שיכול לעזור וזאת הייתה הבעיה העיקרית, כי אני תלוי על חסדים של אנשים טובים... אני מאמין שעוד משהו יצטרף אלי להדרכה ואז המצב ישתפר פלאים... יום טוב

תשובה קלה.

קודם כל, אני שמחה לשמוע שהסניף משתקם, זה כבר טוב ומשמח. דבר שני, אני חושבת שאתה יכול לעמוד בתפקיד. אולי תזדקק קצת להכוונה, עצות, רעיונות, פעולות, עזרה כלשהי.. אבל אני לא חושבת שתהיה לך שום בעיה. אם יש מישהו שיכול להצתוות אלייך- מה טוב.. אפילו אם זה כל פעם בוגר אחר שפנוי. ניסיון זה לא הכל, וזה משהו מצטבר. בעיקר אם אין מישהו אחר שיכול לעשות את זה, אתם לא צריכים לוותר. שכבה ח' זו לא שכבה קלה, לצערי, אבל אם אתה יכול להשקיע ואתה תעשה את זה, לא תהיה לך בעיה. אז מאיפה להתחיל? אז גם אני עכשיו בודקת בכל מקום 'איך אפשר להפוך למדריך טוב יותר'.. קודם כל לקרוא את מאפייני השכבה, יש באינטרנט ובהמון חוברות של התנועה, אשלח לך קבצים שיש לי במידה ואתה מעוניין. דבר שני, לבחור תאריך שבו פותחים שנה ולעבוד על פעולת פתיחה ופעולת גיוס. הגיוס- מה אומרים בכיתות, לאיזה כיתות נכנסים ומתי. הפעולה- אפשר פעולת ODT, אולי פיינטפול כמו שהציעו בו בפורום, פעולת מים, שוקולד... מה שתרצה.. רק לא לשכוח לשלב הכרות.
אם תצטרך עזרה בפעולה, גם, בכיף. ממ.. מה עוד מה עוד? להאמין בעצמך שאתה יכול, כי אתה יכול. וזהו, המון המון המון המון המון המון המוווווווון בהצלחה.
כאן בכל מה שאתה צריך. נ.ב. הגבתי גם במסר.

assafein

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

אני מאמין שמשהו יצטרף אלי, ואם לא יהיה בסדר... אני חושק בקבצים שיש לך ברמות מטורפות ותוך כדי אני אתחיל למצא חומר שקבור במחשב ולהסתובב באינטרנט... תודה על העזרה.. אני מקווה שאני לא אציק לך יותר מידי ובהצלחה גם לך(הרי את עושה את אותו תפקיד)

תודה רבה.

קבצים תקבל, אל דאגה. :] מה מתקדם? מתי פותחים שנה? מה התכונונים? מה עם ניסים? הוא מצטרף אלייך?

assafein

New member
אין תאריכים מדוייקים...

כנראה בסביבות סוכות... ניסים בחו"ל, כשהוא יחזור נשאל אותו..

למעלה